Vesti dana

Mediji: Putin kao novi gubernator Bliskog istoka

B92 pre 23 minuta
Iz odluke predsednika SAD Donalda Trampa o povlačenju američkih vojnika iz Sirije najveću korist je izvukao predsednik Rusije Vladimir Putin. Putin jača uticaj Moskve u važnom geopolitičkom regionu gde može biti najznačajniji arbitar, ocenjuju… »

Zaključci BBF: Potreban veći angažman EU na Zapadnom Balkanu

Beta pre 35 minuta
Učesnici Beogradskog bezbednosnog foruma (BSF) pozvali su Evropsku uniju (EU) da poveća angažman na Zapadnom Balkanu i upozorili da njen kredibilitet može biti doveden u pitanje ako ne ispuni obećanja u procesu proširenja, jedan je od zaključaka… »

Cory Wong prvi put u Beogradu

Nedeljnik pre 1 sat
Jedan od najuspešnijih gitarista današnjice i član benda „Vulfpeck“, Cory Wong, nastupiće u Beogradu 7. novembra u kultnom klubu Bitefartcafe, na poznatom, i sada već regionalnom muzičkom serijalu, Musicology Barcaffè Sessions, sa svojim… »

Toyota C-HR GR Sport

Auto blog pre 1 sat
Nedavno obnovljeni Toyotin crossover C-HR je sada u Japanu dobio i novu sportskiju verziju za koju se pobrinuo Gazoo Racing (zato i ono "GR" u nazivu ove verzije). Uz aero body kit i izmenjeni prednji branik, ističu se i alu točkovi od 19 inča, gume… »

Obnova domova Gerontološkog centra u Subotici vredna 900 miliona dinara

RTV pre 1 sat
SUBOTICA - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gerontološki centar u Subotici, gde su u toku radovi vredni više od 900 miliona dinara na rekonstrukciji i sanaciji Doma "Dudova šuma" i Doma za odrasla lica. "Veoma sam zadovoljan… »

MOL Serbia i mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine potpisale sporazum o proširenju saradnje u Kragujevcu

InfoKG pre 3 sata
Kompanija MOL Serbia i mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine (National Toll Payment Services plc.) potpisale su sporazum o nastavku saradnje koji će putnicima širom Srbije omogućiti kupovinu mađarskih e-vinjeta i HU-GO e-putarina na… »

Kecmanović izgubio od Šardija

Politika pre 6 sati
MOSKVA - Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da izbori plasman u četvrtfinale moskovskog Kremlj kupa, pošto je izgubio od Francuza Žeremija Šardija 6:3, 6:4. Šardi je slavio posle samo 64 minuta igre i sada čeka Hrvata Marina Čilića. U… »

Otvoren paviljon u Parku nauke u Kanjiži

RTV pre 1 sat
KANJIŽA - Svečanim presecanjem vrpce, otvoren je paviljon u Parku nauke u dvorištu Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Kanjiži. Izgradnja je ostvarena zahvaljujući uspešnom učešću na konkursu NIS-a, kao i pomoću… »

Nakon upada ROSU u severnu Kosovku Mitrovicu, oglasili se Rusi

B92 pre 2 sata
Moskva -- Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da prištinska administracija pokušava da upadne u oblasti u kojima žive Srbi i time naruši stabilnost na Balkanu. Istovremeno, Moskva je pozvala međunarodnu zajednicu da osudi poteze radikalnih… »

Istraživanje: 75 odsto građana Srbije bi čin priznanja Kosova smatralo izdajom

Danas pre 1 sat
Priznanje Kosova doživljava se kao vrlo štetan scenario za građane Srbije, a sama reč „priznanje“ puna je emotivnog naboja i uglavnom se povezuje sa „izdajom nacionalnih interesa“ i izaziva osećaj „izdaje i razočaranja“. To je jedan je… »

Najnovije vesti »