Vesti dana

Prištinski poslanik im oteo i srušio kuću

Večernje novosti pre 10 sati
Višegodišnju borbu da vrati imovinu u Prištini, porodica Simonović skupo platila. Kada je prijavio uzurpatore, Marko uhapšen i robijao šest godina. Miljaim Zeka, novinar i poslanik, uzurpirao dom srpske porodice. KADA su izbegli iz Prištine 1999. godine, kao i gotovo svih 42.000 Srba,... »

Srbija 2020. možda do dva mesta u Ligi šampiona

Večernje novosti pre 10 sati
Naši klubovi posle trećeg kola evropskih eliminacija i dalje imaju najbolji koeficijent. Ako "večiti" ponove prošlogodišnji uspeh mogli bi zajedno u kvalifikacije za elitu. SRBIJA je, i posle trećeg kola kvalifikacija za evrokupove, na prvom mestu po ostvarenom koeficijentu - 3.875. Pobede... »

Težak udes na karaburmi! Majka i beba povređeni u sudaru, automobil potpuno uništen!

Večernje novosti pre 10 sati
Prema rečima očevidaca, automobil u kojem su se nalazile majka i beba potpuno je uništen sa bočne strane, a uzrok saobraćajne nezgode još nije poznat. Majka i beba povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Višnjičkoj ulici - Poziv za intervenciju primili smo nešto posle 18... »

Nikolić za "Novosti": Moguće je i treće čudo

Večernje novosti pre 10 sati
AEK ima sjajan tim, ali u fudbalu ništa nije nemoguće. Ubedio sam igrače da mogu mnogo, kaže trener MOL Vidi Marko Nikolić. SENZACIJA evropskih kvalifikacija dolazi iz mađarskog Sekešfehervara sa potpisom srpskog stručnjaka Marka Nikolića. MOL Vidi ili do juče Videoton napravio je čudo... »

Krkobabić: Stočarstvo temelj razvoja agrara

Večernje novosti pre 10 sati
Ministar za regionalni razvoj Milan Krkobabić u zadruzi „Modoš“ u BanatU. SRBIJA mora da obnovi stočarstvo jer bez njega nema razvijene poljoprivrede. U našoj zemlji stočarstvo čini svega 30 odsto poljoprivredne proizvodnje u Srbiji, a u svetu čak 60 odsto, rekao je u petak ministar za... »

Intervju: Nataša Miljković: Važnije od toga da budem prva je da budem prava

Večernje novosti pre 10 sati
Sa voditeljkom „Jutra sa Natašom“ prelistavajući „Večernje novosti“, porazgovarali smo o njenim ličnim jutarnjim programima, ali i o tome kako stoje stvari u njenom životu i šta se krije iza njenog osmeha. Njen prelazak sa Javnog servisa na „Prvu“ televiziju je, početkom leta,... »

Ugovaraju tarife da bi sačuvali profit

Večernje novosti pre 11 sati
Slične cene istih usluga kod većine banaka u našoj zemlji ukazuju na kartelsko udruživanje. Lane od naknade i provizija zaradili 2,3 milijarde dinara više nego 2016. AKO je suditi po visini mnogobrojnih provizija, naknada i drugih tarifa većine banaka, Narodnoj banci Srbije neće biti mnogo... »

Mobilna aplikacija protiv neželjenje trudnoće odobrena u SAD

Večernje novosti pre 6 sati
Mobilna aplikacija za zaštitu od neželjenog začeća, "Prirodni ciklus", postala je ovog meseca prvo digitalno kontraceptivno sredstvo. Mobilna aplikacija za zaštitu od neželjenog začeća, "Prirodni ciklus", postala je ovog meseca prvo digitalno kontraceptivno sredstvo koje je dobilo dozvolu... »

„Blumberg“: Tramp gura Merkelovu u „brak iz računa“ s Putinom

Večernje novosti pre 7 sati
Merkelova je bila jedan od najogorčenijih kritičara Putina posle „aneksije Krima 2014. godine“, zbog čega su se odnosi dveju zemalja pogoršali više nego ikad. Nemačka kancelarka Angela Merkel i predsednik Rusije Vladimir Putin mogli bi da se usaglase nakon godina konfrontacije, piše... »

Ceo vek se dičimo lošim primerima

Večernje novosti pre 7 sati
O romanu "Podvizi i stradanja Grofa od Takova", o sudbini kralja Milana Obrenovića. Istoriografi naglašavaju njegove ljudske slabosti, a zanemaruju njegove državničke zasluge. Početkom jula 1870. godine petnaestogodišnji knežević Milan Obrenović prestao je da mamuza svog drvenog konjića,... »

©2018 Netmark d.o.o.