Ekonomija, najnovije vesti

Bolji posao - više novca: Ponuda poslova za petak

Kamatica pre 4 sata
Kompanija: Prostor d.o.o. Pozicija: Arhitekta Uslovi: VII stepen stručne spreme, diplomirani inženjer/master - sa ili bez radnog iskustva u struci na poslovima projektovanja i izrade tehničke dokumentacije, sposobnost za rad na više projekata… »

Novi Sad pokreće projekat "Oživimo parkove" - Od novembra uređenje zelenih površina Univerzitetskog parka

Ekapija pre 5 sati
U želji da Novosađanima ukaže na značaj ozelenjavanja, važnost postojanja parkova u urbanim sredinama, kao i boravka u parkovima i na zelenim površinama, Grad Novi Sad pokreće projekat "Oživimo parkove" koji predstavlja kontinuirani nastavak… »

Gradnja kompleksa otvorenih bazena u Pirotu kreće uskoro - Raspisan tender za izvođače

Ekapija pre 4 sata
Pirot bi uskoro trebalo da dobije kompleks otvorenog bazena, a gradska uprava raspisala je tender za prvu fazu izgradnje, koja podrazumeva gradnju garderobe, plaže i samog bazena. Procenjena vrednost radova je 36,56 miliona dinara bez PDV-a. Kompleks na… »

U Boru će se graditi poliklinika na 300 m2

Ekapija pre 4 sata
Odeljenje za urbanizam, građevinske, komunalne, imovinsko-pravne i stambene poslove u Boru izdalo je lokacijske uslove za gradnju poliklinike u tom gradu. Zahtev investitora odnosi se na izgradnju objekta spratnosti P+1 (prizemlje i sprat). Prema… »

Epl privremeno zatvara radnje u Francuskoj

B92 pre 4 sata
Pariz -- Francuskoj će 17 od 20 prodavnica kompanije Epl od danas privremeno biti zatvorene zbog novih mera karantina, usled porasta broja slučajeva koronavirusa. Kako se navodi na sajtu kompanije, ostaće otvorene prodavnice u Parizu, Pitou i Roni su… »

Svaka fiskalna kasa u Srbiji moraće da ima jedan uređaj: Trošak za 230.000 ugostitelja i trgovaca može ići do 400 evra!

Mondo pre 4 sata
U Srbiji oko 230.000 ugostitelja i trgovaca svom mogućom robom koristi fiskalne kase i svi oni će, po novim propisima, morati da obezbede dodatnu tehnologiju koja će pratiti izdavanje računa. U Srbiji oko 230.000 ugostitelja i trgovaca svom mogućom… »

75 Miliona evra ulaganja u Srbiju: Komšije dreše kesu usred pandemije korona virusa

Srbija danas pre 5 sati
Biće investirano u logističke centre, farmaceutsku industriju, preradu voća i u metalo-prerađivačku industriju. Mađarska je sa 25 miliona evra podržala devet domaćih kompanija, kako bi one investirale u Srbiju, rečeno je na sastanku ministra… »

Nemaju ni 40, a već su milijarderi: Ko su najbogatiji mladi ljudi na svetu?

Srbija danas pre 5 sati
Ove godine beleži se značajan rast deonica u oblasti tehnologije, što je mnogima otvorilo put u rast bogatstva usred pandemije korona virusa. Mladi kineski milijarderi ove godine su stekli rekordno zajedničko bogatstvo veće od 223 milijarde dolara, u… »

Ekvadoru isporučena prva dva helikoptera H145

Tango Six pre 6 sati
Kompanija Erbas Helikopteri objavila je pre tri dana da je Ratnom vazduhoplovstvu Ekvadora isporučila prva dva helikoptera H145, čime je Ekvador postao prvi vojni korisnik ovog tipa helikoptera u Južnoj Americi. Saopšteno je da će u roku od godinu… »

Onlajn trgovina oživljava i stare zanate

Dnevnik pre 5 sati
Naša deca hoće da vezu, ali im to ne nudimo. Deca vole da rade rukama i kao što hitro mrdaju palčevima po telefonima, tako isto veoma dobro vezu. Zato je potrebno omogućiti im makar fakultativno da uče tradicionalne veštine u školama. I ako ne… »

Vesti dana »

Preminuo mitropolit Amfilohije

N1 Info pre 1 satjoš 82 povezane

U Austriji novi rekord – 5.627 novozaraženih

Dnevnik pre 1 satjoš 41 povezana

Ministar policije Francuske: Mi smo u ratu

Al Jazeera pre 2 satajoš 25 povezanih

U BiH novih 1.495 slučajeva zaraze, preminulo 30 osoba

N1 Info pre 44 minutajoš 22 povezane