Ekonomija, najnovije vesti

Predsednik Vučić najavio: Ići ću u sela da čujem ljude šta misle o Rio Tintu

Večernje novosti pre 12 sati
Foto: Večernje novosti On je govorio o Rio Tintu i eksploataciji litijuma u području Jadra, pa najavio da će u narednih nekoliko dana boraviti u svim selima tog kraja, i da hoće da čuje ljude. - Idem hladne glave da čujem ljude, da vidimo šta… »

Ekonomija: Novčana davanja u Srbiji - ko će sve (još) dobiti novac, koliko i ko će to vraćati

BBC News pre 14 sati
Zvaničnici najavljuju da će pored davanja penzionerima i svi punoletni građani u decembru dobiti još 20 evra pomoći od države - šta to znači za javne finansije? U Srbiji će 7. decembra početi isplata po 20 evra dodatne novčane pomoći od… »

Konsultantska kuća: Moguća tri scenarija posle pandemije kovida

Radio 021 pre 13 sati
Pod pretpostavkom da ćemo izaći iz zdrastvene krize, konsultantska kuća Mekinsi je u svom istraživanju sa 1.000 kompanija širom sveta prepoznala četiri scenarija kada je reč o ekonomskim trendovima. To je rekao partner u Mekinsi Ivan Ostojić na… »

Iron Maiden 24. maja u Beogradu

Ekapija pre 14 sati
Iron Maiden su svojoj turneji "Legacy Of The Beast 2022" dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja. Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10 časova preko… »

Vučić pokazao 9 dozvola koje je Rio Tintu izdala bivša vlast

RTK pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, u vanrednom obraćanju građanima, pokazao devet dokumenata koje je država za vreme bivše vlasti izdala kompaniji Rio Sava eksplorejšn (ćerka firma kompanije Rio Tinto), u periodu od 2004. do 2012… »

"Produžen rok za prelazak javnog sektora na e-fakturu" VIDEO

B92 pre 14 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je javnom sektoru produžen rok za uvođenje elektronskih faktura i da će to moći da se obavi do kraja aprila. Govoreći na skupu za obuku za lokalne samouprave "Primena sistema elektronskih faktura"… »

Predsednik Vučić otkrio sve o investicijama Uštedeli smo najmanje 400 miliona evra, ovo je ogroman uspeh!

Alo pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić se tokom svog obraćanja osvrnuo i na investicije u Srbiji i na to koliko su ih neki kritikovali. - Mnogi su ponižavali svoju zemlju i kritikovali kineske investicije. Železara Smederevo, od preuzimanja, uplaćuje 367… »

Leže novac na račune 5.800.000 građana Srbije Nova pomoć države, kreće za 6 dana

Alo pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima Srbije rekao je kada će krenuti isplata vanredne novčane pomoći. - Za tačno 6 dana kreće isplata nove novčane podrške od 20 evra. Ukupno tu pomoć će primiti više od 5.800.000… »

Železara i Ziđin ogromni uspesi Srbije: Predsednik Vučić pohvalio rezultate kineskih investicija - izvukli su zemlju iz…

Večernje novosti pre 13 sati
Topionica bakra "Ziđina" U obraćanju javnosti, Vučić je primetio da se u poslednje vreme mnogo pričalo o kineskim investicijama, a mnogi, koji su, kaže, iz različitih razloga želeli da unize zemlju, kritikovali su kineske investicije, misleći pre… »

Predsednik Vučić činjenicama o Rio Tintu matirao opoziciju: Otkrio kad je kompanija dobila dozvolu za rad

Srbija danas pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare govorio je o Rio Tintu i pokazao dokumenta. - Važno je da vam pročitam apsolutno sve i svaki dokument. Prvi dokument koji se tiče Rio Tinta se tiče svih građana. 2004. godine… »

Vesti dana »