Ekonomija

Posle 30 godina svinjsko meso iz Srbije na tržištu EU

Sputnik pre 2 sata
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da se tokom ove godine očekuje početak plasmana svinjskog mesa iz Srbije i na tržište EU, prvi put posle 30 godina. Nedimović je, gostujući na TV Prva, rekao da je Srbija uspešno zaustavila… »

Ministar Nedimović saopštio bitnu poruku - po prvi put izvozimo vredan proizvod na tlo Evropske unije

Alo pre 2 sata
Kvalitet meda koji se proizvodi u Srbiji je zadovoljavajućeg kvaliteta. Srbija je prvi put izvezla med na tržište Italije, a ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da iz godine u godinu raste broj pčelara i košnica u Srbiji i da je… »

Koliko zarađuju komšijski ministri? Iznenadićete se kada vidite koliku platu je primio Zaev!

Srbija danas pre 2 sata
Spisak plata premijera i ministara je objavljen na sajtu da bi građani to mogli da vide, što je deo "vladinog zalaganja za veću digitalnu transparentnost". Premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu je za decembar isplaćena ukupna neto plata od 87.813… »

"Marihuana biznis" da procveta kod Džej zija: Slavni reper uložio milione dolara!

Srbija danas pre 2 sata
Slavni reper je osnovao investicioni fond s 10 miliona dolara kako bi podržao mala preduzeća koja se bave proizvodnjom marihuane. Američki reper i producent Džej Zi (51), suprug pevačke dive Bijonse (39), osnovao je investicioni fond s 10 miliona… »

Grci doneli odluku: Poznato do kada ostaje zabrana ulaska za naše građane

Srbija danas pre 2 sata
Grčka je produžila zabranu ulaska državljanima zemalja koje nisu članice EU u zemlju do ponedeljka, 8. februara. Grčka je produžila zabranu ulaska državljanima zemalja koje nisu članice EU u zemlju do ponedeljka, 8. februara, uz izuzeće Izraela… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 18. do 22. januara 2021.

Ekapija pre 2 sata
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 18. do 22. januara 2021. kliknite za PDF fajl… »

Zimska poseta Zlatiboru odlična, gondolom se već vozilo više od 10.000 turista

Ekapija pre 3 sata
Da je zima na Zlatiboru poseban doživljaj za veliki broj turista svedoči još jedna uspešna zimska sezona. Nedostatak organizovanih prazničnih proslava i neizvesna epidemiološka situacija, koja nas prati i početkom 2021. godine, nisu osujetili… »

Privrednici iz čitavog sveta mogu u Srbiju bez PCR testa - Istražujemo šta se dešava kada poslovna poseta traje kraće od…

Ekapija pre 2 sata
Domaći i strani državljani koji ulaze u Srbiju zbog poslovnih razloga mogu to učiniti i bez negativnog testa na kovid, ukoliko prethodno obaveste Privrednu komoru Srbije, a potom u roku od 24 časa od prelaska državne granice dostave Privrednoj komori… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 22. januar 2021.

Ekapija pre 2 sata
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 22. januar 2021. kliknite za PDF fajl… »

Beogradskom aerodromu dodeljena međunarodna zdrvstvena akreditacija

Ekapija pre 3 sata
Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je Aerodromu Nikola Tesla dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19, saopštio je danas beogradski aerodrom. - ACI je… »

Ekonomija, najnovije vesti »