Ekonomija

Zabrana euro 3 će pogoditi uvoz 66.000 automobila godišnje

Danas pre 19 sati
Kategorija automobila čiji uvoz će biti zabranjen najtraženija među kupcima Ulicama Srbije krstari više od 1,37 miliona automobila starijih od 14 godina što se poklapa sa 2005. godinom kada je evropski standard motora za vozila euro 3 zamenjen… »

Edukativni centar “Relax kids”: Zimska škola

Naissus info pre 1 dan
POZOVITE NAS I PROVEDITE DRUGAČIJI RASPUST ☎️ 066/32 05 05. Dok ste Vi na poslu, Vaše dete naučiće nove stvari i zabaviti se na kreativan način. ⏱ brzo čitanje i mudro učenje … »

U Italiji se ponovo prodaju kuće za 1 evro, ovaj put nema dodatnih uslova

Kamatica pre 1 dan
Italijanski grad Bizača je najnoviji koji nudi kuće za 1 evro, a ovaj put ne postoji minimum koji treba da potrošite na renoviranje. Još jedan bajkoviti italijanski grad prodaje kuće za 1 evro, odnosno oko 1,11 dolara, kako bi privukao kupce koji su… »

(Video) "vozim kroz grad": Najbogatiji Hrvat i vlasnik najvećih kompanija u Srbiji se pojavio na velikom platnu i oduševio

Blic pre 1 dan
Vlasnik Atlantik Grupe i jedan od najbogatijih Hrvata, Emil Tedeski, oprobao se nedavno u jednoj sasvim novoj ulozi. Iako ga mnogi znaju kao uspešnog poslovnog čoveka i nekoga ko uspešno upravlja velikim kompanijama, ovog puta našao se ispred kamera u… »

Rekordni prihodi Tigar Tajersa u 2019. od početka rada u Pirotu. Proizvedeno preko 13 miliona auto guma

Plus online pre 1 dan
Drugi put zaredom Kompanija Tigar Tajers u Pirotu, početkom godine, svoje radnike upoznaje sa ostvarenim rezultatima u prethodnoj i planovima za predstojeću godinu. U nekoliko dana u velikoj sali Kluba Vojske oko četiri hiljade zaposlenih… »

Ništa više neće biti isto: Uvodi se novi način digitalnog plaćanja putem mobilnih telefona

Srbija danas pre 1 dan
Svetski ekonomisti smatraju da papirni novac jos ima veliku ulogu u trgovini, dok će kartice zameniti digitalno plaćanje. Istraživanje "Dojče banke" koje prognozira izumiranje platnih kartica u decenijama ispred nas, uzdrmalo je sve koji su navikli na… »

Novi virus stigao u loše vreme, zapretio i krhkoj svetskoj ekonomiji

Beta pre 9 sati
Novi kineski virus stigao je u loše vreme za svetsku ekonomiju: sada bi trebalo da je vrh sezone za jedan hotel sa 12 soba u blizini železničke stanice u kineskom industrijskom čvorištu Vuhanu - kineska Nova godina obično donosi puno putnika i… »

Ko se zadužuje taj napreduje

Politika pre 10 sati
Banke „drže” više od 90 odsto aktive finansijskog sektora, pa Svetska banka konstatuje da ovdašnji finansijski sektor treba proširiti. Ko se zadužuje taj napreduje. Preduzeća koja uzimaju kredite su produktivnija od onih koja to ne čine… »

Nema više povlašćenih paušalaca

Politika pre 10 sati
Pre donošenja najnovije uredbe kojom se reguliše pitanje paušalnog oporezivanja, jedino advokatima se prethodnih šest godina porez nije povećao ni za dinar. Poreski obveznici koji od početka ove godine podnose zahtev za paušalno oporezivanje u… »

Zec o plati od 900 evra: Moguće pod nekim uslovima, ali mi radimo sve suprotno

N1 Info pre 11 sati
Univerzitetski profesor Miodrag Zec ocenio je, gostujući u emisiji Pressing, govoreći o najavljenoj plati od 900 evra da je "sve moguće, ali pod nekim uslovima". "Slovenija, koja je 10 godina tranziciju finansirala tako što je obarala vrednost tolara… »

Ekonomija, najnovije vesti »