Ekonomija

Iznajmljivanje stana na dan sve popularnije

Kamatica pre 15 sati
Nekretnine u gradovima se lakše i izdaju i prodaju. Vlasnici kuća i stanova imaju još jedna dodatni i prilično profitabilan biznis, izdavanje stanova na dan. Potrebno je samo da kvadrati budu skockani cakum-pakum, sve uz posteljinu i peškire i opremljenu čajnu kuhinju. Podrazumevaju se TV... »

"Bezbednost majke je ugrožena zbog izveštavanja medija"

B92 pre 17 sati
B92: "Bezbednost majke je ugrožena zbog izveštavanja medija"
Autonomni ženski centar izrazio je zabrinutost za bezbednost Kragujevčanke Violete Cvetković. To je navedeno zbog toga što su pojedini mediji objavili podatke iz njenog zdravstvenog kartona i o njenoj navodnoj prethodnoj osuđivanosti, i pozvali nadležno ministarstvo, Savet za štampu i... »

Evo gde je PDV najveći i šta će biti u 2019.

B92 pre 12 sati
B92: Evo gde je PDV najveći i šta će biti u 2019.
Atina -- Grčka u evrozoni ima najveće indirektne poreze i ostaće na prvom mestu i iduće, 2019. godine, piše atinski list Katimerini. Taj primat Grčke otkriven je u preliminarnim nacrtima državnih budžeta koje je Evropskoj komisiji podnelo svih 19 članica evrozone. Ove 2018. godine, porezi... »

Počeo da radi instant sistem plaćanja, plate moguće i vikendom

RTV pre 13 sati
RTV: Počeo da radi instant sistem plaćanja, plate moguće i vikendom
BEOGRAD, - Poslodavci u Srbiji moći će ubuduće svojim zaposlenima da isplaćuju zarade i neradnim danima, čak i noću, a građani će istog trenutka na svojim računima imati uplaćeni novac. Ovo omogućava novi "instant" platni sistem, koji je pušten u rad danas u 10 časova. Do sada, praksa... »

Vranjski Simpo prodaje nepokretnu imovinu

Nova ekonomija pre 16 sati
Simpo iz Vranja izlaže javnoj prodaji nepokretnu imovinu, metodom prikupljanja pisanih ponuda. U pitanju su fabrika tepiha ukupne površine 969 m2, pomoćna zgrada - magacin od 83 m2, voćnjak 3. klase površine 1862 m2 i zemljište ispod i uz objekte ukupne površine 2914 m2 u Donjem Stajevcu.... »

Saudijska najava povećanja proizvodnje zadržala cijene nafte blizu 80 dolara

SEEbiz pre 12 sati
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u ponedjeljak na međunarodnim tržištima blizu razine od 80 dolara, poduprte diplomatskom krizom između Saudijske Arabije i Zapada svega dva tjedna prije stupanja na snagu američkih sankcija iranskom naftnom sektoru. Cijena barela u Londonu nije se znatnije... »

Promet na Beogradskoj berzi premašio milijardu dinara

SEEbiz pre 10 sati
BEOGRAD – Početak nove trgovačke nedelje na Beogradskoj berzi obeležio je fantastičan ukupan promet, solidna investiciona aktivnost na tržištu akcija i oporavak BELEX indeksa. Ukupan promet na trgovanju iznosio je 1,1 milijardu dinara (oko 9,5 miliona evra). Indeks najlikvidnijih akcija,... »

"Još jedna turska fabrika, traži se datum da Vučić dođe"

B92 pre 19 sati
B92: "Još jedna turska fabrika, traži se datum da Vučić dođe"
Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić najavio je otvaranje još jedne fabrike turskog investitora do kraja godine. "Očekujem do kraja godine, najkasnije do kraja januara da predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvori još jednu fabriku u Priboju. Ona već radi, tražimo datum kada... »

Srbija će se vinuti na 3. mesto: Ovo je velika šansa

B92 pre 10 sati
B92: Srbija će se vinuti na 3. mesto: Ovo je velika šansa
Beograd -- Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da je rudarstvo velika razvojna šansa Srbije. On je na Ekonomskom samitu u Beogradu, koji organizuje TGI Group International, rekao da Srbija u rudarstvu ima fantastične projekte i podsetio da na projekat kompanije Rio... »

Vučić: Turski „Jurotaj“ će zaposliti 2.500 radnika

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Ardanima, kod Kraljeva, radove na izgradnji fabrike tekstila „Jurotaj“, zajedno sa predsednikom Upravnog odbora „Taj grupe“ Mesutom Toprakom i ministrom trgovine Rasimom Ljajićem. Planirano je da radovi budu završeni do aprila naredne... »

©2018 Netmark d.o.o.