Ekonomija

Broj pacijenata koji se leči od multiple skleroze udvostručen u 2020.

Nova ekonomija pre 4 sati
Godine 2017. objavljen je opsežan tekst, inicijativa organizacije MS Brain Health „Zdravlje mozga - Kod multiple skleroze vreme je važno“ ( www.msbrainhealth.org/report). Ovu inicijativu je podržalo više od 50 referentnih organizacija širom… »

Ulaganja u životnu sredinu u Srbiji četiri do pet puta manja nego u zemljama Evropske Unije

Biznis i finansije pre 4 sati
U Srbiji se godišnje proizvede 12 miliona tona otpada od kojeg se čak 10 miliona ne tretira i zagađuje životnu sredinu. Više od 80% ukupnog otpada kreiraju rudarstvo i energetika, dok 2,3 miliona tona čini komunalni otpad, koji obuhvata i gotovo… »

Crédit Agricole banka otvorila jednu od najmodernijih filijala u centru Beograda

BizLife pre 4 sati
Klijentima Crédit Agricole banke kao i drugim građanima, na Dorćolu, u Dobračinoj 43, od sada je na raspolaganju jedna od najmodernijih filijala Banke uređena prema savremenom konceptu razvijenom po uzoru na filijale Crédit Agricole grupe širom… »

Crédit Agricole banka otvorila jednu od najmodernijih filijala u centru Beograda

Naissus info pre 4 sati
Crédit Agricole Srbija, deo je Crédit Agricole grupe, jedne od 10 najvećih bankarskih grupacija na svetu koja posluje u 47 zemalja i ima više od 52 miliona klijenata. U novom okruženju klijentima će na usluzi biti tim iskusnih bankarskih savetnika… »

Beogradski aerodrom dobio Zdravstvenu akreditaciju Međunarodnog saveta aerodroma

N1 Info pre 4 sati
Međunarodni savet aerodroma (ACI) je beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome, za sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa, saopšteno je. Nakon procene sprovedenih preventivnih… »

Ministar finansija: Preklapanje linija metroa na Savskom trgu logično rešenje

N1 Info pre 4 sati
Još dok sam bio gradonačelnik radili smo studiju o saobraćaju i projekcije o potrebi razvoja saobraćajnih kapaciteteta za ceo Beograd. Tada se utvrdilo da je najveće opterećenje upravo u tom pravcu: Železnik, preko Sajma, pa ka centru grada, rekao… »

Otvaranje rudnika u Raškoj: U toku istraživanja, planirane i promene zakona

B92 pre 4 sati
Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović razgovarala je juče sa rukovodstvom Adrijatik metalsa. Tema razgovora bila su geološka istraživanja koje ta kompanija sprovodi u Srbiji, kao i početak izgradnje novog rudnika… »

Beskamatni zajam može papreno da vas "udari po džepu" zbog jedne začkoljice

Alo pre 4 sati
Bankari građanima unapred uzimaju. Narodna banka Srbije je još u avgustu preporučila bankama da građanima odobravaju gotovinske kredite do 90.000 dinara, samo sa ličnom kartom i potpisanom izjavom da su zaposleni ili penzioneri, ali do dan-danas to… »

Sledi veliko poskupljenje stanova u Srbiji? Cena pojedinog građevinskog materijala skočila i do 40 odsto

Srbija danas pre 4 sati
Mnogi proizvođači su najavili poskupljenja. Građevinski materijal koji u sebi sadrži čelik poskupeo je u januaru i do 40 odsto, a i mnogi drugi proizvođači, uglavnom termoizolacionih proizvoda, najavili su više cene. Kako navode poznavaoci… »

Međunardno priznanje tokom pandemije: Beogradski aerodrom jedan od lidera u borbi protiv korone

Srbija danas pre 4 sati
Bezbednost putnika je uvek prioritet, što je u današnjim uslovima presudno. Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je Aerodromu "Nikola Tesla" dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju… »

Ekonomija, najnovije vesti »