Ekonomija

Cene energenata u novoj grejnoj sezoni bez bitnijih promena - Najskuplje grejanje na struju, najjeftinije na drvo

Ekapija pre 17 sati
Ilustracija Ilustracija Grejna sezona u Srbiji startovala je 15. oktobra, a najniže troškove energije za grejanje i u ovoj grejnoj sezoni imaće domaćinstva koja se greju na drvo. Najskuplje će se grejati domaćinstva koja koriste električnu energiju direktno u grejnim telima i kotlovima za... »

"Pančevac u izuzetno dobrom stanju, nijedan voz ne kreće dok..." VIDEO

B92 pre 19 sati
B92: "Pančevac u izuzetno dobrom stanju, nijedan voz ne kreće dok..." VIDEO
Beograd -- V.d. direktora Infrastrukture Železnica Srbije Miroljub Jevtić izjavio je da je Pančevački most potpuno bezbedan za saobraćaj. Jevtić je za Prvu TV kazao da se nijedan voz ne pokreće dok svi uslovi bezbednosti nisu ispunjeni. Govoreći o sanaciji mosta, Jvtić je rekao da su u toku... »

Ženama za jednakost u poslovnim pregovorima treba 15 godina

N1 Info pre 6 sati
Koliko se žena u Srbiji odlučuje da pokrene sopstveni posao, kakva im je pomoć na raspolaganju? Zašto je ženama potrebno 15 godina da budu jednako prihvaćene u biznisu kao muškarci? Izvor: N1 O tim temama za InfoBiz govorila je Sanja Popović Pantić iz Udruženja poslovnih žena koje... »

Bajatović: Gasa će biti tokom zime, i ako ne bude isporuke

N1 Info pre 6 sati
Direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je da će gasa tokom zime biti dovoljno i za domaćinstva i za privredu, čak i u slučaju da dođe do prekida isporuka iz Rusije preko teritorije Ukrajine. Bajatović je za "Politiku" rekao da je u podzemnom skladištu "Banatski Dvor"... »

Atraktivna lokacija, a stanovi bez svetla i vazduha VIDEO

B92 pre 9 sati
B92: Atraktivna lokacija, a stanovi bez svetla i vazduha VIDEO
Beograd -- Stanari zgrade na Bulevaru patrijarha Pavla u Novom Sadu ostaju bez vazduha i dnevne svetlosti. Zvuči neverovatno, ali tik uz njihovu terasu, koja je ujedno i njihov jedini izvor svetlosti i vazduha, niče druga zgrada. A u tome, čini se, niko ne vidi baš ništa sporno. Nov stan, svoj... »

Pali prinosi na italijanske obveznice

B92 pre 10 sati
B92: Pali prinosi na italijanske obveznice
London -- Prinosi na obveznice italijanske vlade pali su nakon što je rejting agencija Mudis zadržala stabilne izglede na dugoročno zaduživanje zemlje. Mudis je, kao što je bilo očekivano, snizila kreditni rejting Italije na Baa3, što je najniži investicioni nivo. Investitori su strahovali... »

"Nikome od inženjera nismo oduzeli licencu"

B92 pre 10 sati
B92: "Nikome od inženjera nismo oduzeli licencu"
Beograd -- Nikome od inženjera nismo oduzeli licencu, kažu u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Ovim negiraju tvrdnje koje je poslanica Dosta je bilo Sonja Popović danas iznela u Skupštini Srbije, te dodaju da je oduzuimanje licenci sada u nadležnosti Inženjerske... »

Obratite pažnju! Evo kako nas varaju prilikom kupovine VIDEO

B92 pre 10 sati
B92: Obratite pažnju! Evo kako nas varaju prilikom kupovine VIDEO
Beograd -- Verovatno ste nekada posumnjali da ste dobili manju količinu određenog proizvoda, od onoga što piše na pakovanju. Obmane kupaca ili samo greške u proizvodnji? Istraživali smo, da li vas i ko štiti u takvoj situaciji i šta je zapravo - jedino rešenje. Tri puta meri - jednom kupi.... »

Volstrit u padu, evropske berze mešovite

B92 pre 10 sati
B92: Volstrit u padu, evropske berze mešovite
London/Njujork -- Akcije na Volstritu danas su u padu, dok evropske berze beleže mešovite rezultate. Nemački indeks DAKS je u popodnevnim časovima pao za 0,1 odsto, francuski KAK 40 za 0,3 odsto, dok je britanski FTSE 100 porastao za 0,3 odsto, prenosi agencija AP. Na Volstritu, širi indeks S&P... »

"U narednom periodu očuvati fiskalnu stabilnost"

B92 pre 10 sati
B92: "U narednom periodu očuvati fiskalnu stabilnost"
Beograd -- Fiskalna konslidacija u Srbiji sprovedena je kredibilno, adekvatno i pravovremeno što potvrdjuje i poboljšanje svih makroekonomskih performansi. Fokus u narednom periodu biće na očuvanju fiskalne stabilnosti, izjavila je državni sekretar Ministarstva finansija Jelena Tanasković.... »

©2018 Netmark d.o.o.