Ekonomija

Na Music Award Ceremony 2020. godine predstaviće se i Slovenci

Ekapija pre 1 dan
Music Award Ceremony (MAC) će se proširiti, kao što su organizatori i najavili nakon prve održane manifestacije. Sledeće 2020. godine u njemu će učestvovati i Slovenija, pored Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore… »

Kina ukida carine na soju i svinjetinu

B92 pre 1 dan
Peking -- Kina će osloboditi od tarifa izvesne količine uvoza soje i svinjetine iz Sjedinjenih Država. Ovaj pozitivan gest Pekinga dolazi u jeku pregovora dveju strana u nastojanju da dođu do šireg sporazuma kojim bi okončale dugotrajan trgovinski… »

Francuski sportski lanac otvara prvu prodavnicu u Srbiji

Ekapija pre 1 dan
Dekatlon (Decathlon), francuski sportski lanac sa tradicijom dugom preko 40 godina, otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. Biće otvoren 12. decembra u Big Fashion tržnom centru. Dekatlon je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu… »

Pogledajte kako će izgledati tunel kod Zenice vredan 60 miliona evra VIDEO

B92 pre 1 dan
Zenica -- Ceremonija početka radova na probijanju tunelu Zenica zakazana je za ponedeljak 9. decembar u 12 sati na gradilištu tunela Zenica u mesto Ponirak. Kako je najavljeno, na svečanosti povodom početka radova na izgradnji tunela Zenica obratiće… »

Amazon planira tri solarna postrojenja: Kritičari i dalje nisu zadovoljni

B92 pre 1 dan
Njujork -- Mada Amazon nastavlja da trpi kritike zbog toga što ne obraća pažnju na životnu okolinu, ipak prave neke korake kako bi smanjili štetan uticaj po planetu. Internet gigant je otkrio planove za tri nova solarna projekta, od kojih će dva… »

Juhor otvara pogon za fermentisane proizvode

Dnevnik pre 1 dan
JAGODINA: Proizvođač mesa i mesnih prerađevina, kompanija Juhor iz Jagodine, završila je izgradnju novog pogon za fermentisane proizvode. Svečano otvaranje pogona biće u ponedeljak, 9. decembra, a ceremnoji će, pored menadžmenta, radnika i… »

Proizvedeno nešto manje od 40.000 automobila

Danas pre 1 dan
Ovogodišnja proizvodnja u kragujevačkom Fijat Krajsleru završava se u ponedeljak, 9.maja Ovogodišnja proizvodnja u kragujevačkom Fijat Krajsleru završava se u ponedeljak, 9. maja. Proizvodnja u 2020., saznaje naš list, startuje 15. januara, a… »

Priznanja za kompaniju CTP Invest na dodeli "CIJ Awards Serbia and SEE"

Ekapija pre 1 dan
Kompanija CTP Srbija osvojila je četiri priznanja na dodeli CIJ nagrada - CIJ Awards Serbia/SEE, koja je održana prošle nedelje u hotelu Hilton u Beogradu. Naime, Srbija je poslednjih godina sve više u fokusu ulaganja u nekretnine, uključujući… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 2. do 6. decembra 2019.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 2. do 6. decembra 2019. kliknite za PDF fajl… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 6. decembar 2019.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 6. decembar 2019. kliknite za PDF fajl… »

Ekonomija, najnovije vesti »