Ekonomija

Bolji posao - više novca: Počinjemo novu radnu nedelje sa poslovima

Kamatica pre 12 sati
Kompanija: Infostud Pozicija: Specijalista za ljudske resurse Uslovi: Minimum dve godine iskustva na pozicijama HR Generalista ili HR Biznis Partnera, fleksibilan/na u komunikaciji sa različitim ljudima, prepoznavanje prioriteta, želja za unapređivanje… »

Gradi se ponton sa mostom za međunarodno putničko pristanište u Sremskoj Mitrovici - Raspisan tender za izvođače

Ekapija pre 12 sati
Agencija za upravljanje lukama raspisala je javnu nabavku za izgradnju pontona sa pristupnim mostom za međunarodno putničko pristanište u Sremskoj Mitrovici. Procenjena vrednost radova je 33,33 miliona dinara bez PDV-a. Ponton će biti izveden kao… »

Investitorima uskoro i lokacija kod Ade Ciganlije? U planu komercijalne zone i gradski centri

B92 pre 12 sati
Beograd -- Lokacija u Radničkoj ulici, u neposrednoj blizini sportsko-rekreativnog centra "Ada Ciganlija", uskoro bi mogla da se nađe u rukama investitora. Naime, kako se navodi na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, parcela… »

Na prodaju hladnjača sa pripadajućim zemljištem u Zdravčićima kod Požege

Ekapija pre 12 sati
Expobank prodaje hladnjaču sa pripadajućim zemljištem u Zdravčićima kod Požege, na potesu Denjevina, oko 4 km od centra Požege. Poslovni kompleks podrazumeva šest objekata, a površina zemljišta je 8.354 m2. Više o tenderu pogledajte OVDE… »

Livnica Cimos u Kikindi najavila nova zapošljavanja do kraja novembra

Ekapija pre 12 sati
Mogućnost što bržeg i efikasnijeg rešavanja komunalnih i administrativnih problema koji su u vezi sa Gradom, a tiču se rada Livnice Cimos TCH bile su teme sastanka između poslovodstva ove fabrike i čelnika lokalne samouprave. Pogon Metalac obišli… »

Kineski BDP u trećem kvartalu porastao za 4,9 odsto

Biznis i finansije pre 12 sati
Kina je u trećem kvartalu ove godine zabeležila rast BDP-a od 4,9 odsto u odnosu na isti period lane. To znači da se najveća azijska ekonomija relativno uspešno oporavlja od korona-krize. Kada se međutim preračunaju podaci o rastu sva tri kvratala… »

Sigurno mesto za vaš novac

Biznis i finansije pre 12 sati
Svetski dan štednje nas uvek podseća da treba da štedimo i na vreme planiramo svoje finansijske potrebe. Poželjno je da se informišemo o karakteristikama svakog vida štednje i uz podršku iskusnih savetnika u AIK Banci opredelimo za štednju koja… »

Brnabić spremila ekspoze, vlada dobija dva nova ministarstva

BizLife pre 12 sati
Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić navela je da će među novim ministrima biti oko 50 odsto žena i da će sigurno biti formirana dva nova ministarstva, među kojima će biti i ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni… »

Evropska država uvodi test na koronu za sve građane starije od 10 godina

BizLife pre 12 sati
Slovačka planira da testira na koronavirus sve svoje stanovnike starije od deset godina, izjavio je slovački premijer Igor Matovič. Još uvek nije jasno da li će takvo nacionalno testiranje biti obvezno ili dobrovoljno. Deca mlađa od deset godina… »

Bitkoin za ulaganje, ali ne i plaćanje: Ministarstvo finansija objavilo nacrt zakona o digitalnoj imovini i virtuelnoj valuti

Večernje novosti pre 12 sati
BOGATSTVO u bitkoinima uskoro će država i zvanično priznati. Gotov je Nacrt zakona o digitalnoj imovini koji priznaje vrednost digitalnih zapisa i omogućava njihovu trgovinu. Nadležni poručuju da će regulisanje ovog pitanja mnogim inovativnim… »

Ekonomija, najnovije vesti »