Ekonomija

Dnevnica i do 7000 dinara, potrebno je samo da ispunite jedan uslov

Alo pre 15 sati
Odlična šansa. Tokom vikenda u Srbiji i Svetu obeležen je Svetski dan vodiča, a da bi se neko zaista i zvao vodičem u Srbiji, potrebna mu je licenca. Vlada veliko interesovanje, ali je poznato da mnogi odustaju nakon prvih testova. Iako turistima… »

NASA traži pojačanje: Godišnje zarađuju i do 120.000 $, uslovi za dobijanje posla veoma strogi

B92 pre 16 sati
Kejp Kanaveral -- Američka svemirska agencija (NASA) najavila je nedavno da od 2. do 31. marta prima prijave za sledeću generaciju astronauta. Oni bi trebalo da se 2024. godine spuste na Mesec u sklopu programa Artemis (Artemida). NASA je od 1960-ih… »

U 1.072 zgrade prinudni upravnik: Pojedini se zadržali i po dve godine, niko nije kažnjen

B92 pre 15 sati
Beograd -- Od ukupno 22.619 stambenih jedinica u Beogradu, prema podacima Ministarstva građevinarstva, u 1.072 rukovodi prinudni upravnik. Iako je "nametnuto" rukovodstvo u zgradama, u 4,74 odsto svih višespratnica u gradu, trebalo da bude prelazno… »

Dinar nepromenjeno: Za evro danas 117,57 po srednjem kursu

Kurir pre 16 sati
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,5790 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na petak. Dinar prema evru vredi isto kao pre mesec dana a na godišnjem nivou je jači za 0,5 procenata. Indikativni kurs dinara prema dolaru… »

Turizam u Srbiji dobar način i za dodatnu zaradu: Dnevnica vodiča i do 7000 dinara!

Srbija danas pre 16 sati
Biti turistički vodič je zanimanje koje spada u najleše poslove! Tokom vikenda u Srbiji i Svetu obeležen je Svetski dan vodiča, a da bi se neko zaista i zvao vodičem u Srbiji, potrebna mu je licenca. Vlada veliko interesovanje, ali je poznato da… »

Bugarski antropolog: Radna snaga ide na Zapad, evropsko đubre na Balkan

RTV pre 1 dan
BON - Dok bogate zemlje propovedaju zaštitu životne sredine i kritikuju one koji nisu dovoljno napredni, istovremeno izvoze smeće u Bugarsku i Rumuniju preko mafijaških šema, ocenio je bugarski antropolog Ivajlo Dičev. On je u autorskom tekstu za… »

Mitropolija: Poreska uprava se uključila u hajku, dug izmišljen

Danas pre 1 dan
Mitropolija Crnogorsko Primorska sa žaljenjem konstatuje da se i Poreska uprava Crne Gore uključila u dezinformisanje javnosti u okviru hajke koja se vodi protiv Crkve, objavila je večeras Svetigorapres. „ Direktor Poreske uprave Miomir Mugoša je… »

Delegacija MMF-a sutra u Ministarstvu finansija

Beta pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali razgovaraće sutra s delegacijom Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) koju predvodi Jan Kes Martejn o makroekonomskim kretanjima i reformama u Srbiji, najavljeno je iz tog ministarstva. Tema sastanaka biće napredak u… »

Vučić: Platićemo sve što treba za SPC u Crnoj Gori

Vesti online pre 1 dan
„Srbija će, ako treba, pomoći SPC u Crnoj Gori, da nam ne bi oduzimali svetinje“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na pitanje da prokomentariše to što je direktor Poreske uprave Crne Gore saopštio da je ta institucija pokrenula… »

Šefica MMF-a na sastanku G20: Koronavirus ugrožava oporavak privrede sveta

Beta pre 1 dan
Novi koronavirus "ugrožava" oporavak privrede sveta rekla je danas šefica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Rijadu na sastanku G20 koja kaže da je spremna da deluje da bi ograničila "rizike" po rast. "Virus Kovid-19, globalna vanredna… »

Ekonomija, najnovije vesti »