Ekonomija

Ova babica ne želi da ode iz Srbije, a ovako izgleda jedan njen radni dan

Srbija danas pre 15 sati
- Mojim kolegama koji su otišlo "preko" zarad boljih uslova, zaista je sjajno, ali je kod mene presudila želja da budem sa svojim ljudima - kaže ona. Kada govorimo o poslu, gotovo da ne postoji osoba koja ne kuka i kojoj je sve potaman. Nije lako ni… »

Koronavirus udario i na svetsku elitu: Milionski gubici poznatih brendova, a sunovrat cena nafte i akcija tek sledi

Srbija danas pre 14 sati
Širenje kineskog koronavirusa ozbiljno je uzdrmalo tržišta širom sveta, od evropskih i američkih berzi na kojima svakodnevno padaju cene akcija. Koronavirus ozbiljno je udario i na najmoćniju svetsku elitu. Strah investitora od neizvesnosti u… »

U Opštini Lučani sledi rekonstrukcija vodovoda i srednje škole u Guči - Raspisan tender za obnovu vodotokova

Ekapija pre 15 sati
U Opštini Lučani u planu su veliki infrastrukturni projekti. Potpisan je ugovor o rekonstrukciji kompletne srednje škole u Guči sa beogradskom firmom W.D. Concord West d.o.o. Vrednost projekta je 275 miliona dinara i sredstva su obezbeđena preko… »

„Javni dug ispod 50 odsto BDP“

BizLife pre 15 sati
Foto: Beta Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da je javni dug Srbije spušten ispod 50 odsto BDP „Srbija je spustila javni dug na 48,2 odsto BDP, što je veliki uspeh“, naglasila je premijerka. To je rezultat sprovedenih mera fiskalne… »

Izvezli manje satova, a vrednost izvoza skočila

BizLife pre 15 sati
Foto: Pixabay Vrednost švajcarskog izvoza satova prošle godine je porasla 2,4 posto zahvaljujući dobrim rezultatima u nekoliko istočno-azijskih zemalja, koji su kompenzovali 11,4-procentni pad prodaje u nemirima pogođenom Hong Kongu. Hong Kong… »

Hvala NATO: Članstvo Crnoj Gori „donelo“ 1,3 mlrd. Eur investicija

BizLife pre 15 sati
Foto: Vlada Crne Gore Od crnogorskog učlanjenja u NATO do kraja novembra prošle godine, ukupna ulaganja u Crnu Goru iz članica te vojne alijanse iznosila su milijardu i 300 miliona evra, tvrdi guverner Centralne banke Crne Gore (CBCG) Radoje Žugić… »

Slovenci ponovo dolaze po srpske radnike

BizLife pre 15 sati
Foto: Pixabay U potrazi za radnom snagom, slovenačke firme ponovo dolaze u Srbiju na još jedan sajam zapošljavanja na kojem će tražiti stručnjake različitih zanimanja i stepena kvalifikacija. Najveći slovenački portal zapošljavanja MojeDelo.com… »

Moguć uvid u Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu Moravskog koridora

Morava info pre 16 sati
ČAČAK – Od 1. do 14. februara biće moguć uvid u Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu prilikom izgradnje deonica Moravskog koridora – Mrčajevci-Preljina i Adrani-Mrčajevci. Uvid u Studiju može se izvršiti u prostorijama Ministarstva… »

Milijarde su u pitanju: Erbas na udaru sa svih strana, počeli da plaćaju astronomske cifre zbog korupcije

Srbija danas pre 16 sati
Erbas je postigao načelni sporazum o obustavljanju istraga protiv kompanije povodom optužbi za mito i korupciju. Francuske i britanske vlasti su pokrenule istragu protiv Erbasa zbog sumnje u korupciju pri prodaji aviona u poslednjih više od 10 godina… »

Ovoliko zarađuju dadilje bogataške dece: Najtraženije žene sa a-liste, sebi mogu obezbediti luksuzan stan!

Srbija danas pre 15 sati
Neke dadilje sa A-liste uživaju u privilegijama koje im donosi taj posao, ako čuvaju decu bogataša. Privatni avioni, kupovina dizajnerske odeće i druženje sa poznatim ličnostima su privilegije u kojima obično uživaju bogate i slavne ličnosti, ali… »

Ekonomija, najnovije vesti »