Ekonomija

Stigla kazna, najveća dosad

B92 pre 1 dan
Amazon se suočava s dosad najvećom novčanom kaznom zbog kršenja evropskog zakona o privatnosti podataka u iznosu od čak 746 miliona evra. Najveća svetska internet prodavnica našla se pod udarom CNPD-a, luksemburškog tela za zaštitu podataka, koje… »

Srbija odbranjena od grada - oštećeni da se osiguraju

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ove godine u nebo Srbije ispaljeno je 12.000 protivgradnih raketa pa je Srbija odbranjena od grada, a oni koji su ipak pretrpeli štetu neka se osiguraju, rekao je za Tanjug ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. On je ocenio da su štete… »

Tesla plaća 1,5 miliona dolara zbog greške sa auto baterijama

Kamatica pre 1 dan
Predloženo poravnanje pokriva advokatske takse i troškove, a vlasnicima vozila će biti plaćeno po 625 dolara za smanjene performanse baterije. Kao deo sporazuma, Tesla takođe mora da obezbedi dijagnostiku i obaveštenja u vezi s baterijama vlasnicima… »

Svi aktuelni programi na jednom mestu: Vašem poslovanju treba podrška?

Večernje novosti pre 1 dan
Foto Arhiva Program sprovodi Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, u saradnji sa Ministarstvom privrede, Fondom za razvoj, uz stručnu podršku Nemačke razvojne banke (KfW) i Privrednom komorom Srbije. Mikro, mala i srednja preduzeća… »

Saveti za brže učenje i napredovanje u karijeri

Ekapija pre 1 dan
Naučnici sa MIT instituta izradili su studiju o tome kako da budete kreativni, promišljeni i moćni u svetu u kojem su problemi izuzetno kompleksni, prenosi portal studentskizivot.com. Ovo su samo neke od teza, kratko opisane, a koje vam mogu pomoći da… »

Sremski Karlovci dobijaju teretanu na otvorenom

Ekapija pre 1 dan
U Dvorskoj bašti u Sremskim Karlovcima biće izgrađena teretana na otvorenom. Izgradnju teretane će, sa 1,9 miliona dinara, u potpunosti finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta je… »

Prvi korak ka gradnji pruge koju smo "sanjali 70 godina"

B92 pre 1 dan
Infrastruktura železnice Srbije i Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisale su tender za radove na izgradnji tunela broj 4 na deonici Stalać-Đunis. U pitanju je potez na pruzi Beograd-Niš, u opštini Ćićevac. Obim radova uključuje izgradnju… »

Brnabić precizirala nevernim tomama Od 2012. otvoreno 670.000 radnih mesta, ne za članove SNS

Alo pre 1 dan
SNS i Aleksandar Vučić nikada se nisu borili za radna mesta za svoje članove, već za sve građane Srbije, rekla je premijerka Ana Brnabić. Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je od 2012. godine otvoreno 670.000 novih radnih mesta u Srbiji i da ne… »

Brnabić obećala JAT tehnici Uskoro sastanak sa predstavnicima Avioprajma

Alo pre 1 dan
Sindikat JAT tehnike zbog gubitka sertifikata zahteva raskid ugovora sa tom kompanijom Avioprajm, a premijerka je kazala da veruje da će sve biti u redu i da će se sastati i sa predstavnicima sindikata. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas… »

Do oktobra završetak dogradnje zgrade PIO fonda u Novom Sadu

Ekapija pre 1 dan
Dogradnja objekta Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Novom Sadu je na 95% završenosti, a po vrednosti, reč je o jednoj od prvih pet investicija u gradu, u koju je je uloženo oko 600 miliona dinara, saopštila je jPR služba Grada… »

Ekonomija, najnovije vesti »