Ekonomija

Od ponoći obavezan karantin za Srbe: Zemlja u komšiluku stavila našu državu na listu visokorizičnih područja

Srbija danas pre 56 minuta
Rumunija je stavila Srbiju na listu visoko rizičnih zemalja za infekciju korona virusom. Rumunija je stavila Srbiju na listu visoko rizičnih zemalja za infekciju korona virusom, zbog čega će putnici iz naše zemlje od ponoći morati da budu u… »

Planirana zastarelost aparata sve očiglednija - koliki je prosek trajanja uređaja?

B92 pre 2 sata
Francuzi su istraživali trajnost uređaja i otkrili da je većina programirana da se "penzioniše" nakon određenog ciklusa korišćenja. Neka digne ruku onaj srećnik kom veš-mašina ili neki drugi uređaj nije misteriozno zauvek utihnuo samo nekoliko… »

Voren Bafet ima savet kako da udvostručite svoju vrednost: "Jedan lak način"

B92 pre 2 sata
Investitor i milijarder Voren Bafet ima savet za mlade ljude: "Fokusirajte se na učenje da pišete i govorite jasno". "Jedan lak način da udvostručite svoju ličnu vrednost jeste da usavršavate svoje komunikacione veštine - kako pisane tako i… »

Zbog ptica u Nemačkoj zaustavljen Severni tok 2

B92 pre 1 sat
Berlin -- Ekološka aktivistička grupa Nabu objavila je danas da je podnela žalbu regulatoru da privremeno obustavi rad na gasovodu Severni tok 2 u nemačkim vodama. Krajem prošle nedelje nemačka Savezna pomorska i hidrografska agencija (BSH) dala je… »

RERI: Opasan pritisak Vučićeve savetnice na pravosuđe

BizLife pre 1 sat
Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) ocenio je izjavu savetnice za medije predsednika Srbije Suzane Vasiljević, kako predsednika Republike “niko neće sprečiti” u realizaciji projekta izgradnje gondole na… »

Slovenija: „Agrokoru“ potvrđena kazna od milion evra

Sputnik pre 1 sat
Viši sud u Ljubljani odbio je „Agrokorovu“ žalbu na prvostepenu presudu u vezi sa kršenjem neprijavljivanja koncentracije kompanija „Agrokor“ i „Ardeja global“ prilikom preuzimanja punionice vode „Kostel“, prenosi „Si biz“. Odluka… »

Šta su se frilenseri dogovorili sa Vladom Srbije

Sputnik pre 1 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić održala je danas sastanak sa predstavnicima Udruženja radnika na internetu sa kojima je razgovarala o pronalaženju rešenja za naplatu poreza i doprinosa za fizička lica koja ostvaruju prihode iz inostranstva. Kako su… »

Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće

BizLife pre 2 sata
Uprava za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad izradila je Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće, saopšteno je iz tog ministarstva. Vodič je izrađen kako bi se poslodavcima i radnicima olakšao rad u novonastaloj situaciji, izazvanoj… »

Mediji: Mika Aleksić negirao krivicu

BizLife pre 2 sata
Profesor glume Miroslav Aleksić negirao je krivicu povodom optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje nekoliko devojaka, među kojima je i glumica Milena Radulović. Nakon saslušanja Miki Aleksiću određen je pritvor do 30 dana, navode Novosti… »

Objavljen vodič za rad od kuće: Definisano je koje su obaveze poslodavca, ali i zaposlenih

Srbija danas pre 3 sata
Pogledajte koje obaveze poslodavca, a koje zaposlenih predviđa Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće! Uprava za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izradila je vodič za bezbedan i zdrav rad… »

Ekonomija, najnovije vesti »