Ekonomija

Rešite stambeno pitanje bez troška obrade zahteva

Kamatica pre 13 sati
Vojvođanska banka sa jednom od najnižih kamatnih stopa i mesečnih rata na tržištu. Nakon velikog interesovanja koje je ova akcija izazvala na proleće ove godine, ova banka je odlučila da klijentima koji se odluče da reše jedno od najvažnijih životnih pitanje putem stambenog kredita,... »

Wizz Air pokreće letove preko Atlantika?

Tango Six pre 15 sati
U prošla dva članka o Wizz Airu sam najavljivao da smatram kako će Wizz Air pokrenuti letove preko Atlantskog oceana, točnije prema SAD-u i prema Kanadi, a u daljoj budućnosti i prema Meksiku i Latinskoj Americi. Za ovu tezu sam imao nekoliko argumenata: Prvo, već sada LCC se okreću prema... »

VTB Banka a.d. Beograd promenila je ime API Bank

Kamatica pre 17 sati
VTB Banka koja je kupljena 25.07.2018 od strane ruskog bankara i investitora - gospodina Andreja Šljahovoja promenila je ime u API Bank (puno ime: API Bank a.d. Beograd). API Banka planira u narednom periodu da i dalje razvija internacionalno poslovanje kroz osnaživanje poslovnih veza sa... »

Internet trgovina bi mogla da bude važan faktor privrednog rasta Srbije

Nova ekonomija pre 14 sati
Analiza portala KupujemProdajem: Analiza portala KupujemProdajem pokazuje rapidan rast internet oglašavanja u poslednjih pet godina, posebno u poslednje dve - uz probijanje nekoliko psiholoških barijera. "U ovom trenutku na portalu KupujemProdajem aktivno je više od dva miliona oglasa i svi su... »

Đorđević: Zakon o socijalnom preduzetništvu u završnoj fazi

Nova ekonomija pre 19 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da je u završnoj fazi izrada Zakona o socijalnom preduzetništvu. Kako je predviđeno, punoletne osobe bez roditeljskog staranja imaće pravo da dobiju novac od države kako bi započeli sopstveni posao. Na... »

Branka Ivošević, vlasnica Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision - Žena koja je dovela svetsku oftalmologiju u Suboticu

Ekapija pre 10 sati
Dr Branka Ivošević Dr Branka Ivošević Sebe doživljava kao maratonca koji je bez obzira na sve spreman da iznova trči velike trke i ne žali sebe. U poslu joj je najvažnije da ga obavlja sa ljubavlju, jednako prema svakom pacijentu i da mirno ode kući, znajući da je sve uradila najbolje što... »

Seminar Gilbert centra 1. novembra u Beogradu - Prijave do 27. oktobra

Ekapija pre 11 sati
Novi strateški pogledi na poslovanje i prodaju - kako efikasno voditi prodajne timove, unaprediti poslovanje i ostvariti odlične rezultate u trenutnim okolnostima, biće tema seminara koji će se održati 1. novembra u Crowne Plazi, u organizaciji D.R. Gilbert centra, Consulting DK a uz podršku... »

Digitalni marketing iz ugla 25 eksperata - Webiz edukacija od 16. do 18. novembra u Subotici

Ekapija pre 11 sati
Od 16. do 18. novembra u Subotici će se održati Webiz edukacija čija je tema digitalni marketing. Program je jasno profilisan i namenjen potrebama marketara, preduzetnika, freelancera, onima koji se bave advertajzingom, komunikacijama ili rade u kreativnoj industriji. Među predavačima naći će... »

Qannas Investments prodao udio u luksuznom podgoričkom hotelu

SEEbiz pre 11 sati
PODGORICA - Qannas Investments, sa sjedištem na Kajmanskim ostrvima, saopćio je da je prodao svoj udio u preduzeću Capital Hotel d.o.o., vlasniku luksuznog hotela u Podgorici, u Crnoj Gori za 9,5 mil EUR. Udio u CentreVille Hotelu prodao je Capital Investmentu. Qannas je naveo da prodajna cijena... »

Srpske IT firme nisu dovoljno zastupljene na kineskom tržištu

SEEbiz pre 12 sati
BEOGRAD – Na velikom kineskom tržištu srpske IT kompanije nisu dovoljno zastupljene, a zadatak države je da pomogne u promociji potencijala srpske informaciono tehnološke industrije na azijskom tržištu. To je rečeno na današnjem bilateralnom skupu u Privrednoj komori Srbije između srpskih... »

©2018 Netmark d.o.o.