Ekonomija

Imovina "14. oktobra" kupljena za skoro 25 miliona

B92 pre 3 sata
Kruševački Viva-Te h kupio je imovinu IMK "14. oktobar" u stečaju za 24,5 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Početna cena prodatih nekretnina "14. oktobra" bila je 23,9 miliona dinara. Za taj novac… »

Mali: Srbija među prvima uredila trgovinu bitkoinima

B92 pre 6 sati
Beograd -- Srbija je među prvima uredila trgovinu bitkoinima, ističe ministar finansija Siniša Mali. On kaže da je Zakon o digitalnoj imovini usvojen kako bi Srbija išla u korak sa inovacijama i promenama u digitalnom svetu. "Želeli smo da budemo… »

Na prodaju Šamot: Ponuđena aranđelovačka fabrika u stečaju

Večernje novosti pre 1 sat
ARANĐELOVAČKA firma "Šamot" u stečaju ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 339 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Najznačajniju imovinu čine objekti na više građevinskih parcela… »

Crédit Agricole banka otvorila jednu od najmodernijih filijala u centru Beograda

Radio 021 pre 2 sata
Klijentima Crédit Agricole banke kao i drugim građanima, na Dorćolu, u Dobračinoj 43, od sada je na raspolaganju jedna od najmodernijih filijala Banke uređena prema savremenom konceptu razvijenom po uzoru na filijale Crédit Agricole grupe širom… »

Kako iskoristiti 12 miliona tona otpada koji se godišnje proizvede u Srbiji?

Kamatica pre 4 sati
Privrednici od države očekuju da što pre počne organizovano da tretira otpad i da ga pretvara u energiju. Veliki industrijski zagađivači upozoravaju da su dužni da smanjuju aerozagađenje i da im zbog korišćenja fosilnih goriva proizvodnja nije… »

Prodaju se nekretnine Univerzal banke, za jedan prostor traži se čak 1,85 miliona evra

B92 pre 4 sati
Nekretnine Univerzal banke u stečaju u više mesta u Srbiji procenjene na iznose i do 1,85 miliona evra, ponudila je na prodaju Agencija za osiguranje depozita. Rekorder po vrednosti je zgrada poslovnih usluga u beogradskoj Francuskoj ulici koja je… »

Plata premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva 1.426 evra

Nova pre 1 sat
Premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu je za decembar isplaćena ukupna neto plata od 87.813 denara (1.426 evra), objavila je Vlada. Spisak plata premijera i ministara je objavljen na sajtu da bi građani to mogli da vide, što je deo „vladinog… »

Koliko koštaju najskuplji kvadrati u Beogradu?

B92 pre 4 sati
Najskuplji kvadrat stana u Srbiji i u četvrtom kvartalu 2020. godine je na ekskluzivnoj lokaciji Beograd na vodi i koštao je 8.754 evra po metru kvadratnom, a za isti stan je i najviše novca izdvojeno - 1.426.888 evra. Prvih 13 najskupljih stanova, po… »

Sledi veliko poskupljenje stanova u Srbiji? Cena jednog građevinskog materijala skočila i do 40 odsto!

Mondo pre 3 sata
Mnogi proizvođači su najavili poskupljenja. Mnogi proizvođači su najavili poskupljenja. Građevinski materijal koji u sebi sadrži čelik poskupeo je u januaru i do 40 odsto, a i mnogi drugi proizvođači, uglavnom termoizolacionih proizvoda, najavili… »

Petrovčani vojni kompleks pretvaraju u industrijsku zonu

Politika pre 1 minut
PETROVAC NA MLAVI – Nakon višegodišnjeg pregovaranja i priprema, opština Petrovac na Mlavi konačno je postala vlasnik nekadašnje kasarne koja je pripadala Ministarstvu odbrane. Ugovorom između opštine i republičke Direkcije za imovinu prava… »

Ekonomija, najnovije vesti »