Ekonomija

Peti rođendan Fresh Corner koncepta

Nova ekonomija pre 38 minuta
Peti rođendan Fresh Corner koncepta u Srbiji, kompanija MOL Serbia proslavlja sa 25 Fresh Cornera u mreži i za tu priliku je pripremila 70.000 poklona za svoje kupce. Prvi Fresh Corner u Srbiji otvoren je pre pet godina na servisnoj stanici Horgoš, a… »

Stojanović: Srbija ima kvalitetno gorivo, naknade dobre i nužne

RTV pre 52 minuta
BEOGRAD - Pomoćnik ministrke energetike zadužen za naftu i gas Saša Stojanović izjavio je danas da naknade koje ulaze u cenu naftnih derivata imaju svoje dobre strane i da su nužne i istakao da Srbija zahvaljujući tome ima veoma kvalitetno gorivo i… »

Komesarijat za izbeglice kupio Motel Vranje

RTV pre 45 minuta
VRANJE - Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije postaće za 74 miliona dinara vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika firme za ugostiteljstvo "Vranje", objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Početna cena… »

Nova prodaja hotela Jagodina - Početna cena niža za 76 miliona dinara, domaći investitori se raspituju

Ekapija pre 38 minuta
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je u svojstvu stečajnog upravnika novu prodaju imovine jagodinskog preduzeća Palas. Na prodaju je ponuđena imovinska celina u koju je ušao hotel Jagodina, osam zemljišnjih parcela i oprema i… »

Objavljen snimak gradnje novog mosta na Savi u Sremskoj Rači kao dela autoputa Beograd-Sarajevo (VIDEO)

Ekapija pre 38 minuta
Prva deonica auto-puta Beograd-Sarajevo od Sremske Rače do Kuzmina trebalo bi da bude završena do kraja 2022. godine. Deonica je duga 18 kilometara, a u okviru nje gradi se i novi most na Savi u Sremskoj Rači, dužine 1.310 metara. Most se sastoji od… »

Srpski dronovi za inostrana tržišta - Kompanija PR-DC razvija nove generacije letelica

Ekapija pre 8 minuta
Kompanija PR-DC osnovana je u julu prošle godine kao porodična firma inženjera mašinstva čija je ideja da u Srbiji proizvode bespilotne letelice, ali i opremu za dronove i robote. Iza kompanije stoje dve generacije porodice Petrašinović, a nedavno… »

Koji su pasoši najvredniji?

Biznis i finansije pre 57 minuta
Srpski pasoš je 36. najvredniji na svetu, pa je od država iz regiona na trećem mestu, iza slovenačkog (11. na svetu) i hrvatskog (16). Srpski pasoš ima mogućnost ulaska u 135 zemalja bez vize i to je u odnosu na izveštaj iz 2018. godine napredak za… »

Građani će novu stolariju platiti upola cene: Moći će da dignu i kredit? VIDEO

B92 pre 21 minuta
Beograd -- Uskoro počinje prijavljivanje domaćinstava za zamenu stolarije i individualnih ložišta. Država će pomoći sa polovinom sredstava, a detalje zna državni sekretar u Ministarstvu energetike Zoran Lakićević. Uprava za energetsku efikasnost… »

Spinovi i zablude o kineskom dugu Crne Gore

Danas pre 22 minuta
Država se uredno priprema za otplatu prve rate a kriza zaduženosti postoji samo u izjavama političara Preti li Crnoj Gori zaista bankrot zbog oko milijardu dolara kredita uzetog od kineske Eksim banke za izgradnju autoputa od granice sa Srbijom do… »

Gde je Srbija na novoj listi? Ovo su najmoćniji pasoši na svetu, srpski je 36. najvredniji, a u vrhu liste jedan je iz…

Blic pre 22 minuta
Srpski pasoš je 36. najvredniji na svetu, pa je od država iz regiona na trećem mestu, iza slovenačkog (11. na svetu) i hrvatskog (16). Srpski pasoš ima mogućnost ulaska u 135 zemalja bez vize i to je u odnosu na izveštaj iz 2018. godine napredak za… »

Ekonomija, najnovije vesti »