Ekonomija

Top 10 Instagram zvezda: Njihova objava košta i milion usd

BizLife pre 7 sati
Foto: YT/Screenshot Nije tajna da poznati na Instagramu zarađuju milione na takozvanim sponzorisanim postovima, na kojima reklamiraju proizvode različitih kompanija. Na vrhu liste uspešnih na Instagramu nalazi se poznati glumac Dvejn “The Rock”… »

Državne obveznice podigle promet, indeksi posustali

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je danas odličnih 500,5 miliona dinara (preko 4,2 miliona evra), što se u najvećoj meri duguje trgovanju državnim dužničkim hartijama, dok su BELEX indeksi na kraju nedelje oslabili. Indeks BELEX15… »

NUNS osudio Vučićevo ponašanje prema Oliveri Jovićević

BizLife pre 7 sati
Foto: YT/Screenshot Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je danas neprimereno ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića prema novinarki Oliveri Jovićević i javnosti tokom gostovanja u četvrtak uveče u emisiji Upitnik… »

Grad Beograd finansira izgradnju zgrade "Beograđanka 3" u Kosovskoj Mitrovici

N1 Info pre 6 sati
Predstavnici Grada Beograda i Srpske liste dogovorili su izgradnju zgrade "Beograđanka 3" u severnom delu Kosovske Mitrovice, koja će biti finansirana iz budžeta glavnog grada Srbije. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predsednik Srpske… »

MMF: Vlasti Srbije brzo sprovele paket mera za ublažavanje posledica koronavirusa

Alo pre 6 sati
Predstavnici MMF-a su istakli da je važno da se nastavi sa podržavanjem ekonomije, ali i da se zadrži makroekonomska i finansijska stabilnost. održali su danas završni sastanak sa Delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi šef… »

Poljoprivredni proizvođači: Izjave o rekordnim prinosima pšenice na nekim njivama koče rast cena

Danas pre 8 sati
Predsednik Upravnog odbora Nezavisne asocijacije poljoprivrednika Srbije (NAPS) Jovica Jakšić rekao je danas da su izjave pojedinih stručnjaka da je rod pšenice na nekim njivama i preko devet tona po hektaru kontraproduktivne jer zaustavljaju rast… »

Ponovo se vraćaju sa nadnice iz Nemačke: Nakon što su u dijasporu krenuli da rade, stigao je novi "hladan tuš"

Blic pre 8 sati
U martu su se vraćali u Srbiju, nedavno su ponovo krenuli da rade put Nemačke i Austrije, a sada se opet vraćaju u domovinu. Ni našim građanima koji žive i rade u inostranstvu nije nimalo lako. Oni koji su zadržali posao tokom pandemije razmisliće… »

Đorđević poručio: Vlada Srbije neće odustati od cilja da 2025. godine prosečna plata bude 900 evra, a penzija 440

Srbija danas pre 8 sati
-Nove prilike za mlade da rade i ostanu u svojoj zemlji kao i obezbeđivanje lakšeg i efikasnijeg načina za ostvarivanje prava građana, u vrhu su prioriteta rada Ministarstva u narednom periodu - poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i… »

Studenti, ispiti i korona virus – šta nas tek čeka?

Talas pre 9 sati
Ispitni rokovi na fakultetima i dalje traju, a neizvesno je šta se tačno događa sa studentima koji su zaraženi ili se nalaze u samoizolaciji i usled toga ne mogu da polažu ispite. Trenutno je preko 240 studenata u Beogradu zaraženo korona virusom, a… »

Radnici FCA se vraćaju na posao, uputstva za rad preko aplikacije

BizLife pre 9 sati
Foto: Pixabay Radnici kragujevačke fabrike Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA), koji će se početkom sledeće sedmice vratiti na posao posle plaćenog odsustva od 16. marta, dobili su SMS poruku od poslodavca sa “osnovnim informacijama” u vezi sa… »

Ekonomija, najnovije vesti »