Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Ruska ambasada zabrinuta za zdravlje Skripalja

Politika pre 5 sati
Ruska ambasada u Londonu izrazila je zabrinutost za sudbinu ruskog državljanina Sergeja Skripalja, koji je pod kontrolom britanskih obaveštajnih službi, izjavio je portparol ruske ambasade komentarišući pisanje medija o narušenom zdravlju Skripalja. „Na žalost britanski zvaničnici ne... »

Rasvetljeno razbojništvo i teške krađe

Politika pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Pećincima, rasvetlili su razbojništvo, tešku krađu i tešku krađu u pokušaju i uhapsili L. M. (18) koji se tereti za ova krivična dela. Protiv maloletne osobe koji se tereti za saizvršilaštvo, biće podneta krivična... »

Talibani odložili mirovne pregovore sa SAD u Pakistanu

Politika pre 8 sati
KABUL - Talibani su odložili mirovne pregovore sa SAD, koji je trebalo da se sutra održe u Pakistanu, navodeći da većina članova njihovog pregovaračkog tima nije u mogućnosti da putuje jer se nalaze na crnim listama SAD i UN. U danas objavljenom saopštenju ne objašnjava se kako je nekoliko... »

Putnički „suhoj” ostaje u EU (FOTO)

Politika pre 2 sata
Ruski ministar industrije i trgovine Denis Manturov izjavio je da je postignut preliminarni sporazum između slovenačkog aviporevoznika i irskog avioprevoznika Sitidžet o transferu Suhoj Superdžeta-100 (SSJ-100). „Letelica koja će biti povučena iz Sitidžeta ostaće u Evropi, postoji već... »

Tramp osim što ne voli, želi i da uništi EU

Politika pre 28 minuta
LONDON - Američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija ne gaje samo antipatije prema Evropskoj uniji, oni žele i da je unište, ističe londonski Gardijan na početku svog članka o opasnosti koja EU preti od njenih dugogodišnjih saveznika, SAD. List navodi tri ključna događaja kao... »

Cipras zaokreće ka levom centru

Politika pre 28 minuta
Rekontrukcija grčke vlade pokazuje napor premijera da privuče mlade i da ojača levičarske karakter svoje stranke. Od našeg dopisnika Atina – Izmena grčke vlade koja je usledila posle previranja oko ratifikacije Prespanskog sporazuma očekivana je, ali među šest novoimenovanih ministara... »

Internet lopovi operišu noću i za praznike

Politika pre 46 minuta
Bankari savetuju da se plaća samo na onim sajtovima čija veb-adresa počinje sa „https” i da se ne koriste javni računari, niti nebezbedne vaj-faj mreže za onlajn plaćanja. Prilikom plaćanja robe i usluga na internetu mnogi su se opekli. Posle iskustva čitateljke, kojoj su hakeri u... »

Mediji kontrolišu trendove u muzici

Politika pre 1 sat
Pravim autorima je teško da dođu do publike, jer je tržište najvažnije, a umetnički dojam je u petom planu. Izlazak jednog od najvećih rokenrol pevača na ovim prostorima Dade Topića na scenu prilikom nedavne koncertne proslave jubileja „Korni grupe” u Centru „Sava” propraćen je... »

Stipendisti donose u Srbiju svetsko znanje

Politika pre 3 sata
Na Ruskom državnom univerzitetu nafte i gasa „I. M. Gupkin” i Sanktpeterburškom rudarskom univerzitetu trenutno studira 18 srpskih studenata, stipendista NIS-a. U poslednjih sedam godina „Naftna industrija Srbije” stipendirala je više od 90 studenata na fakultetima u Srbiji i... »

Rada pročitala sve knjige u biblioteci u Osečini

Politika pre 3 sata
U selu Carina kod Osečine sa porodicom živi 61-godišnja Rada Đokić, najvredniji čitalac Narodne biblioteke u Osečini, izdvojenog odeljenja u Peckoj. Člansku kartu ima već četiri decenije, voli podjednako i naše i strane pisce, a tokom nedelje u proseku pročita tri knjige. Svojevremeno je... »

Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj

Politika  pre 12 sati  još 66 povezanih

Koka Kola kupuje „Bambi“

Danas  pre 9 sati  još 21 povezana

Teodosić doneo odluku: Do kraja sezone igram samo za Srbiju!

Večernje novosti  pre 7 sati  još 18 povezanih

Jokić: Nisam razmišljao o NBA, a tek o Ol-staru...

Dnevnik  pre 11 sati  još 16 povezanih

Vulin sa grčkim ministrom odbrane

RTV  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.