Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Vučić: Da kukamo ne vredi, da se žalimo - nemamo kome

Politika pre 14 sati
Belgijski premijer Šarl Mišel doneo je danas u Beograd nove predloge koji se tiču sprovođenja Briselskog sporazuma, o kojem ni on, niti njegov domaćin nisu izneli više detalja, pre nego što budu razmotreni unutar EU. Ako je platrofma koju je predložila kosovska vlada ono što Priština nudi... »

Batut: U Vladi Srbije nije bilo masovnog obolevanja od boginja

Politika pre 1 dan
Prema podacima kojima raspolaže Instiut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”, u Vladi Srbije nije bilo masovnog obolevanja od morbila, saopšteno je danas iz tog instituta. Navodi se da se epidemiološka situacija malih boginja u Srbiji kontinuirano prati i procenjuje, a javnost... »

Sporan ključni dokaz u slučaju „Ćuruvija”

Politika pre 12 sati
Sud prihvatio predlog odbrane i izdvojio devet od ukupno 40 traka mobilne telefonije, na osnovu kojih je napisan izveštaj o prisustvu okrivljenih na mestu zločina. Sudsko veće Specijalnog suda je u završnici postupka za ubistvo Slavka Ćuruvije izdvojilo deo dokaza tužilaštva koji se odnose na... »

Zemljotres pogodio Tursku, 13 osoba povređeno

Politika pre 1 dan
ISTANBUL – Najmanje 13 osoba je jutros povređeno u zemljotresu jačine 5,2 stepena Rihterove skale koji je pogodio tursku jugoistočnu provinciji Adijaman. Agencija Anadolija je javila da su u zemljotresu oštećene pojedine zgrade. Osnovne i srednje škole danas neće raditi, navode lokalni... »

Preduzeća u Srbiji ostvarila profit od 437,2 milijarde dinara

Politika pre 1 dan
Broj radnih mesta povećan za 34.456, a u javnim preduzećima smanjen je broj zaposlenih za 1.979 u 2017. godini. Preduzeća u Srbiji već treću godinu zaredom ostvaruju profit koji je za 2017. iznosio 437,2 milijarde dinara i koji je više nego dupliran u odnosu na godinu ranije, kada je bio 187,4... »

Antić: Radnici nisu otrovani, snažan miris izazvao mučninu

Politika pre 16 sati
Partner u RTB-u Bor neće imati pravo na rudu. Mediji su prethodnih dana prenosili da su zbog kvara na jednom od postrojenja NIS-a u Rafineriji nafte u Pančevu radnici zatražili pomoć zbog trovanja, a ministar energetike Aleksandar Antić kaže da je medicinskim pregledima utvrđeno da nije... »

Brnabić: Nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića

Politika pre 14 sati
Premijerka Ana Brnabić je izjavila danas da, nažalost, nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića. Na pitanje novina šta ona kao premijer zna danas i šta bi mogla javnosti da kaže u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, Branbić je rekla da ne bi danas razgovarala o tome zato što ne može... »

Rusija odobrila sporazum Evroazijske ekonomske unije i Irana

Politika pre 16 sati
MOSKVA - Ruski premijer Dmitrij Medvedev odobrio je danas nacrt privremenog sporazuma o kreiranju zone slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije (EEU), koju prevodi Rusija, i Irana. Sporazumom, koji bi trebalo da bude na snazi četiri godine, predviđa se formiranje zone slobodne... »

U kući u Novom Pazaru pronađeno telo devojke

Politika pre 1 dan
Novi Pazar - Beživotno telo devojke iz Novog Pazara (33) pronađeno je u novopazarskom naselju Hadžet. Kako saznaje Tanjug, devojka, čiji su inicijali D.Đ., pronađena u dnevnom boravku jedne od kuća u tom naselju. Policija je stigla na lice mesta i vrši se uviđaj. (Tanjug) Sumnja se da se... »

Premijeri Srbije i Belgije o evropskim integracijama, regionu i ekonomiji

Politika pre 1 dan
Premijeri Srbije i Belgije, Ana Brnabić i Šarl Mišel, razgovarali su danas u Beogradu o evropskim putu Srbije, regionalnoj stabilnosti, normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i ekonomskoj saradnji dve zemlje. Na zajedničkoj konferenciji za novinare Ana Brnabić zahvalila je premijeru Belgije... »

©2018 Netmark d.o.o.