Politika » Vesti dana

Politika

Udruženje poziva građane da ne ostavljaju smeće na Fruškoj gori

Politika pre 2 sata
FRUŠKA GORA – Udruženje „Fruškać” danas je zbog redovne prakse da građani ostavljaju smeće u Nacionalnom parku Fruška gora promenilo naslovnu stranu sajta i pozvalo građane da odnose smeće iz prirode. „Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa... »

U Tuzli počela regionalna vežba uz učešće NATO

Politika pre 8 sati
TUZLA – U Tuzli je počela velika regionalna vežba za suočavanje s posledicama elementarnih nepogoda, uz učešće zvaničnika NATO, po čijim se standardima i izvodi. Vežba će, kako su javili mediji u BiH, trajati do 29. septembra, a organizatori su Evroatlantski centar za koordinaciju... »

Istarski antifašisti izviždali Kolindu Grabar Kitarović

Politika pre 9 sati
PAZIN/ZAGEB - Istarski antifašisti izviždali su danas u Pazinu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a okidač je bio njezin govor u kojem je spomenula zasluge Crkve, čiji sveštenici su, kako je rekla, bili progonjeni i ubijani, tokom antifašističke borbe, dok je aplauz dobila za kritike... »

Beograd na radaru svetskih lidera

Politika pre 15 sati
Dogovor oko poseta Srbiji trojice lidera G20, Donalda Trampa, Emanuela Makrona i Redžepa Tajipa Erdogana, obeležili su učešće naše zemlje na Generalnoj skupštini UN. Ostati izvan globalnog radara kada se vode planetarne diskusije i razmenjuju interkontinentalne optužbe, a podići ugled... »

Mali: Da li ostajem? Ne bavim se time...

Politika pre 2 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije danas odgovorio na pitanje da li će ostati na toj poziciji do beogradskih izbora. Kako prenosi portal B92.net, Mali je samo kratko rekao da se „time trenutno ne bavi”. Iz Socijalističke partije Srbije nije bilo komentara na najave o beogradskim... »

Gorka pobeda Merkelove, desnica u parlamentu

Politika pre 2 dana
Pr­ve pro­ce­ne re­zul­ta­ta ne­mač­kih iz­bo­ra uka­zu­ju na ve­li­ki uspeh de­sni­ča­ra i li­be­ra­la, ali i ve­li­ko pod­ba­ci­va­nje vla­da­ju­ćih stra­na­ka. Mar­tin Šulc ide u opo­zi­ci­ju. Od našeg dopisnika Frank­furt, Haj­del­berg – Angela Merkel... »

Na Petlovom brdu rano jutros pregažen pešak

Politika pre 2 dana
Rano jutros u 05.45 sati, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preko puta Metroa na Petlovom brdu pregažen je pešak, izjavila je Tanjugu portparolka Hitnje pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, pešak je zadobio teške povrede i prevezen je u Ugrentni centar, a kako je RTS-u potvrđeno u... »

Jovanović uneo preokret na Banjici

Politika pre 2 dana
U uzbudljivom gradskom derbiju, viđeno je čak šest golova, na kraju, gosti zasluženo slavili: Rad – Partizan 2:4 (0:2)– Hrabra igra izabranika Gordana Petrića. Jasna je bila zamisao Miroslava Đukića da protiv Rada odmara dobar deo fudbalera kako bi sve snage njegov tim usmerio na novo... »

Katalonski separatisti dele glasačke listiće

Politika pre 1 dan
BARSELONA - Katalonske separatističke grupe počele su da dele milion glasačkih listića koje će građani koristiti na referendumu o nezavisnosti koji španska vlada pokušava da spreči. Predsednik grupe „Omnium kultural” Hordi Kuihart saopštio je da se glasački listići distribuiraju... »

Donald i Kanga srušili Vojvodinu

Politika pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde slavili sa 2:0 (1:0) u derbiju jedanaestog kola domaćeg šampionata. Golovima Mičela Donalda i Gelora Kange fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali Vojvodinu u derbiju jedanaestog kola domaćeg šampionata načinivši dobru uvertiru pred meč sa Kelnom koji ih... »

©2017 Netmark d.o.o.