Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Beogradski maraton: Imamo sertifikat AIMS, drugi nam nije potreban

Politika pre 11 sati
Beogradski maraton saopštio je danas da još od 1990. godine poseduje sertifikat za održavanje trke od Svetskog udruženja maratona i uličnih trka (AIMS) i da mu nije potrebna licence Evropske atletske asocijacije (EA). „Beogradski maraton je od 1990. godine član AIMS najveće svetske sportske... »

Učenici osmog razreda danas imali info dan

Politika pre 1 dan
U svim osnovnim školama u Srbiji za učenike osmog razreda danas je organizovan info dan, o tome šta nude specijalizovana IT odeljenja u gimnazijama, a sa učenicima su razgovarali predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i profesori informatike i predstavnici IT... »

Na prvoj prozivci 10 igračica

Politika pre 14 sati
Preostalih 12 igračica sa spiska selektora Zorana Terzića će se naknadno priključiti. – Prvog vikenda u četvrtoj grupi od 15. do 17. maja mečevi u Barueri sa domaćinom Brazilom, Japanom i Nemačkom. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije okupila se juče u Beogradu na pripremama za Ligu... »

Jankovićeva: U udžbenicima ima homofobičnih poglavlja

Politika pre 19 sati
Posle pritužbi organizacije za lezbijska prava „Labris” poverenica je dala mišljenje da je Ministarstvo prosvete odgovorno za diskriminišući sadržaj u školskim knjigama. Posle seta pritužbi organizacije za lezbijska ljudska prava „Labris” zbog, kako su naveli, diskriminatorskog... »

Intenzivnija saradnja policija Srbije i Crne Gore protiv organizovanog kriminala

Politika pre 13 sati
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijana Hrkalović razgovarala je danas u Podgorici sa v.d. direktora Uprave policije MUP-a Crne Gore Veskom Damjanovićem o daljem unapređenju saradnje dve policije, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Hrkalović i Damjanović su dosadašnju... »

Ketering za najsiromašnije

Politika pre 1 dan
Privatna firma iz Vrčina „uzela” posao Crvenom krstu u Smederevu koji je doskora snabdevao hranom Narodnu kuhinju. Smederevo – Prvi put nakon devetnaest godina Crveni krst u Smederevu neće pripremati hranu za Narodnu kuhinju u tom gradu. Nakon sprovedene javne nabavke Jasna Avramović,... »

Ruska PVO u Siriji oborila nekoliko „malih meta”

Politika pre 11 sati
Hmejmim - Ruska protivazdušna odbrana u bazi Hmejmim u Siriji oborila je nekoliko malih vazdušnih meta nepoznatog porekla, rekao je portparol baze, dodavši da nije bilo povređenih, ni materijalne štete. „U sumrak 24. aprila kontrola vazdušnog prostora ruske baze Hmejmim uočila je male... »

Istraženo svega tri odsto Viminacijuma

Politika pre 12 sati
Kada je MIT univerzitet uradio skrining kako bi video po čemu je neka zemlja poznata, za nas su naveli da je na 37 mestu Novak Đoković, na 31. Nikola Tesla, a od 1. do 18. mesta bili su rimski imperatori – kaže arheolog Miomir Korać. Zahvaljujući otkriću rimskog mauzoleja, Viminacijum je... »

Merenje srednje brzine na svim auto-putevima od petka

Politika pre 12 sati
Reč je o projektu MUP-a i „Puteva Srbije”, koji mere srednju brzinu na osnovu vremena prolaska kroz naplatne rampe. Iz MUP-a Srbije najavljuju da bi ovog petka trebalo da počne merenje srednje brzine na svim auto-putevima u Srbiji. Za naš list u MUP-u je rečeno da je sve spremno za početak... »

Ne znajući kako da poraze Trampa, demokrate ga tuže

Politika pre 12 sati
Čini se da je sudski spor poslednji u nizu pokušaja establišmenta da ukloni omraženog šefa države. Unajmljivali su privatne špijune, plasirali priče o seks-skandalima i izdaji zemlje, pisali senzacionalističke knjige i medijima doturali strogo poverljive obaveštajne podatke, ali kad ništa... »

Dačić: EU boluje od gluvonemosti kada je Srbija u pitanju

Večernje novosti  pre 1 sat  još 10 povezanih

Donald Tusk danas u Beogradu

B92  pre 1 sat  još 9 povezanih

"Ovo je i dalje fantastičan rezultat. Mo? Kakav igrač"

N1 Info  pre 9 sati  još 9 povezanih

Filadelfija i Golden Stejt završili posao

Mondo  pre 2 sata  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.