Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Otimanje srpske imovine u Hrvatskoj

Politika pre 10 sati
Naučni savetnik – nekadašnji pomoćnik saveznog ministra i kopredsednik međuvladinog Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju sa Hrvatskom TEKST SAMO U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANjU... »

Naši srednjoškolci se dobro snalaze u novom društvu

Politika pre 4 sata
Na testiranju za stipendije u inostranstvu prvo se procenjuje koliko đak želi da uči, ima li istraživačkog duha i da li je spreman da živi van svoje kuće iako ima 16, 17 godina. Đaci iz Srbije su uvek raspoloženi za nova saznanja i istraživanja, kako to u Americi kažu, „otvorenog su... »

Ukidanje penzijskog umanjenja političko pitanje

Politika pre 5 minuta
Svi ekonomski parametri, da se zakon o umanjenju primanja penzionera stavi van snage, odavno su ispunjeni. – Učešće penzija u BDP palo na 11 odsto, a iz budžeta se izdvaja oko 30 odsto para za isplatu, pa nije jasno šta se čeka. Najave Dušana Vujovića, ministra finansija, da u ovoj godini... »

Zavisnost od igrica

Politika pre 23 minuta
Simptomi bolesti zavisnosti od kompjuterskih igara uključuju davanje prioriteta igranju na štetu drugih aspekata života. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) klasifikovala je zavisnost od kompjuterskih igara kao bolest, što je još jedan pokazatelj da lekari, posebno stručnjaci za mentalno... »

Australijance izručuju za mesec i po dana

Politika pre 4 sata
Voters i Arnold čekaju ekstradiciju u Padinskoj Skeli, dok su Kembel i Geagea zadržani u pritvoru zbog pištolja i lažnog pasoša. Dvojica australijskih državljana Tristan Voters (34) i Rohan Arnold (44), koji se sumnjiče za šverc 1,28 tona kokaina iz Brazila preko Kine u Sidnej, privedeni su... »

Više kupaca nego stanova u novogradnji

Politika pre 8 sati
Stariji više vole da kupuju starije stanove sa debelim zidovima, a posebno su na ceni predratni stanovi izuzetnog kvaliteta, koji obično imaju i dva ulaza, kupatilo, ve-ce… – Mlađi zainteresovani za tek izgrađene stanove, ali agenti im savetuju oprez pre nego što ulože novac jer kada se... »

Osveta slabih đaka

Politika pre 11 sati
Ovih dana samo se govori i „lajkuje”, sve se usijalo od raznih mišljenje i sudova u vezi sa serijom „Nemanjići”. Piše se o svemu i svačemu, zamera se sve i svašta, počev od jezika (a koji očekuju?!), glume, a junaci su još deca ili bi tek trebalo da se ostvare, o garderobi, o mestima... »

Vučićeva poseta za mir i stabilnost na KiM

Politika pre 1 dan
Predsednik Srbije položiće venac na mestu ubistva Olivera Ivanovića u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a Dalibor Jevtić kaže da će njegov dolazak mnogo značiti Srbima u južnoj pokrajini. Tokom posete Kosovu i Metohiji ovog vikenda, Aleksandar Vučić položiće venac u severnoj Kosovskoj... »

Đoković jači od Monfisa i paklene vrućine

Politika pre 23 sata
Posle veoma lošeg starta, na 39 stepeni u hladu, šestostruki šampion Melburna sa 4:6, 6:3, 6:1, 6:3 stigao do meča trećeg kola sa Albertom Ramosom. Mnogi su procenjivali da će meč sa Gaelom Monfisom biti najteži izazov za Novaka Đokovića u prvim kolima Otvorenog prvenstva Australije. Tako... »

Stefanović: Priština ne želi da se otkriju motivi i nalogodavci

Politika pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da Priština odbija saradnju u istrazi sa organima Srbije, sa ciljem da oteža i spreči otkrivanje motiva, počinilaca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića. Stefanović je rekao da je reakcija Ramuša Haradinaja i ministra... »

©2018 Netmark d.o.o.