Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Kud dalje 2

Danas pre 1 dan
Sećate li se kako je u osvit nikad osvanulog nacionalnog dijaloga o Kosovu moja malenkost ovde u više navrata pisala da su pokretači dijaloga promašili temu jer bi dijalog - da je pameti - morao da se vodi na temu - šta uraditi sa Srbijom... ... a ne sa Kosovom, jer bi Srbija koja bi jednom za... »

Sloboda medija pod evropskom lupom

Danas pre 1 dan
petak 12. januar Danas nastavljamo sa organizacionim pripremama NUNS-ove konferencije "Sloboda medija i sigurnost novinara u Srbiji" koja će se održati za sedam dana u beogradskom hotelu M. Ukorak s tim, u saradnji sa Evropskom federacijom novinara (EFJ) nastavljaju se i pripreme posete delegacije... »

Kad eksperiment nad životinjama izmakne kontroli

Danas pre 13 sati
Poznato je da su miševi i pacovi najčešće laboratorijske životinje. Ne zbog toga što svoje stanište nalaze u laboratorijama širom sveta, već zato što su ti glodari najpogodniji za različite eksperimente i naučna istraživanja. Koliko ih je izgubilo život žrtvujući se u ime nauke ne... »

Oglašena prodaja fabrike lekova

Danas pre 15 sati
Zrenjaninska Jugoremedija mogla bi da dobije novog vlasnika, najverovatnije iz Švajcarske, a više detalja biće poznato ovog proleća kada sve procedure budu završene. Stečajni upravnik dobio je zeleno svetlo od Ministarstva privrede da ponovo oglasi prodaju zrenjaninske fabrike lekova, po ceni... »

Delimična blokada američkih službi

Danas pre 1 dan
Delimična blokada američkih saveznih službi nastupila je u ponoć po lokalnom vremenu, nakon što demokrate i republikanci u Senatu nisu uspeli da postignu dogovor o finansiranju. Kako prenosi Hina oni su bili podeljeni oko pitanja imigracije i bezbednosti granica. Zasad je nemoguće predvideti... »

Rukometna reprezentacija u ambasadi u Zagrebu

Danas pre 1 dan
Reprezentativci Srbije u rukometu i stručni štab koji učestvuju na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj danas su u pratnji novinara koji izveštavaju sa šampionata u Zagrebu posetili Ambasadu Srbije. Dočekala ih je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj Mira Nikolić, koja je reprezentaciji u srdačnom... »

Šta znači biti pravi muškarac u Srbiji danas?

Danas pre 1 dan
Od 2012. godine, predstava «Muškarčine» u produkciji Reflektor teatra, pokušava da odgovori na pitanje šta znači biti pravi muškarac u Srbiji, danas. Do kraja prošle godine, predstava je izvedena 113 puta u 9 zemalja, a ovog januara je u Beogradu, na sceni Centra za kulturnu dekontaminaciju... »

Vučić na Kosovu: Bolje da pričam sa Tačijem

Danas pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić boravi na Kosovu i Metohiji gde razgovara sa političkim predstavnicima Srba i građanima južno od reke Ibar. Predsednik Vučić izjavio je bolje da on "razgovara sa Tačijem, ili ne znam ko sa Haradinajem, a da nijedan metak ne bude ispaljen". Osim toga, on je istakao... »

Đoković pobedio Ramos-Vinjolasa

Danas pre 1 dan
Novak Đoković nastavio je sa veoma dobrim partijama savladavši Alberta Ramos-Vinjolasa u šesnaestini finala Australijan Opena – 6:2, 6:3, 6:3. Srbin je zabeležio i petu pobedu u isto toliko duela sa Špancem, koji i dalje nije osvojio ni set protiv našeg šampiona, prenosi B92. Đoković je... »

Američka vlada u finansijskoj blokadi

Danas pre 1 dan
Delimično zatvaranje američkih federalnih službi stupilo je na snagu nakon neuspelog pokušaja da republikanci i demokate u Senatu postignu kompromis o budžetu. Predstavnički dom Kongresa izglasao je zakon kojim se produžava finansiranje budžeta do 16. februara, ali ga Senat nije potvrdio... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.