Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

„Maratonska“ veridba pred Beogradskom filharmonijom

Danas pre 8 sati
Uz zvuke Vivaldijevih „Godišnjih doba“ i eksploziju pozitivne energije, Beogradska filharmonija bodrila je danas učesnike 31. Beogradskog maratona na deonici na Mostu na Adi, gde su ispratili od prvog do poslednjeg trkača. Uz uzajamne ovacije između muzičara i maratonaca, desila se i jedna... »

Turneja Dečje filharmonije

Danas pre 9 sati
Dečja filharmonija počinje mini turneju po gradovima Srbije pod nazivom „Prolećni muzički karavan“ koji kreće iz Sombora, najavio je danas taj orkestar. Prvi grad koji je prepoznao važnost promovisanja muzičkog obrazovanja i muzike kao jednog od važnih elemenata zdravog odrastanja je... »

I Ana Brnabić je u funkciji jačanja Vučićeve lične vlasti

Danas pre 9 sati
Most Radija Slobodna Evropa Razgovaraju Đorđe Pavićević, profesor beogradskog Fakulteta političkih nauka, i Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku iz Beograda. Omer Karabeg: Ana Brnabić je počela svoj mandat dosta neslavno. Transkript svog intervjua agenciji Bloomberg morala... »

Da li je u SFRJ postojalo „srpsko pitanje“?

Danas pre 9 sati
Srbi su mogli da se žale na Titovu Jugoslaviju otprilike koliko i svi drugi Tokom prve jugoslovenske države mnogo se moglo čuti o „hrvatskom pitanju“ kao nerešenom, kao i o nepravdama koje se događaju Hrvatima (manje Slovencima i „Prečanima“). Tim povodom mnogo se govorilo o... »

Aerodrom pod okupacijom zadista

Danas pre 10 sati
Francuski buntovnici i neprijatelji sistema Već mjesecima, nema dana a da mediji, odnosno vlast, lideri ili portparoli političkih partija, skupštinski poslanici ili intelektualci, ne podsjete Francuze, često i na udarnim stranicama, na takozvani pokret zadista. Ova riječ je već obišla svijet... »

Posvećenost jednoj profesiji

Danas pre 10 sati
TRAGOM PERA Kako u današnje vreme, kada biti novinar u izvornom značenju te profesije povlači za sobom rizik i kad gotovo svako sebi može da dozvoli da novinare ocenjuje kao lažove, dokazati da je novinarstvo časno i preteško zanimanje? Kako, kad i sami novinari, u velikom broju, doprinose... »

Bucina Okeanija trodnevna luka za mlade umetnike

Danas pre 10 sati
Aleksandrovac će, krajem naredne nedelje, 26. 27. 28. aprila, biti domaćin II „Art festa“ pod nazivom „Tri dana umetnosti“. Manifestacija promoviše programe kulture i umetnosti, koji svoj oslonac imaju u tradiciji i kraju u kome se „Art fest“ održava. Pored domaćih učesnika i... »

Trka za porodilište u Čačku

Danas pre 10 sati
Učešćem na 31. Beogradskom maratonu zaposleni kompanije Pernod Ricard danas su u simboličnoj trci obezbedili donaciju za „Bitku za porodilišta“ Fonda B92, zahvaljujući kojoj će Opšta bolnica u Čačku dobiti pacijent monitor sa EKG kao i neonatalni aspirator. Ovo je treća godina za... »

„Glumci su se vratili, publiko.“

Danas pre 12 sati
Od ponedeljka sedmodnevni 68. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine, najstariji pozorišni festival u regionu, održava se ove godine 68. put. Posle nekoliko godina pauze, domaćini su mu ponovo Zrenjanin i NP “Toša Jovanović”. Najbolje u... »

Prikupljali pomoć za one kojima je pomoć potrebna

Danas pre 13 sati
Kompanija ‘’Tigar tajers’’ iz Pirota organizovala humanitarnu akciju ‘’Dan dobre volje’’ Kompanija ‘’Tigar Tajers (Tigar Tyres) iz Pirota, drugi put zaredom, je organizovala danas ‘’ Dan dobre volje’’ , humanitarnu akciji u kojoj su zaposleni i volonteri ali građani... »

Hrvatski MSP: Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 2 sata  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.