Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Antiohijski i patrijarh SPC danas u Crnoj Gori

Danas pre 14 sati
Patrijarh antiohijski i celog Istoka Jovan X, u sklopu posete patrijarhu srpskom Irineju i Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC), boraviće danas u Crnoj Gori. Sa patrijarhom Jovanom u Crnu Goru doputovaće i Irinej. Najavljeno je da će u 11 sati u Cetinjskom manastiru biti služena svečana... »

Vučić: Najave o transformaciji Kosovskih bezbedoinosnih snaga donose strah

Danas pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da najave vlasti u Prištini o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova donose strah Srbima, dodajući da pojedini zapadni partneri „rade i rukama i nogama“ kako bi Kosovo u novembru postalo član Interpola. Vučić je, na... »

Čadež: Interesovanje za dualno obrazovanje

Danas pre 9 sati
Interesovanje kompanija da učestuju u projektu dualnog obrazovanja se znatno povećalo, sa 40 na 600, što pokazuje da je privredi potrebna kvalifikovana radna snaga i da preduzeća žele da decu obrazuju za određene profile, koji im nedostaju, izjavio je danas predsednik Privredne komore Srbije... »

Mun: Kim je iskren u vezi nuklearnog oružja i treba ga nagraditi

Danas pre 11 sati
Predsednik Južne Koreje kaže da je njegov kolega sa Severa frustriran jer mu međunarodna zajednica ne veruje te da mu treba pomoći u želji za mirom. Severnokorejski vođa Kim Jong-un iskren je i doista misli da odustane od nuklearnog oružja, rekao je južnokorejski predsednik Mun Džae-in za... »

Jedan čist život

Danas pre 8 sati
Hrišćanstvo sam pre 48 godina „primio“ u prisustvu pravoslavnog sveštenika i Gage Nikolića. Bila je to interesantna kombinacija. Gaga je pre toga venčao moje roditelje u Sabornoj crkvi i posle je kao što red nalaže i meni bio kršteni kum, zbog čega me uža familija i dan-danas zove... »

Papa ‘sledećeg proleća’ u Pjongjangu

Danas pre 10 sati
Papa Franja verovatno će posetiti Pjongjang sledećeg proleća nakon što mu je poziv uputio lider Kim Džong Un, prenela je južnokorejska agencija Jonhap pozivajući se na predsednika vladajuće stranke. Predsednik Demokratske partije Južne Koreje Li Hae Čan rekao je da ne želi otkriti svoj... »

Miloš Jovanović: Daćemo sebi još malo vremena za odgovor Savezu

Danas pre 9 sati
Predsednik DSS za Danas nakon sednice Glavnog odbora stranke Ja mislim da su Srbiji potrebni novi ljudi jer smo se do sada nekako vrteli u krug. I upravo tu svežinu pravimo u ovom novom DSS-u. Ne samo što smo izvršili smenu generacija u stranci već nam konstantno prilaze novi ljudi, kako obični... »

Transformacija Kosovskih bezbednosnih snaga

Danas pre 12 sati
Predsedništvo parlamenta Kosova na današnjem sastanku odlučiće kada će se tri zakonska predloga, koja se tiču transformacije Kosovskih bezbednosnih snaga, naći na dnevnom redu skupštine, pišu Zeri. Šef skupštinskog odbora za nadzor nad radom Kosovske bezbednosne službe Hadži Šalja... »

Oko 38 odsto pripadnika LGBT trpi diskriminaciju na poslu

Danas pre 15 sati
Sprovedeno istraživanje o položaju LGBT osoba na radu i pri zapošljavanju Čak 38 odsto ispitanika istraživanja o položaju LGBT osoba na radu i pri zapošljavanju istaklo je da su bili diskriminisani na radnom mestu u prethodnih pet godina, njih 46 odsto doživelo je verbalno nasilje, 19 odsto... »

Nina Mihaljinac: Umetnost i politike sećanja

Danas pre 1 dan
Clio na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Knjiga “Umetnost i politike sećanja: trauma 1999.” Nine Mihaljinac predstavlja svedočanstvo o “NATO” bombardovanju SRJ, nestanku Jugoslavije i ekonomsko-političkim implikacijama ratova, umetničkoj i medijskoj sceni i kustoskim praksama s... »

Da li je svet na pragu nove krize

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Novi sukobi: Izraelci ranili 32 Palestinca tokom protesta

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Tramp: Situacija sa s.Korejom se odvija veoma dobro

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

U Slobodnoj zoni Smederevo 20 puta više zaposlenih

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.