Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Vučić: Pregovore vratiti na početak, nismo pile sa glavom na panju

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija pažljivo pratiti šta se dešava na Kosovu i čekati da Priština ukine svoje takse, a da ga ne interesuje da li će biti 10 odsto ili hiljadu odsto i da li će Priština uvoditi nove mere, jer su „prešli prag“. „Moraće... »

Loto: Bez sedmice od pet miliona evra

Danas pre 1 dan
U večerašnjem 100. kolu igre na sreću LOTO, nije izvučena sedmica čija je premija bila 5.250.000 evra. Nije bilo ni dobitnika Loto+, kao ni Džokera (Joker), ali sa vrlo vrednih šest pogodaka 12 dobitnika osvojili su po 454.378,33 dinara. Izvučeni brojevi 100. kola igre na sreću LOTO su: 2,... »

Makron posetio mesto napada u Strazburu

Danas pre 1 dan
Francuski predsednik Emanuel Makron posetio je večeras mesto napada u Strazburu gde je ostavio jednu belu ružu na ulici gde građani ostavljaju cveće i pale sveće za žrtve nedavnog napada džihadiste. Makron koji je doputovao u Strazbur iz Brisela gde je bio na dvodnevnom samitu Evropske unije... »

Kada je često mokrenje znak za uzbunu?

Danas pre 16 sati
Ustajete li više od dvaput noću da bi išli u toalet, možda imate ozbiljan problem, potražite savet lekara. Poriv za mokrenjem zna biti vrlo neugodan, pogotovo kada toalet nije u blizini ili kada je nagon frekventan. Kada je često mokrenje medicinski problem? Ako mokrite znatno više od šest... »

Milan Jovanović: Novinar koji je postao beskućnik

Danas pre 20 sati
Ličnost Danas Malo ko je čuo za lokalni portal Žig info iz Grocke dok novinaru tog portala Milanu Jovanoviću pre četiri dana nije izgorela kuća do temelja, a na ulazna vrata pucano od strane nepoznatih napadača. Da je požar namerno izazvan potvrdio je i ministar policije Nebojša... »

Najbolja oprema za računare koja će vam biti potrebna u 2019.

Danas pre 24 sata
Ako uživate da igrate igre, redovno pratite vesti iz tehnologije i planirate da nadogradite svoj gaming računar verovatno znate da je upravo sada najbolje vreme za kupovinu i pronalazak najpovoljnijih ponuda. Odlučili smo da proverimo koja je računarska oprema trenutno najisplativija za... »

Jeremić: Vučić i Tači dogovorili vojsku

Danas pre 17 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je za RTV Kuršumliju da je formiranje „vojske Kosova“ skandalozno i da krivicu za to dobrim delom snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, za kojeg tvrdi da je to dogovorio sa Hašimom Tačijem 4. novembra u Rimu, „u Misiji Evropske unije pri... »

Propaganda ne može da uništi energiju ulice

Danas pre 20 sati
Marko Vidojković i Vesna Pešić komentarišu Vučićevo računanje koliko jedan demonstrant zauzima kvadrata Predsednik Vučić nikada nije bio u pravoj protestnoj koloni, on nikada nije osetio takvu energiju i atmosferu, tako da jedino ima slobodu da „lupeta“ šta god mu padne na pamet. To... »

Jovanović: Vojska Kosova otežava sporazum

Danas pre 21 sat
Predsednik Liberalno demokratske stranke Čedomir Jovanović izjavio je da je potrebno što pre nastaviti pregovore između Beograda i Prištine, jer je posle svih dešavanja jasno da oni nemaju alternativu i da svaka pretnja ratom destabilizuje region. Aleksandar Vučić i Hašim Tači imaju... »

Neodgovorna Vučićeva najava da na protestu neće biti policajaca

Danas pre 1 dan
Stručnjaci za bezbednost i aktivisti Ne da(vi)mo Beograd za Danas o tome što današnje demonstracije opozicije neće obezbeđivati uniformisani pripadnici MUP Karakteristika protesta građana, tokom vladavine Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, unazad godinama, je izostanak... »

Prevrnuo se autobus kod Leskovca, troje poginulo

B92  pre 5 minuta  još 9 povezanih

Lokalnu vlast bira 90.000 građana

Večernje novosti  pre 2 sata  još 7 povezanih

Dačić: Sednica SB UN otvorena za javnost

Blic  pre 11 sati  još 7 povezanih

Protestna šetnja dela opozicije

Večernje novosti  pre 13 sati  još 3 povezane

Ukrajinska pravoslavna crkva proglasila autokefalnost

Politika  pre 21 minut  još 5 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.