Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Rađa: Ko ima para taj uzima sve

Danas pre 1 dan
Dino Rađa kaže da uživa na kampu "Košarka bez granica" Dino Rađa, proslavljeni košarkaš, jedan je od promotera kampa „Košarka bez granica“ koji se ovih dana održava u Beogradu. Neposredan kao i uvek, nije krio zadovoljstvo što je deo jedne takve manifestacije. „Super je, gledaš... »

Dodik: Izveštaj o Srebrenici netačan i izostavljene su velike srpske žrtve

Danas pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Stejt department i dalje nekritički postupa na osnovu dezinformacija svoje ambasade u Sarajevu i da je krajnje vreme da se ta praksa prekine. Američka vlada je danas saopštila da je Skupština Republike Srpske napravila pogrešan korak... »

Mostovi širom Evrope u „rizičnom stanju“

Danas pre 1 dan
Nakon pada vijadukta u Đenovi stručnjaci upozoravaju na loše stanje infrastrukture Širom Evrope proneo se strah i zabrinutost o stanju infrastrukture nakon pada mosta u Đenovi, a stručnjaci upozoravaju da su neki od mostova u veoma „rizičnom stanju“. Javni tužilac Đenove je izjavio da... »

Mali pad Srbije, veliki Nemačke

Danas pre 1 dan
FIFA objavila rang-listu po novim pravilima Fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je pad na najnovijoj rang listi FIFA, koja je po prvi put sastavljena po novim pravilima. Na avgustovskom rangiranju koje je objavila svetska kuća fudbala, „orlovi“ su pali za dva mesta u odnosnu na jul, te... »

Muzički vodič od 17. do 23. avgusta

Danas pre 23 sata
Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period. do 19. avgusta – Belgrade Beer Fest Ove godine se po prvi put na tri bine održavaju besplatni koncerti za pet dana... »

Poglavlje 31 „u fioci“ Berlina

Danas pre 16 sati
Neizvesno kada će biti otvoreni pregovori o usklađivanju spoljne politike Srbije sa EU Niko ne pominje mogućnost otvaranja Poglavlja 31, koje se odnosi na spoljnu politiku i bezbednost, u pregovorima Srbije o članstvu u EU i postoji mogućnost da navedeno poglavlje bude otvoreno tek pri kraju... »

Samardžić: Vučiću ostaje samo da prizna Kosovo

Danas pre 16 sati
Predsednik Državotvornog pokreta Srbije (DPS) Slobodan Samardžić ocenio je da su najviši zvaničnici Srbije, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, ubacili u javni opticaj teme o „podeli Kosova“ i „razgraničenju Srba i Albanaca“, a da javnosti nije nije jasno šta oni pod tim svojim... »

SNS poruke podrške Vučiću: „Odakle ti ideja da zoveš“?

Danas pre 17 sati
Šta je novinaru Danasa rečeno kada je pozvao telefonski broj sa koga se šalju SMS poruke podrške lideru SNS Novinaru Danasa juče u popodnevnim časovima, očiglednom omaškom tima Srpske napredne stranke zaduženog za komunikaciju sa članstvom…. … stigla je cirkularna SMS poruka koja po... »

Trajković: Znak početka kraja Vučićeve vladavine

Danas pre 19 sati
Prozvani opozicionari komentarišu za Danas javnu najavu gradonačelnika kosovskih opština da će ih posećivati po kućama U Srbiji danas živimo u fašizmu. To dokazuje sve ovo što se dešava, pa i pismo gradonačelnika kosovskih opština koji su sadržaj pisma koje su potpisali verovatno prvi... »

DJB: Poziv lokalnim čelnicima

Danas pre 1 dan
Opštinski odbor pokreta „Dosta je bilo“ u Medveđi pozvao je čelnike opštine da se izjasne povodom učestalih medijskih spekulacija o stanju u opštinama uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom i da preduzmu akcije na bezbednosnom planu kako bi svi stanovnici imali sigurnu budućnost... »

Nole u polufinalu - Dve pobede za samo pet sati!

Sportske.net  pre 5 sati  još 10 povezanih

Levante ubedljiv protiv Betisa u Sevilji

Sportske.net  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Umro Petar Preradović

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Gliser eksplodirao tokom vožnje Savom u Beogradu

Politika  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.