Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Ružić: Papiri da odu u istoriju

Danas pre 1 dan
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je da je suština digitalizacije u promeni načina na koji se pružaju javne usluge. Navodeći da je digitalizacija prioritet Vlade Srbije, ministar je istakao da je težnja da se usvajanjem Zakona o elektronskoj upravi "papiri... »

Melanija najpopularnija u porodici Tramp

Danas pre 2 dana
Godinu dana nakon što je američki predsednik Donald Tramp ušao u Belu kuću, najpopularnija u porodici Trampovih je prva dama Melanija, rezultati su ankete koji su objavljeni u petak. Ona je popularnija od svog supruga, a takođe i od njegove ćerke Ivanke, penosi Hina. Po anketi, 48 odsto... »

Mladenović: Počelo obeležavanje pobede u Velikom ratu

Danas pre 1 dan
Povodom obeležavanja godišnjice od smrti vojvode Živojina Mišića, vojvode Petra Bojovića i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma, zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović položio je danas vence u Aleli velikana na Novom groblju On je istakao da današnje polaganje venaca... »

Za Trampa samo 16 odsto Srba, nadanja i "loženja" se izjalovila

Danas pre 1 dan
Prema poslednjem istraživanju Galupa u novu američku administraciju predvođenu predsednikom Donaldom Trampom poverenje ima svega 16 odsto građana Srbije. Neslaganje sa Trampovom politikom izrazilo je 58 odsto Srba, dok je 26 odsto reklo da nema stav ili nije želelo da se izjasni. Istraživanje... »

"Da li ćete reagovati? Ivanović neće biti poslednja žrtva"

Danas pre 1 dan
Bivši poslanik Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Goran Marinković uputio je otvoreno pismo ambasadoru OEBS na Kosovu Janu Bratuu. Marinović je u pismu Bratua pitao da li će posle ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića reagovati na pretnje upućene drugim... »

Momčilo Trajković traži sastanak

Danas pre 2 dana
Nekadašnji lider Srba s Kosova Momčilo Trajković pozvao je u javnom pismu Aleksandra Vučića da se sastane sa njim tokom boravka na Kosovu. "Uveliko gazeći sedmu deceniju života, i četvrtu deceniju bavljenja politikom osećam potrebu da vam se obratim, i zatražim od vas, da za vreme Vašeg... »

Odložena avio linija za Ženevu

Danas pre 2 dana
Kompanija Er Srbija je saopštila da do daljnjeg odlaže najavljenu liniju Beograd - Ženeva, koja je trebalo da startuje 25. marta, a avioni koji su bili za to planirani biće preusmereni na čarter saobraćaj. U saopštenju se navodi da je odluka doneta imajući u vidu da je u prethodnom periodu... »

Vojnoobaveštajna agencija zapošljava

Danas pre 1 dan
Konkurs za prijem u Vojnoobaveštajnu agenciju Vojnoobaveštajna agencija raspisala je konkurs za prijem četiri lica u radni odnos na neodređeno vreme u Beogradu, navode iz Ministarstva odbrane. Reč je o radnim mestima kriptologa, istraživača elektronskih komunikacionih sistema i dve... »

Vesić: Uskoro ugovor za novi savski most

Danas pre 1 dan
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će u utorak, 23. januara biti potpisan ugovor sa Saobraćajnim institutom CIP za izradu projekta novog mosta, koji treba da bude izgrađen na mestu Starog savskog mosta. Vrednost projekta je 58 miliona dinara, a rok za njegov završetak je 10 meseci kada... »

Srpska kultura još traga za naslednikom

Danas pre 2 dana
Povodom 80 godina od smrti čuvenog srpskog komediografa, pozorišnog maga i diplomate Branislava Nušića danas su na njegov spomenik na Trgu republike položeni venci. Njemu u čast u Narodnom pozorištu u Beogradu otvorena je izložba "Sva lica srpskog diplomate Nušića", a na Velikoj sceni... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.