Danas

Ljajić: Šteta od prištinskih taksi 461 milion evra do sada

Danas pre 1 dan
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da šteta za Srbiju, od uvođenja prištinskih taksi, pre 14 meseci, iznosi 461 miliona evra, odnosno da se na Kosovo dnevno izvozi robe za oko milion evra manje. Ljajić je za… »

Kurti: reciprocitet štiti proizvođače

Danas pre 22 sata
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je na drugoj Konvenciji o proizvođačima Kosova, koju je organizovao Klub kosovskih proizvođača, da lokalni proizvođači predstavljaju stub kosovskog društva i ekonomije i ponovio da će, kako bi ih zaštitio… »

Vučić: Vrlo je moguće da SNS izgubi naredne izbore

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da mu je emitovanje dokumentarnog filma „Vladalac“ na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je „vrlo moguće da će SNS te izbore… »

Tabaković: Ne treba prodavati Komercijalnu banku

Danas pre 23 sata
Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da ne bi trebalo privatizovati Komercijalnu banku već je, kao i Poštansku štedionicu, zadržati u državnom vlasništvu. „Da se ja pitam Komercijalnu banku ne treba prodavati… »

Pokrajinski sekretarijat predlaže krivični postupak protiv Centra za socijalni rad u Alibunaru

Danas pre 19 sati
Komisija Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova je nakon urgentnog zbrinjavanja šestoro dece iz Novog Kozjaka, kod Alibunara, utvrdila propuste u radu Centra za socijalni rad iz Alibunara i predložila… »

Vučić: Infektivna klinika važna za celu Srbiju, uložićemo pet miliona evra u rekonstrukciju

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra, koja nije obnavljana od 1926. godine, i najavio da će u rekonstrukciju te zgrade biti uloženo pet miliona evra. Vučić je novinarima rekao… »

Pastor i Gojković: Lokalni i pokrajinski izbori biće raspisani istog dana

Danas pre 22 sata
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saglasili su se danas da pokrajinski i lokalni izbori budu raspisani istog dana. Datum raspisivanja biće naknadno usaglašen, saopštila je Skupština… »

Šveđani rešili ubistvo Ulofa Palmea?

Danas pre 23 sata
Švedski istražitelji veruju da su rešili ubistvo bivšeg premijera Olofa Palmea, na koga je pre 34 godine izvršen atentat u centru Stokholma. Vođa istražnog tima Krister Peterson rekao je danas da veruje da će uskoro moći da kaže šta se tada… »

Lajović u drugom kolu turnira u Rio de Žaneiru

Danas pre 1 dan
Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira u Rio de Žanieru, pošto je večeras pobedio Italijana Marka Čekinata sa 6:4, 6:7, 6:1. Meč Lajovića i Čekinata, 23. i 111. tenisera sveta, trajao je dva sata i 19 minuta. Naredni… »

O koncu i titule Premijer lige

Danas pre 1 dan
Mančester Siti pod lupom i Fudbalske asocijacije Engleske Nesreća u slučaju Mančester sitija zaista nije došla sama. „Građane“ je UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja suspendovala iz evropskih takmičenja za naredne dve sezone, a sada se iz… »

Danas, najnovije vesti »