Danas » Vesti dana

https://www.danas.rs/

Danas

OFPS: Netačno da favorizujemo i ne pokrećemo postupke protiv medija bliskih SNS

Danas pre 7 sati
Organizacija proizvođača fonograma Srbije (OFPS) negirala je danas da favorizuje i ne pokreće sudske postupke protiv medija bliskih vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci (SNS). U saopštenju OFPS-a je navela da su netačne i neistinite tvrdjnje direktorke TV Kanala 9 i Koalicije medijskih i... »

Koncert „Buđenje“ kamernog orkestra „Muzikon“ 25. aprila

Danas pre 8 sati
Kamerni orkestar Muzikon u čast proleća organizuje Buđenje istoimenim koncertom u Velikoj sali Zadužbine “Ilija M. Kolarac” 25. aprila od 20 časova. Treći koncert Level Up! sezone predvodiće gostujući muzičari iz Holandije – koncertmajstor kamernog orkestra Concertgebouw Jelena... »

Za zamenu dotrajalih vodovodnih cevi u Prokuplju iz budžeta izdvojeno četiri miliona dinara

Danas pre 8 sati
Dotrajale vodovodne cevi u pojedinim ulicama u Prokuplju biće kompletno zamenjene kako bi se smanjio gubitak pijaće vode i poboljšalo kvalitet vodosnabdevanja građana, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno četiri miliona dinara. Ovo je danas agenciji Beta rekao član Gradskog veća... »

Diznijeva „Čarolija na ledu“ od 1. do 3. novembra u Štark Areni, ulaznice u prodaji

Danas pre 9 sati
Posle dve godine u Beograd stiže najveća i najbolja predstava na ledu, namenjena uživanju cele porodice DISNEY ON ICE Čarolija na ledu, koja će biti održana u Štark Areni od 1. do 3. novembra. Karte za ovaj spektakl od juče su u prodaji. Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini... »

Totalni fudbal je opet u modi

Danas pre 9 sati
Sadašnja generacija Ajaksa uspehe u Ligi šampiona niže u duhu zaostavštine Johana Krojfa Da su Rinus Mihels i Johan Krojf živi bili bi preponosni na svoj Ajaks, jer „kopljanici“ ponovo žare i pale Ligom šampiona, a njihova zaostavština – totalni fudbal vraća korenima ovu igru, kada... »

Protest u organizaciji Kneževića 18. aprila u Podgorici

Danas pre 9 sati
Protest pokreta „Do slobode“, iza kog stoji biznismen Duško Knežević, trebalo bi da bude održan 18. aprila ispred Vrhovnog i Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici. Knežević, za kojim je raspisana poternica, rekao je da će skup biti održan iako, kako tvrdi, režim preko glavnog... »

Gorica (3): Drugačiji pogled na svet

Danas pre 10 sati
Dopisnica Neki natpisi na ulazu pozivaju ljude da gledaju svet na drugačiji način; ludost nije samo bolest, nego i drugačiji pogled na svet. Ko je rekao da su normalni ljudi normalni, a da su ludaci stvarno ludi? Ulica Vittorio Veneto je sada prazna. Niko ne izlazi iz poslednje vile pre granice... »

Popravni za Žalgiris i Baskoniju

Danas pre 10 sati
CSKA i Fener večeras mogu da "zakorače" na Fajnal-for Preslišali su CSKA i Fenerbahče Baskoniju i Žalgiris u prvim mečevima plej-ofa, što je negde i bilo očekivano. Baskijci i Litvanci su se držali sasvim korektno u prvih 20 minuta, a onda jednostavno nisu mogli niti znali kako da izdrže... »

Međunarodni pozorišni festival za decu „ZajeČAR“ od 18. do 23. aprila

Danas pre 11 sati
Zaječar će, od 18. do 23. aprila, biti mesto dešavanja 10. Međunarodnog pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR“ na kome će osim pozorišta iz Srbije učestvovati i teatri iz Bugarske, Hrvatske, Francuske i Kine. Učešće kineskog pozorišta je rezultat saradnje koja je prošle godine... »

Riblja Čorba, Oliver Mandić i Lukas ispred Skupštine na dan mitinga SNS

Danas pre 12 sati
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović pozvao je građane na nastup Riblje Čorbe, Olivera Mandića i Ace Lukasa 19. aprila, na dan mitinga Srpske napredne stranke u Beogradu. On je preko Tvitera pozvao sve koji su „čestog srca“ i „nisu ostrašćene budale i moroni“, „bez obzira na... »

©2019 Netmark d.o.o.