Danas

Šarović: Dodikov veto na Đukanovićevu posetu BIH velika greška

Danas pre 16 sati
Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je danas da „nije mudar“ potez srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da ne da saglasnost za posetu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića Bosni i Hercegovini. Šarović… »

Vladalac (1)

Danas pre 18 sati
Potpredsednik Glavnog odbora vladajuće Srpske napredne stranke Marko Đurić ocenio je da će se „dokumentarni film Vladalac, emitovan na N1, posvećen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao bumerang vratiti njegovim autorima i naručiocima“… »

Izdaja ili račun

Danas pre 17 sati
Neka vreme pokaže da li će Ilija Ivić ikada zaigrati za reprezentaciju Kosova ili će mu se prihvatanje poziva selektora tamošnje reprezentacije tako obiti o glavu da nikada više neće poželeti da kroči preko nekog od administrativnih prelaza sa… »

Bojkot, „buđenje naroda“ i „rasistički špriceri“

Danas pre 17 sati
Zapanjujuća je i zastrašujuća odlučnost i argumentacija sa kojom Vuk i vučić iz Saveza za Srbiju traže od vlasti u Šapcu i Paraćinu da svoje slobodne gradove predaju SNSovcima, nacionalSPSovcima i, zna se kakvim, radikalnim elementima. Umesto da… »

Ko može da porazi Trampa?

Danas pre 18 sati
Predsednički izbori u SAD, koji će biti održani u novembru, najvažniji su u modernoj istoriji. To da li će sve autoritarniji, osvetoljubiviji i opasniji Donald Tramp pobediti i ostati još četiri godine na vlasti moglo bi na duge staze da definiše… »

Fudbal i džudo najpopularniji sportovi na Kosovu (VIDEO)

Danas pre 18 sati
Iz serijala "Druga strana Kosova" Najpopularniji sport na Kosovu je fudbal. Džudo takođe, zahvaljujući internacionalnim uspesima. Međutim, fudbal dominira i svi sanjaju o velikim uspesima Kosova u ovom sportu. To kaže za Danasov projekat Druga strana… »

Kultni bend Placebo otvoriće 24. juna Arsenal Fest u Kragujevcu

Danas pre 17 sati
Svetski, kultni bend Placebo otvoriće 24. juna Arsenal Fest u Kragujevcu, na koji dolazi 25. juna i jedan od planetarno najpopularnijih pank rok bendova Sum 41!!! Jubilarni, deseti Arsenal Fest trajaće četiri (umesto prvobitno planirane tri) večeri… »

Apel Ženskoj parlamentarnoj mreži – Glasajte protiv usvajanja „Zakona o nestalim bebama“

Danas pre 17 sati
U danu kada počinje rasprava o Predlogu zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece, tzv. „Zakona o nestalim bebama“, Autonomni ženski centar i ASTRA – akcija protiv trgovine ljudima apeluju na narodne poslanice da pokažu svoju… »

PUF: Sprema se još jedna zloupotreba budžeta Grada Zrenjanina

Danas pre 19 sati
Pokret ujedinjenih fantoma je danas došao do saznanja da se sprema još jedna zloupotreba budžeta Grada Zrenjanina, navodi se u saopštenju. Iz Pokreta ujedinjenih fantoma navode da se aktivistima javio izvor iz Gradske uprave Zrenjanina koji je želeo… »

Igra izbora

Danas pre 19 sati
Naprednjaci i socijalisti izaći će odvojeno na izbore, objavljeno je proteklog vikenda. Takav ishod je očekivan, imajući u vidu izjave visokih funkcionera SNS u kojima se poluprikriveno ili otvoreno kritikuje lider SPS Ivica Dačić, te Dačićeva… »

Danas, najnovije vesti »