Danas

Mišel: Alarmantno, preti tragedija

Danas pre 23 sata
Novi talas korona virusa puni evropske zdravstvene kapacitete Novi udar korona virusa s rekordnim brojem zaraženih u evropskim zemljama puni bolnice širom kontinenta s opasnošću da u pojedinim članicama Evropske unije zdravstvene ustanove ostanu bez… »

Logično je da Šćepanović ide

Danas pre 22 sata
Debakl od Burga doveo Partizan u situaciju da mora da napravi određene promene Kulminacija svega lošeg urađenog viđena je u poslednjem meču: bez timskog treninga dvadeset dana, putujući do Beograda vozom, uz to promenivši dva aviona, košarkaši… »

Brnabić preko funkcije do visokog rejtinga

Danas pre 24 sata
Premijerka po merenjima popularnosti odmah iza predsednika Rejting Ane Brnabić počeo je da raste kada je prvi put postala premijerka i on jeste visok ali ona poverenje građana stiče na osnovu njihovog poverenja u predsednika SNS Aleksandra Vučića… »

Obradović: Na proteklih sedam konferencija Dveri nije prisustvovao nijedan režimski medij

Danas pre 23 sata
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da na proteklih sedam konferencija za novinare tog pokreta, na kojima su predstavljali svoj program, nije prisustvovao nijedan novinar „režimskih medija“. „Godinama opoziciju napadaju i… »

Premijerka kao šef kabineta predsednika

Danas pre 23 sata
Otvoreno pismo novoj Vladi Srbije Pažljivo sam slušao ekspoze premijerke Ane Brnabić u svom drugom mandatu sa novom vladom. Zaista spisak lepih želja i namera. Pošto je ovo vlada kontinuiteta, ne može a da se na nju ne gleda sa iskustvom prethodne… »

Odlazi nam jedan od onih čija će sjenka…

Danas pre 24 sata
Eto, odlazi nam jedan od onih čija će sjenka, nas njegove savremenike, trajno kuražiti u životnom nazoru da ideali humanizma, moralnih načela, ljudskosti naprosto, nisu somnabulije nemoćnih. Već naprotiv, imperativ u vremenima kriza, razaranja… »

Građani Srbije na posao najčešće putuju sopstvenim automobilom

Danas pre 24 sata
Anketa Danasa na društvenim mrežama Većina građana na posao odlazi sopstvenim automobilom, pokazali su rezultati anketa sprovedenih na Fejsbuk i Tviter nalogu Danasa. Na anketi na Tviteru ponudili smo četiri odgovora na pitanje „Kako putujete do… »

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija ozbiljno

Danas pre 24 sata
Načelnica Pulmološke klinike Кliničkog centra Crne Gore Jelena Borovinić-Bojović izjavila je danas nešto posle ponoći, da zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko primirskog Amfilohija, koji je oboleo od korone, ozbiljno i da je „postavljen na… »

Ljudski faktor najslabija karika u lancu zaštite podataka

Danas pre 1 dan
Budućnost bezbednosti plaćanja: Digitalni identiteti i etičnija veštačka inteligencija U prethodne tri godine, vrednost realizovanih transakcija putem elektronske trgovine u Srbiji porasla je za 300 odsto. Za vreme vanrednog stanja uvedenog zbog… »

Recept za kolačiće

Danas pre 1 dan
Isidora i list Danas tradiciju čuvaju i svakog petka za vas jela ko kod bake kuvaju Imam jednu teglu u dnevnoj sobi koju svi rado otvaraju kad dođu kod mene. Bila je prazna. Sada su u njoj ovi kolačići po receptu moje bake, ali malo modifikovani… »

Danas, najnovije vesti »