Zabava

Otkriven pravi razlog zbog kojeg ostajemo u nesrećnim vezama

Novi magazin pre 1 sat
Prema najnovijim istraživanjima, razlog zašto ostajemo u propalim i toksičnim vezama nije strah od usamljenosti. Ako vaša veza polako bledi i osećate da više niste srećni, morate priznati da pozdraviti se sa drugom osobom nije tako lako. Rešavanje nesrećne veze može izgledati nerazumljivo,... »

Bahami ostaju bez velikih školjki?

RTS pre 2 sata
RTS: Bahami ostaju bez velikih školjki?
Savet za one koji su posetili Bahame i tom prilikom kao suvenir doneli kući veliku školjku je da je čuvaju jer bi ova morska živuljka uskoro mogla da nestane sa rajskog arhipelaga. Bahami su poznati po brojnoj populaciji više vrsta krupnih školjki, ali upravo ta „gužva“ čini... »

Zašto je stara odeća tako KUL?

Domino magazin pre 4 sata
Polovna i stara odeća ja novi-stari trend na koji bi trebalo da obratite pažnju. Iz nekoliko važnih razloga. Evo zašto bi trebalo da odeću nosite duže, popravljate je, poklanjate i kupujete polovnu. Za početak, tekstilna industrija je jedna od grana privrede koja najviše zagađuje prirodu. U... »

Leto 2019: Poskupele Grčka i Turska

RTV pre 5 sati
RTV: Leto 2019: Poskupele Grčka i Turska
NOVI SAD - Iako je zimska sezona u jeku, prodaja letnjih aranžmana po agencijama uveliko je počela. Svima koji su već razmišljali o moru, poznato je da su ove godine cene aranžmana i hotela za Grčku i Tursku veće nego prethodne godine, a kako to utiče na rane rezervacije, istraživala je... »

Legendarna Borghesia sprema koncert u Beogradu

Mjuz news pre 6 sati
Mračni slovenački pop uživo. Borghesia je elektronski bend iz Slovenije osnovan u Ljubljani 1982. Prvi snimci su bili pod uticajem novog talasa, elektro-popa, diska i EBM-a. Novi album, posebno je zanimljiv zbog angažovanosti, iako nas je ovaj bend na to i navikao, a biće predstavljen i uživo... »

Borghesia planiraju koncert u Beogradu

Mjuz news pre 6 sati
Borghesia svira 15. februara. Borghesia je elektronski bend iz Slovenije osnovan u Ljubljani 1982. Prvi snimci su bili pod uticajem novog talasa, elektro-popa, diska i EBM-a. Novi album, posebno je zanimljiv zbog angažovanosti, iako nas je ovaj bend na to i navikao, a biće predstavljen i uživo u... »

Novi Sad dobio savremeni turistički Info centar

RTV pre 9 sati
RTV: Novi Sad dobio savremeni turistički Info centar
NOVI SAD - Danas je u Novom Sadu predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović svečano otvorio prvi turistički info-centar, vredan 16 miliona dinara na površini od 118 kvadrata, koji će objediniti promociju i aktivnosti svih gradova i opština Pokrajine. "Prvi put posle 15 godina postojanja... »

Kako je izgledalo pomračenje „krvavog“ Meseca

RTS pre 9 sati
RTS: Kako je izgledalo pomračenje „krvavog“ Meseca
Potpuno pomračenje Meseca u jutarnjim časovima izmamilo je ljude i fotografe na ulice širom sveta. Svi su se trudili da naprave što bolju fotografiju „superkrvavog“ Meseca, čije pomračenje je trajalo blizu dva sata. „Crveni“ Mesec je bio bliži Zemlji nego što je uobičajeno.... »

„Srbija na vezi“ obratiće se 1700. put našoj dijaspori

RTS pre 12 sati
RTS: „Srbija na vezi“ obratiće se 1700. put našoj dijaspori
U okviru programa koji postoji 28 godina, emisija „Srbija na vezi“ je postala svojevrsni zaštitni znak redakcije Programa za dijasporu RTS-a. Svako izdanje emisije, na kanalu RTS Svet i RTS 2, doprinos je očuvanju nacionalnog identiteta i jezika, negovanju kulturne baštine, i podrška Srbima... »

Farmerke za 2019. vraćaju trend od pre 20 godina

Domino magazin pre 4 sata
Farmerke za sezonu 2019. vraćaju trend od pre 20 godina. I nismo sigurni šta da mislimo. U pitanju je džins modeli niskog struka. Već nekoliko godina su aktuelne duboke farmerke i to je dobro pošto sjajno stoje, ističu figuru i izgledaju skoro svima odlično. Sa druge strane, nizak struk skoro... »

©2019 Netmark d.o.o.