Zabava

GLACÉAU smartwater predstavljena na 43. Beogradskoj nedelji mode

BizLife pre 10 sati
Foto: Promo Novi proizvod kompanije Coca-Cola, voda GLACÉAU smartwater, prvi put je domaćem tržištu predstavljen na 43. Beogradskoj nedelji mode. GLACÉAU smartwater nastaje korišćenjem najsavremenije tehnologije kojom se ponavlja prirodni proces stvaranja i kruženja vode u prirodi. “Voda... »

OkoTVoko: Saharski vetar protiv Revizorske institucije

Dnevnik pre 11 sati
Državna revizorska institucija pozitivno je ocenila poslovanje Regulatornog tela za elektronske medije, uz zaključak da REM ne krši obavezu dobrog poslovanja. Savet Regulatornog tela za elektronske medije napregnuo je vijuge i obrisao prašinu s tastature, objavivši na sajtu poslerevizioni... »

Marko Janjić: Sve, samo doktor ne!

Večernje novosti pre 11 sati
Glumac Marko Janjić o ulozi u drami "Urgentni centar", seriji "Vojna akademija": Ništa nije teško kad snimate sa vrednim glumcima. Problem se stvara kad se na njihovom mestu nađu ljudi koji su nespremni ušli u priču. DA je umetnost ogledalo života, naučio je na Akademiji, kada je shvatio da... »

Eva Longoria dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

Tračara pre 11 sati
Uprkos tome što odbrojava dane do porođaja, Eva Longoria se pojavila na otkrivanju zvezde na Bulevaru slavnih. Glumica, koja čeka sina sa Joseom Antoniom Bastonom ispričala je američkim medijima da joj je ovo jedan od najlepših događaja u životu. “Uzbuđena sam i nervozna,” rekla je ona... »

Muškarci Ležerni sakoi

Večernje novosti pre 12 sati
Elegantan i ležeran sako možete da kombinujete sa farmerkama, pantalonama, košuljama, majicama i jaknama. Nezamenljiv i uvek aktuelan komad odeće, sako, odličan je izbor za gotovo svaku priliku jer se lako uklapa sa drugim delovima garderobe. Elegantan i ležeran sako možete da kombinujete sa... »

Ivana Tramp: Donald je briljantan, a porok mu je "džank fud"

Večernje novosti pre 12 sati
Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih" Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih", bivšeg životnog saputnika i oca njene dece... »

Godinu i po posle smrti: Esmin grob bez spomenika

Večernje novosti pre 13 sati
Esmina kuća je ruglo, stvari iz nje su pokradene, a nepokriveni grob ima tek improvizovani natpis. Kraljica romske muzike Esma Redžepova to nije zaslužila! ISTINSKA diva romske muzike Esma Redžepova, tokom bogate karijere duge 55 godina, održala je više od 22.000 koncerata po celom svetu, od... »

Zašto su ruski mediji oduševljeni Milošem Bikovićem

Večernje novosti pre 15 sati
Glumac Miloš Biković sve je šokirao raskidom sa koleginicom Aglajom Tarasovom, a evo kako ga predstavljaju ruski mediji. Glumac Miloš Biković sve je šokirao raskidom sa koleginicom Aglajom Tarasovom, a evo kako ga predstavljaju ruski mediji. Ruski mediji oduševljeni su uspehom našeg glumca... »

Vojna akademija: Zečević u četvrtoj ofanzivi

Večernje novosti pre 16 sati
"TV Novosti" na snimanju novih epizoda i druženju sa glumcima popularne serije "Vojna akademija": Uzpoznate likove, u novim epizodama Mariju Vicković, Mariju Bergam, Viktora Savića i Radivoja Rašu Bukvića. DOK na RTS 1 radnim večerima (20.05) gledamo stare epizode "Vojne akademije", reditelj... »

Prva ljubav opasna samo ako je i poslednja

Večernje novosti pre 17 sati
Nekima je prvo iskustvo u ljubavi bajkovito, drugi se na tu vrelinu opeku. Kako god bilo, ona se zaista "za sva vremena skrila tu negde duboko u nama" Posvećujemo joj pesme, izgovaramo hvalospeve, stavljamo na (ne)zasluženi pijedestal. Za nju čuvamo specijalni kutak srca, dok su sve posle nje u... »

©2018 Netmark d.o.o.