Zabava

Plan vlasti u Londonu: Da budemo grad u kome se najviše hoda

Novi magazin pre 12 sati
Gradske vlasti u Londonu pozvale su stanovnike britanske prestonice da "uđu u svoju obuću za hodanje", u okviru prvog plana akcije britanske Vlade da navede ljude da se gradom više kreću peške. Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je da želi da od britanske prestonice napravi grad u kome... »

Mango sezonsko sniženje do 70%

Domino magazin pre 17 sati
Počelo je. Naslovna » Stil » Mango sezonsko sniženje do 70% Share Ukoliko još uvek niste pronašli dobitnu kombinaciju koja će vam omogućiti da zablistate u punom sjaju ovog leta, obradovaće vas lepe vesti. Atraktivni komadi koji će vam tople dane učiniti još prijatnijim, u prodavnicama... »

Rod Stjuart najavio novi album posvećen sinu narkomanu

OK radio pre 15 sati
Britanski rok i pop pevač Rod Stjuart izjavio je da će krajem septembra izdati novi album "Blood Red Roses" koji smatra veoma ličnim albumom. Stjuart (73) izdao je ove nedelje singl "Didn't I" u kojem opisuje odnos sa sinom Šonom (37) koji je imao problema s drogom i alkoholom. Pevač u pesmi... »

United Grupa investira 100 miliona evra u lokalni sadržaj

N1 Info pre 15 sati
United Grupa (SBB, Telemach, United Media), vodeća telekomunikaciona i medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, najavila je investicije od 100 miliona evra u produkciju lokalnog sadržaja, kao podršku domaćim talentima i profesionalcima, navodi se u saopštenju. Prethodna godina, kako se... »

Horoskop za 20. jul

OK radio pre 18 sati
Pred vama je horoskop za petak 20. jul. Foto: Mondo. Ovan Ljubav: Važno je da rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Posao: Insistiranje na istini ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrudite se da odbranite... »

Asian Dub Foundation za N1: Tvrđave su danas Britanija i SAD

N1 Info pre 5 sati
Asian Dub Foundation se ponovo vratio na Exit festival. O tome da li je Evropa i dalje tvrđava, kako se nose sa novim trendovima u muzici, ali i šta im znači velika podrška srpske publike, za N1 je govorio Stiv Čandra Savale. N1: Pre svega, hvala Vam što govorite za N1. Svirate puno u Srbiji,... »

Nema više „smrdljivih“ jela u bečkom metrou

RTS pre 7 sati
RTS: Nema više „smrdljivih“ jela u bečkom metrou
Vlasti Beča planiraju uvođenje zabrane „smrdljivih“ jela u vozovima podzemne železnice. Najpre će jela koje se više osećaju zabraniti na liniji U6. Od septembra „smrdljiva“ jela, među kojima su i nacionalna brza jela kao što su leberkeze ili kranjska kobasica sa sirom, odnosno pica,... »

"Uzmem koliko mi daš"... Jelena Rozga otkrila svoju slabu stranu!

Prva pre 14 sati
Pevačica u društvu zgodnog mladog glumca na poljima lavande... „Uzmem koliko mi daš“ nova pesma Jelene Rozge u kojoj je napokon otkrila šta je to njena slaba strana. U susret vrućim letnjim danima Jelena je otpevala jednu nadasve veselu pesmu koja već prema prvim reakcijama naslućuje da... »

Rod Stjuart najavio novi album posvećen sinu narkomanu

N1 Info pre 17 sati
Britanski rok i pop pevač Rod Stjuart izjavio je da će krajem septembra izdati novi album "Blood Red Roses" koji smatra veoma ličnim albumom. Stjuart (73) izdao je ove nedelje singl "Didn't I" u kojem opisuje odnos sa sinom Šonom (37) koji je imao problema s drogom i alkoholom. Pevač u pesmi... »

Relja slikao Nikoliju kada se najmanje nadala!

Prva pre 17 sati
Nikolija i Relja uživaju na odmoru, a Nikolija je do sada objaviljivala fotografije sa plaže. Ipak, sada ju je Relja fotografisao kada se najmanje nadala... A ko će drugi da te slika kada se najmanje nadaš nego partner. Relja je fotografisao Nikoliju ujutru dok je uživala na terasi na moru. Ona... »

©2018 Netmark d.o.o.