Zabava

Mlađa je od njega 30 godina, i nije znala ko je! Ovo je nova devojka Vinsenta Kasela

Prva pre 1 dan
Nekada je Monika Beluči imala njegovo srce, a sada ga je osvojila ova mlada dama... Zavodnik Vinsent Kasel ludo je zaljubljen! "Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", ispričala je... »

Dara Bubamara napravila spektakl u Areni

Tračara pre 1 dan
Dara Bubamara nastupila je u subotu uveče u Areni u Beogradu, gde je pred više od 15.000 ljudi pevala svoje najveće hitove. Folk pevačica priredila je okupljenima pravi spektakl, kada se negde oko 21 čas spustila sa plafona u džinovskom dijamantu, nakon čega je otpevala hit Opasan, a potom su... »

Kanjeove nove „jizi“ papuče izazvale buru na mrežama

RTS pre 8 sati
RTS: Kanjeove nove „jizi“ papuče izazvale buru na mrežama
Novi dizajnerski poduhvat Kanjea Vesta izazvao je veliko interesovanje na društvenim mrežama. Ipak, komentari nisu pozitivni jer se korisnicima „Tvitera“ ne dopada model papuča nazvan „jizi slajds“. Papuče kojima se Kanje pohvalio na Tviteru rezultat su saradnje repera sa sportskom... »

Beyonce oborila još jedan rekord, sada na YouTubu

Tračara pre 11 sati
Beyonce je prošlog vikenda ušla u istoriju – ne samo kao prva tamnoputa muzičarka koja je bila hedlajner Coachelle, već je oborila i rekorde gledanosti na YouTubu. Nastup koji je trajao 105 minuta u subotu privukao je 458.000 globalnih gledalaca u vrhuncu koji su u isto vreme pratili njen... »

Muzika pomaže protiv depresije i ubrzava razvoj dečjeg mozga

Savršena.com pre 12 sati
Naučnici tvrde da muzika i pevanje ubrzavaju razvoj moždanih funkcija kod dece i pomažu u borbi protiv depresije. Muzičko obrazovanje ubrzava razvoj mozga kod male dece, posebno u područjima koja su odgovorna za obradu zvuka, razvoj govora, percepciju govora i veštine čitanja, navedeno je u... »

Njujork štiti svoja pluća od automobila: evo kako

Savršena.com pre 12 sati
Pristup automobilima čuvenom njujorškom Central parku biće zabranjen od ovog leta, nakon više od jednog veka, izjavio je gradonačelnik Njujork Sitija Bil de Blasio. On je novinarima u Njujorku rekao da će se zabranom pristupa automobilima putevi u Central parku vratiti pešacima, trkačima i... »

Zabranjena proizvodnja Barbike sa likom Fride Kalo

Savršena.com pre 12 sati
Daleka rođaka pokojne meksičke slikarke Fride Kalo izjavila je da je sud izdao privremenu zabranu prodaje lutke Barbike s likom poznate umetnice. Slikarkina čukun-nećaka Mara de Anda Romeo pokušava na sudu da dokaže da proizvođač igračaka Matel nema pravo da koristi lik Fride Kalo u okviru... »

Poslušajte novu baladu Marine Visković

Tračara pre 14 sati
Marina Visković predstavila je fanovima treću pesmu sa vizuelnog albuma 1000 lica, srceparajuću baladu Voli me, ne voli me. U tekstu koji potpisuje Dragana Brajović Braja na melodiju Damira Handanovića, Marina peva o ljubavi koja boli i uništava ženu, ali joj se ipak uvek vraća. Bajkoviti... »

Šta sve može koenzim Q10

Večernje novosti pre 8 sati
Koenzim Q10 je antioksidans ubihinon koji organizam štiti od slobodnih radikala pokušavajući da ga sačuva od bolesti. Često spominjani koenzim Q10 je antioksidans ubihinon, koji organizam štiti od slobodnih radikala, pokušavajući da ga sačuva od bolesti. Zapravo, može da štiti ćelijske... »

Pijanista Matija Dedić: Obožavam Geršvinove bezvremene melodije

Večernje novosti pre 9 sati
Koncert pijaniste Matije Dedića "Rapsodija u plavom" u nedelju u "Kolarcu" RITAM džeza i Njujorka, zvuci mjuzikla sa Brodveja i duh Menhetna, utkani su u kompozicije velikana američke muzike 20. veka Džordža Geršvina, čija će dela pijanista Matija Dedić izvesti u nedelju na koncertu u... »

©2018 Netmark d.o.o.