Zabava

Šta sve može koenzim Q10

Novi magazin pre 4 sata
Koenzim Q10 je antioksidans ubihinon koji organizam štiti od slobodnih radikala pokušavajući da ga sačuva od bolesti. Često spominjani koenzim Q10 je antioksidans ubihinon, koji organizam štiti od slobodnih radikala, pokušavajući da ga sačuva od bolesti. Zapravo, može da štiti ćelijske... »

Dragan vodi Šargu i Cvetonju tamo gde traktori ne stižu

RTS pre 7 sati
RTS: Dragan vodi Šargu i Cvetonju tamo gde traktori ne stižu
Prolećna setva uveliko traje, a u Donjoj Trešnjici kod Malog Zvornika njive se ne oru i ne seju pomoću traktora i moderne mehanizacije, već sa volovima i plugovima. Iako je rabadžija u tom kraju poslednjih godina sve manje, zahvaljujući onima koji su preostali, i dalje u nepristupačnim brdima... »

Šijan: „Maratonci“ su u Jugoslaviji bili samo komedija

RTS pre 7 sati
RTS: Šijan: „Maratonci“ su u Jugoslaviji bili samo komedija
Moj film je u Jugoslaviji prihvaćen kao apsolutna komedija i tek kad je prikazan na svetskim festivalima, tamošnji kritičari su prepoznavali u njemu ozbiljnu političku kritiku društva, rekao je „Tanjugu“ Slobodan Šijan, reditelj filma „Maratonci trče počasni krug“, čija je... »

Nišlija popravlja harmonike u 91. godini

N1 Info pre 8 sati
Dragutin Miljković iz Niša više od šest i po decenija radne dane provodi u svojoj radionici gde popravlja različite vrste harmonika, a kvar i na najsitnijem delu otklanja lako i bez naočara, iako je napunio 91 godinu. Čika Dragi, kako ga uglavnom zovu, poznat je i pod nadimkom Gadžinhanac,... »

Retki mrki medved uginuo nakon postavljanja radio-kragne

RTS pre 10 sati
RTS: Retki mrki medved uginuo nakon postavljanja radio-kragne
Nacionalni park u centralnoj Italiji istražuje smrt retkog mrkog medveda, koji je uginuo nakon što su mu istraživači stavili radio-kragnu da bi pratili njegovo kretanje. Biolozi u parku u Apeninima su uhvatili medveda, ali ubrzo pošto mu je stavljena radio-kragna, medved je počeo da se bori za... »

Posle 100 godina, Central park ponovo pripada samo pešacima

RTS pre 10 sati
RTS: Posle 100 godina, Central park ponovo pripada samo pešacima
Posle više od jednog veka, od ovog leta automobilima više neće biti dozvoljeno da se kreću kroz njujorški Central park, izjavio je gradonačelnik Bil de Blasio. Time će, kako je rekao, ulice biti vraćene pešacima, biciklistima i osobama koje vole da trče, preneo je Rojters. Gradonačelnik... »

"Želim da me pamte po životu koji sam živeo, ne po novcu koji sam stekao"

Prva pre 13 sati
Poznati švedski di-džej Tim Bergling, poznatiji kao Avići, preminuo je juče u Muskatu, prestonici Omana. U saopštenju koje je izdao njegov portparol, u kom se moli za privatnost, ne navodi se uzrok smrti. Di-džej koji se proslavio hitovima "Wake me up“, "Levels“ i "Lonely Together“ imao... »

Mayales i “Simbol za sunce” u Zagrebu

Balkan Rock pre 13 sati
Mayales; foto: Sarah Agić Da me prije nekoliko mjeseci netko pitao što mislim o bendu Mayales, vjerojatno bih imao blago negativni odgovor. Bez ikakvog stvarnog temelja osim stereotipa i neznanja, zbog kojih sam Mayales trpao u isti koš s regionalnim bendovima prema kojima nisam gajio neki osobni... »

“To su dve galaksije koje se nikad sresti neće”

Prva pre 16 sati
Ceca i Jeca se dalje sude, a od pomirenja ništa. Pravosuđe nije uspelo da ih pomiri, a kakvo bi rešenje ponudile njihove kolege, zanimalo je ekipu Exkluziva. Rada Manojlović se zapitala zašto bi uopšte trebalo da se mire, a Dejan Milićević je dao slikovit odgovor. Ni on ne veruje u njihovo... »

Nada Macura objasnila: “Čitala sam da treba jedna noga ispred, malo štimunga…”

Prva pre 17 sati
Na proslavu popularnog magazina stigli su mnogi poznati. Dame koje su prošetale crvenim tepihom imale su različite modne kombinacije, od onih koje su bile u elegantnom crnom do onih koje su nosile perje na nogama. Prva među poznatima je stigla Nada Macura koja je objasnila ko je njen modni uzor.... »

©2018 Netmark d.o.o.