Zabava

Muzički vodič od 20. do 26. jula

Danas pre 19 sati
Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period. 20.07. Sabor rokenrola u Lučanima Tokom sabora nastupaće Goblini, Dža ili Bu, Kristali i Crveni karton. Osim... »

Tvitovi poznatih o doniranju organa

Njuz.net pre 1 dan
#doniranjeorgana Aлександар Вучић P̶P̶V̶P̶r̶e̶m̶i̶j̶e̶r̶Predsednik Ја дневно донирам по 500, 600 органа! Небојша Стефановић NesaMUP Ја сам све своје органе већ наменио Вучићу <3 Velja Ilić $#"!#%&!... »

Zašto su religiozne zemlje siromašne

Domino magazin pre 1 dan
A one nereligiozne bogate. Naslovna » Život » Gradski život » Zašto su religiozne zemlje siromašne Share Novo istraživanje definitivno je razrešilo zašto su zemlje sa puno religioznih ljudi – siromašne. Dok su one nereligiozne skoro uvek bogatije. Do sada se smatralo da siromaštvo... »

Android više neće biti besplatan?

Domino magazin pre 8 sati
Šef Googla upozorava. Naslovna » Tech » IT » Android više neće biti besplatan? Share EU je kaznila Google zbog monopola. I to će se odraziti na sve nas. Izgleda da će kompanija morati da razdvoji Chrome od Android sistema. A moguće je i da će početi i da naplaćuju Android. “Do sada je... »

Barberi spaljuje odeću, štite brend od "pogrešnih ljudi"

RTV pre 14 sati
RTV: Barberi spaljuje odeću, štite brend od "pogrešnih ljudi"
LONDON - Britanska modna kuća Barberi spalila je odeću i modne dodatke u novčanoj vrednosti od 28 miliona funti (31.434.361 evra), što je ekvivalent njihovih 20 hiljada prepoznatljivih kaputa. Kako piše britanski Tajms, ova luksuzna modna kuća to je učinila prošle godine, a količina... »

IKEA reklama na temu Svetskog prvenstva

Domino magazin pre 16 sati
I to za – KIŠOBRANE. Naslovna » Bizz Buzz » IKEA reklama na temu Svetskog prvenstva Share Već smo videli da IKEA ima zabavne kampanje u kojima super brzo reaguje na aktuelna dešavanja širom sveta. E pa sada imamo još jednu takvu reklamu, ovog puta iz Bugarske. Uradila je agencija The... »

Miley Cyrus i Liam Hemsworth nisu raskinuli

Domino magazin pre 17 sati
Uf dobro je. Naslovna » PopArt » Muzika » Miley Cyrus i Liam Hemsworth nisu raskinuli Share Možete da prestanete da plačete. Miley Cyrus i Liam Hemsworth nisu raskinuli. Nakon što su juče otprilike svi mediji napisali da više nisu zajedno, pevačica i glumoc su sve ućutkali. Oni su objavili... »

The 1975 u svojoj traci i dalje

Mjuz news pre 17 sati
U novom singlu o modernim vremenima. Nešto u vezi sa The 1975 ih je izdvojilo i lansiralo u vrh. Ovi momci skupili su se u srednjoj, još pre šesnaest godina, a izdanje iz 2013te im je donelo slavu. Još uvek ne možemo da kažemo šta je to što ih čini privlačnim i pristupačnim. Možda je... »

Karaoke žurka u staračkom domu, oh kako originalno

Mjuz news pre 17 sati
Troye Sivan i Ariana Grande u novom spotu. Daleko više smo očekivali od spota za dve tako aktuelne zvezde, posebno zato što smo već čuli ovu pesmu vrednu njihovog gabarita. Spot izgleda kao da je Wes Anderson parafrazirao onaj kultni za Pass This On dua The Knife. Troye Sivan i Ariana Grande su... »

The Prodigy novim spotom najavili sedmi album

Mjuz news pre 17 sati
Pogledajte Need Some1. Dobru dozu adrenalina nude The Prodigy u svom prašnjavom spotu za novi singl Need Some1. Ovo je ujedno najava albuma No Tourists, koji bi trebalo da nastavi šesto studijsko izdanje iz 2015. godine. U izjavi povodom novog projekta, The Prodigy tvrde da je ceo posvećen... »

©2018 Netmark d.o.o.