Zabava

Prodat je grad duhova u Kaliforniji

Domino magazin pre 1 sat
Za samo 1,4 miliona dolara. Naslovna » Život » Gradski život » Prodat je grad duhova u Kaliforniji Share Posle mesec dana od kada je ponuđen na prodaja, kalifornijiski “grad duhova” Cerro Gordo je našao novog vlasnika. Kupio ga je Brent Underwood za 1,4 miliona dolara. Početna cena za... »

Drinska regata u Bajinoj Bašti

RTV pre 1 sat
RTV: Drinska regata u Bajinoj Bašti
BAJINA BAŠTA - Najveća manifestacija na vodi, Drinska regata, 25. po redu, počinje danas u Bajinoj Bašti. Prvi izlagači na Sajmu suvenira, meda, rakija i domaćih proizvoda već su zauzeli mesto na glavnoj ulici. Već od ranih jutarnjih časova očekuje se da veliki broj učesnika sajma izloži... »

Bruce Willis otkrio istinu o Umri muški

Domino magazin pre 1 sat
Pitanje koje je zanimalo fanove. Naslovna » PopArt » Film » Bruce Willis otkrio istinu o Umri muški Share Sada imamo konačan odgovor na pitanje da li je klasik Umri muški iz 1988. godine božićni film. S obzirom na to da lik Brucea Willisa, John McClane, posećuje ženu od koje je razveden i... »

Bademovo mleko je obična prevara

Domino magazin pre 2 sata
Zašto ne može da zameni pravo mleko. Naslovna » Život » Zdravi život » Bademovo mleko je obična prevara Share Verovatno ste i vi čuli revolucionarne priče o čudesnom bademovom mleku i njegovim nutritivnim prednostima u odnosu na obično, kravlje mleko. Samo, da li je to baš tako? Ovo je... »

Besplatni dezodoransi u gradskom prevozu

Domino magazin pre 2 sata
Neko se dobro setio. Naslovna » Život » Gradski život » Besplatni dezodoransi u gradskom prevozu Share Najzad se neko dobro setio. U Beču putnici mogu da dobiju besplatan dezodorans uz vožnju metro linijom U6. Gradsko saobraćajno preduzeće “Bečke linije” će putnicima ovih dana... »

Keira Knightley u filmu Colette

Domino magazin pre 2 sata
Osvaja Oskara? Naslovna » PopArt » Film » Keira Knightley u filmu Colette Share Objavljen je prvi trailer za dramu “Colette” u kojoj engleska glumica Keira Knightley igra francusku spisateljicu Sidonie-Gabrielle Colette. Ona je koja je nominovana za Nobelovu nagradu za književnost 1948.... »

Francuska zabranila penjanje na Mont Blanc

Domino magazin pre 3 sata
Zbog prevelike gužve. Naslovna » Život » Gradski život » Francuska zabranila penjanje na Mont Blanc Share Francuska je objavila dekret kojim se zabranjuje uspon na najviši vrh u toj zemlji Mont Blanc. Zabrana je uvedena zbog prevelike gužve i rizika po bezbednost. Planinari neće moći da... »

Komičari objašnjavaju zašto je Hana Gadsbi revolucionarna stend-ap komičarka

Vice pre 2 sata
Hana Gadsbi, kvir komičarka sa Tasmanije, verovatno nije bila u opsegu radara većine američkih komičara, sve dok njen specijal na Netfliksu, Nanet, nije pušten ranije ovog meseca. Ali sada se samo o njoj priča. Specijal, ako ga niste gledali, počinje kao i većina drugih. Gadsbi secira svoj... »

Postavljanje fotografija iz rominga na društvene mreže - 600 dinara

RTV pre 15 minuta
RTV: Postavljanje fotografija iz rominga na društvene mreže - 600 dinara
BEOGRAD - Srpske turiste koji budu želeli da na društvene mreže ovo leta direktno postave fotografiju sa grčkih plaža to bi moglo da košta čak 600 dinara, ukoliko ne koriste "vaj-faj", već mobilne podatke u romingu. Jedna fotografija na Fejsbuku, Instagramu ili bilo kojoj društvenoj mreži... »

Horoskop za 18. jul

OK radio pre 1 sat
Pred vama je horoskop za sredu 18. jul. Foto: Mondo. Ovan Ljubav: Na Vaše raspoloženje pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo. Posao: Imponuju Vam različite pohvale, ali nema potrebe da favorizujete situacije koje ne... »

©2018 Netmark d.o.o.