Zabava

Iznenadna smrt: Lepa glumica preminula u 23. godini

Blic pre 5 sati
Kao da je neko prokletstvo bačeno na njih pa je u poslednja tri meseca preminulo čak pet porno glumica. Jedna od njih je i Olivija Lua koja je preminula u petak, u 23. godini. U zvaničnom saopštenju koje su poslali njeni menadžeri stoji sledeće. "U poslednje vreme mnogo se komentariše broj... »

"Jurio sam je četiri godine, a njena braća su htela da me prebiju" Oliver Mandić nikada ne govori o supruzi od koje je stariji 22 godine, ali sada je otkrio sve o njoj

Blic pre 7 sati
Oliver Mandić jedna je od najkontorverznijih ali i najharizmatičnijih ličnosti sa domaće javne scene. Uvek ispred svog vremena, Mandić je često etiketiran kao čudan. U medijima se u poslednjih nekoliko decenija retko pojavljuje, a intervjue daje još ređe, ali sada je napravio izuzetak.... »

Zabrinjavajuće upozorenje naučnika: Za 200 god nas neće biti

B92 pre 4 sata
B92: Zabrinjavajuće upozorenje naučnika: Za 200 god nas neće biti
Klimatske promene i rast stanovništva mogli bi da unište našu planetu mnogo ranije nego što se mislilo. Astrobiolozi pozvali su NASA-u da iskoristi sve što geolozi saznaju o novom dobu, antropocenu, što bi im pomoglo u unapređivanju svemirskih misija za traženje vanzemaljske inteligencije.... »

Previše soli smanjuje mentalne sposobnosti

Novi magazin pre 1 sat
Dobro je poznato kako previše soli u ishrani loše utiče na srce i krvni pritisak, ali jeste li se ikada zapitali šta so radi vašem mozgu? Novo istraživanje objavljeno u časopisu Nature Neuroscience otkrilo je da miševi koji su hranjeni presoljenom hranom imaju smanjene mentalne sposobnosti i... »

Spavate li dovoljno i kvalitetno za svoje godine?

Novi magazin pre 4 sata
Faktori koji najviše utiču na san su broj sati provedenih u snu i broj buđenja tokom noći. Za dobar san potrebno je zaspati u roku 30 minuta, ne buditi se tokom noći i spavati barem 85 odsto vremena ukupno provedenog u krevetu. Ako se predugo uspavljujete, budite se po nekoliko puta tokom noći... »

Haos zbog lažnog trejlera za ""Prijatelje"

OK radio pre 2 sata
Poslednja epizoda serije „Prijatelji“ emitovana je davne 2004. godine, a od tada se ljubitelji serije nadaju ponovnom okupljanju šest prijatelja. Lažni trejler, koji je nedavno objavljen, pobudio je nadu da bismo uskoro mogli da gledamo film sa novim dogodovštinama Monike, Rosa, Čendlera,... »

Netaknuta zamrznuta grobnica pronađena u Sibiru

Vesti online pre 6 sati
Arheolozi koji rade u južnom Sibiru su pronašli netaknute zamrznute grobnice gde postoji mogućnost da su sahranjeni pripadnici kraljevske porodice Sitijana. Ova grobnica postoji već 2.800 godina i veća je od fudbalskog terena. Smatra se da bi mogla da bude najstarija i najveća u regionu.... »

Horoskop za 21. januar

OK radio pre 7 sati
Pred vama je horoskop za nedelju 21. januar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite snažan utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno. Posao: Potrebno je da se prilagodite novime uslovima. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti... »

Sudar: Disidentstvo je potrebnije nego ikad

RTS pre 2 sata
RTS: Sudar: Disidentstvo je potrebnije nego ikad
Profesor na Univerzitetu Kingston u Londonu, filmski poslenik Vlastimir Sudar, član žirija ovogodišnjeg „Kustendorfa“, primećuje da su mladi autori danas potpuno svesni okruženja i problema u svojim zemljama, ali i da u umetnosti nedostaje stvarnog radikalnog promišljanja. Takmičarski... »

Amerikanac koji živi u Srbiji posetio Zagreb i naveo razlike

N1 Info pre 2 sata
Amerikanac Čarls Kater je 2010. godine došao na odmor u Srbiju, ali je nakon toga odlučio da se preseli jer mu se svidelo balkansko područje. Nedavno je posetio Zagreb i opisao koje su razlike, prema njegovoj percepciji, između Srba i Hrvata. Inače, on redovno izveštava iz Srbije i svojim... »

©2018 Netmark d.o.o.