Zabava

Dragana Mirković slavi 53. Rođendan: Pevačica blista u plavom, posebnu čestitku dobila od Brene (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
FOLK zvezda Dragana Mirković danas proslavlja 53. rođendan, a za sebe je imala posebnu želju. Dragana je rođendan proslavila u svom dvorcu u Beču, sa svojim najbližima, a za ovu priliku blistala je u dugoj plavoj i veoma elegantnoj haljini… »

Hari Mata Hari progovorio o odnosu sa Dinom Merlinom, ali i sa ostalim kolegama! (foto/video)

Alo pre 2 sata
Osvrnuo se i na to kako mu je, po rođenju, otac spasio život. Životna priča o rođenju pevača Harija Varešanovića, poznatijeg kao Hari Mata Hari privukla je veliku pažnju javnosti svojevremeno. Hari Mata Hari Hari Mata Hari Naime, govorilo se da… »

(Foto) Dragana Mirković danas slavi rođendan, a ono što je poželela ostavlja sve bez daha "Želim da..."

Srbija danas pre 3 sata
Da se naježiš! Popuarna pevačica Dragana Mirković danas slavi rođendan, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Njena objava izazvala je dosta komentara, jer je u njoj poželela nešto što svima fali u doba korone, te su se svi… »

Veš mašine, televizori, šporeti... Svi uređaji ima rok posle koga ga možete samo baciti (detaljan spisak)

Srbija danas pre 3 sata
ovo vam u prodavnicama tehnike sigurno nisu rekli. Najčešća je takozvana “funkcionalna zastarelost”, kod koje se u uređaju obično pokvari samo jedan deo koji se ne može popraviti te se zbog njega aparat može baciti i potrebno je kupiti novi… »

"Čuvajte svoje devojčice!" Goca se oglasila povodom optužbe za s*ksualno nasilje koje je uzdrmalo Srbiju

Srbija danas pre 2 sata
"Milena Radulović je samo jedna od velikog broja onih koje su prošle kroz predatorske ruke, a imala hrabrosti da istupi.!" Glumica Milena Radulović prijavila je policiji profesora glume Miroslava Miku Aleksića za navodno silovanje koje je doživela… »

Mila Jovović uslikana sa porodicom u Vankuveru i savršeni su: Ne zna se ko je lepše stilizovan

Telegraf pre 2 sata
Poznata glumica je uslikana sa svojom porodicom u Vankuveru. Holivudska lepotica srpskog porekla Mila Jovović (45) je uslikana sa svojim suprugom Polom Andersonom (55) i njihovim ćerkama u centru Vankuvera. Naime, slavni par je odveo njihove ćerke Ever… »

Bts Love&Live: Žena od sultana sutra na Telegraf Music Youtube kanalu

Telegraf pre 2 sata
Tijana Milentijević nam je otpevala nekoliko velikih hitova. Pevačica Tijana Milentijević, poznata kao žena od sultana, bila je gost Telegrafovog studija u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live. Tijana nam je otpevala nekoliko velikih hitova… »

Nije svako golovrato pile banatski gološijan

RTS pre 4 sati
Poljoprivredna stručna služba Šabac i Savez živinara Srbije, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, pokrenuli su projekat očuvanja autohtonih rasa koka. Jedna od njih je banatski gološijan, koja ne zahteva posebne uslove za gajenje, a ukoliko je… »

Godinama nalazili po 2.000 evra na ulici: Nikom nije bilo jasno o čemu se radi, a onda je otkrivena velika tajna (video)

Blic pre 4 sati
Tokom šest godina, na raznim mestima u malom engelskom selu ostavljani su svežnji novčanica od po 2.000 funti (oko 2.300 evra), a ukupno oko 26.000 funti. Pošteni građani su novac koji su nalazili odnosili u policiju, koja godinama nije mogla da uđe… »

Danas komšije ne kucaju jedni drugima na vrata, sve je proračunato i okrutno

Luftika pre 3 sata
Devedesete godine u Jugoslaviji donele su rat, nemaštinu, sankcije i konstantnu borbu za goli opstanak. Ipak, sve te nedaće imale su i svoj kontrateg – međusobno razumevanje, zajedništvo, toleranciju i ispomaganje. Efektu paralelu između 90-ih, iz… »

Zabava, najnovije vesti »