Zabava

Rasta prodaje kuću koju je gradio s Anom Nikolić za 300.000€

Nova pre 12 sati
Stefan Đurić Rasta nakon što je izašao iz Centralnog zatvora, gde je ležao četiri meseca zbog droge, rešio je da promeni neke stvari u životu. Reper je tako između ostalog odlučio da proda kuću u Malom Mokrom Lugu, koju je gradio dok je bio u… »

Janjušev drug otkrio: „Marko se PLAŠIO se da mu je Maja prenela SIDU! Ona je išla da se TESTIRA!”

Svet & Skandal pre 12 sati
Marko Janjušević Janjuš zbog svakavih prča koje su kružile o Maji Marinković, poverio se drugu pre rijalitija i u poverenju mu ispričao da se plaši da mu je Maja prenela sidu, ali da ga je sramota da se testira. Stizale su mu navodno poruke od… »

Sd paparaco - uhvatili smo taru, grli je drugi muškarac! Krila se ispod kapuljače, pogledajte šta su radili

Srbija danas pre 13 sati
Evo kako živi nakon diskvalifikacije. Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, drugi dan nakon izbacivanja, i dalje je glavna tema svih medija. Celog dana nije se znalo ništa o njoj, a sada smo je uslikali na jednom prestižnom splavu u Beogradu. Tara je… »

Žika progovorio o čuvenoj "Šarenici" koja se već duže vreme ne emituje: Razmišljam o novoj emisiji

Telegraf pre 12 sati
- Epidemija korone promenila je način života, ova emisija se odlikovala slikanjem životne radosti - priznao je voditelj. Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, kaže da ne zna kada će se na male ekrane vratiti "Žikina šarenica"… »

Novak ih posetio 3 puta, tamo našao mir: Da li su piramide u Visokom najveće i najstarije na svetu?

Telegraf pre 12 sati
Piramide u Visokom nazivaju se i piramidom Sunca i piramidom Meseca, a najviša je visoka čak 220 metara. Najbolji teniser sveta Novak Đoković obišao je piramide u Visokom po treći put. Na ovom mestu je Novak, kako sam kaže, pronašao neki… »

Mali cenovnik srpske duše

Nova pre 13 sati
Prizori iz redova za vakcinaciju u Ušću surov su podsetnik da je Srbija zemlja u kojoj se ljudskim stavovima, ali i dostojanstvom, trguje brutalno, bahato i jeftino. Vest da je za prvih 100 koji se vakcinišu u TC Ušće obezbeđen i vaučer od 3.000… »

Mjuzikl Čikago se prvi vraća na Brodvej kada se otvori 14. septembra

N1 Info pre 13 sati
Produkcija mjuzikla Čikago objavila je vraćanje na Brodvej 14. septembra, datum kada je guverner američke države Njujork dozvolio ponovno otvaranje pozorišta u punom kapacitetu posle zatvaranja zbog koronavirusa. Portparol produkcije potvrdio je za… »

Vojin sagradio rotirajuću kuću, kako bi udovoljio svojoj neodlučnoj supruzi

Luftika pre 14 sati
Vojin Kusić, privrednik iz Srpca u Republici Srpskoj, sagradio je kuću koja se okreće oko svoje ose, a glavni motiv bio mu je da udovolji svojoj neodlučnoj supruzi, koja nije mogla da se odluči na koju stranu želi da gleda kuća. Rotirajuće… »

"Peaky Blinders" pod istragom

B92 pre 14 sati
Producenti serije "Piki blajnders" (Peaky Blinders) nalaze se pod istragom jer su nastavili snimanje iako su znali da među zaposlenima ima i onih koji su kovid pozitivni. Producenti serije "Peaky Blinders", čija se šesta sezona trenutno snima, nalaze… »

Beni je serijski ubica kog niste očekivali

B92 pre 14 sati
Iako je film "Benny Loves You" bio najavljen još za 2019. godinu, tek ovog leta je predviđena njegova premijera u Velikoj Britaniji. U pitanju je neobična horor-komedija u čijem središtu je Džek - čovek očajnički željan da poboljša svoj život… »

Zabava, najnovije vesti »