Zabava, najnovije vesti

Žika šarenica piše za kurir: Dok anđeli spavaju

Kurir pre 5 sati
Iz televizijskih analiza mogli smo da pročitamo i ovo: „Serijal koji je pomerio granice klasičnog televizijskog intervjua. Uvek intrigantno pitanje, šta se zbiva u svetu dok anđeli spavaju. Susret s Marinom Rajević Savić, autorkom televizijske… »

Dalila pobesnela zbog slavice Ćukteraš: Nije joj se dopalo šta je rekla njenom mužu, pa joj žestoko uzvratila

Blic pre 6 sati
Dejan Dragojević i Nikola Orozović imali su nastup na "Paklenoj Zadrugoviziji", a Dalila ih je posmatrala i komentarisala. Naime Dalila je pobesnela kada je čula komentare stručnog žirija i Slaviće Ćukteraš. Prepreke koje je Dejan morao da pređe… »

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. decembra: Lava zbunjuje voljena osoba; Veza strelca zapala u kolotečinu

Večernje novosti pre 8 sati
Saznajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21.3 - 20.4) Posao U narednim danima moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja… »

Pokušali su uzgoj ljudskih organa u životinjama za transplantacije: Dva hibrida svinje i majmuna uginula, naučnici se pitaju…

Večernje novosti pre 7 sati
Naučnici iz državne laboratorije matičnih ćelija i reproduktivne biologije u Pekingu su saopštili da je u istraživanju korišćeno više od 4.000 embriona. Sedam dana od rođenja uginula su dva hibrida svinje koje sadrže DNK majmuna, a koji su deo… »

Trebinje će čekati Novu godinu uz "Hari Mata Hari"

Večernje novosti pre 7 sati
Doček nove 2020. u jednom od najlepših gradića na Balkanu. POPULARNA regionalna muzička grupa "Hari Mata Hari" uvešće Trebinjce i brojne goste ovog grada u Novu 2020. godinu. Koncert je zakazan za 22.00 sata na gradskom trgu, a očekivanja su već… »

Luna gazi po živim glistama i bubama: Stigla je na "Zadrugoviziju", a od ovog izazova će vam se okrenuti želudac (video)

Blic pre 8 sati
Večeras je u toku "Paklena Zadrugovizija", a prva na scenu stala je Luna Đogani koja je pred sobom imla brojne izazove. Naime, Luna je došla u studio u Šimanovcima kako bi otpevala svoju pesmu, a morala je da prolazi kroz rupe u bini, i nije joj bilo… »

Pretrnule od straha: Milica i Ceca se užasnule kada su videle bube, a Tara do zadnjeg trenutka htela da odustane

Blic pre 8 sati
Milica Kemez i Svetlana Ceca Kitić u šoku su posmatrale izazove koji su ih čekali u "Paklenoj Zadrugoviziji". Zadrugarke su ruku pod ruku izašle na scenu, izule se i krenule da gaze po glistama i bubama dok je publika aplaudirala. Nakon toga na scenu… »

Žvakali crve i smejali se: Vladimir i Filip su zgrozili sve, trudna Nadežda zgađena tražila lavor

Blic pre 7 sati
U "Paklenoj Zadrugoviziji" rijaliti učesnici su se suočili sa izazovom da hodaju po bubama i glistama, a ova dva zadrugara su otišla korak dalje i sve zaprepastila. Naime, Vladimir Tomović i Filip Đukić su hrabro savladali izazov i bosi gazili po… »

Ne pišite poruke dok hodate, ne gledajte video sadržaje: Naučnici upozoravaju, povrede mogu biti opasne

Večernje novosti pre 8 sati
Najčešće povrede su rane na licu i glavi, slede kontuzije mozga, površne povrede kože i povrede unutarnjih organa. Nemojte pisati poruke dok hodate, lajkovati fotografije pasa, ili gledati video sadržaje - povrede povezane s korišćenjem mobilnih… »

"Ljubomorna si i plastificirana, žao mi te": Žestoka svađa u Zadruzi, spomenuli i Lunu Đogani

Blic pre 8 sati
Žestoka svađa odigrala se pred kamerama rijalitija, a učesnici su u šoku posmatrali situaciju koja se odvijala. Tara Simov zaratila je ponovo sa Majom Marinković u salonu lepote, te su jedna drugu vređale žestokim opaskama. - Idi, kradi malo po… »

Vesti dana »