Zabava, najnovije vesti

Gubitak posla zbog korone i strah od budućnosti

Domino magazin pre 12 minuta
Novi korona virus, covid 19 promenio je živote svih ljudi. Jedan od problema koji je doneo je i gubitak posla. Mnogi osećaju strah od budućnosti i šta će biti kada izgube posao. Psihijatri i psiholozi savetuju da se suočite sa svojim strahom i… »

PJ Harvey priprema vinil reizdanja svih svojih albuma

Balkan Rock pre 12 minuta
Celokupni muzički opus PJ Harvey će tokom narednih dvanaest meseci dobiti reizdanja na vinilu, u sklopu nove arhivske kampanje koju organizuju UMe/Island i Beggars. Prvo reizdanje će dočekati debi-album “Dry” iz 1992, u vidu remastera koji će… »

Prvi posetioci u rimskom Koloseumu posle 84 dana

RTS pre 7 minuta
Koloseum, najpoznatija turistička atrakcija Italije i simbol Večnog grada, ponovo je otvoren za posetioce pošto je zbog epidemije koronavirusa bio zatvoren 84 dana. Prve dve osobe koje su posetile Koloseum su jedna žena iz Rima i njen 11-godišnji… »

Zagrebački punk vizionari Kurve objavili novi EP „Jedna Mladost Jedan Ep“

Balkan Rock pre 7 minuta
Zagrebački punk vizionari Kurve ponovno pomiču granice novim izdanjem „Jedna Mladost Jedan Ep“. Četvrti EP je prvi koji su snimili live i time utjelovili energiju nastupa uživo. Drugačiji od svih dosadašnjih izdanja, EP je zapravo jedna… »

Moj život bez reume

Večernje novosti pre 12 minuta
Nada Blam, prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu, suočava se sa novonastalom situacijom, isto onako kako se u životu suočava sa svim nedaćama – hrabro i s puno optimizma. Obična prehlada može da vam pokvari dan, a kamoli reuma. Ima dana… »

Rogovi i srebrna mašna: Neobičan imidž Nade Topčagić

Večernje novosti pre 12 minuta
Nada Topčagić privukla je pažnju svojom pojavom na snimanju emisije” Zvezde Granda - specijal”, kada je ponovo stavila zanimljive detalje na glavu. FOLK pevačica Nada Topčagić već decenijama privlači pažnju, ne samo zbog svojih pesama, već i… »

Žika Jakšić pred snimanje emisije pevačima delio svoje vino

Nova pre 12 minuta
Muzički producent Žika Jaksić juče je na snimanju prve emisije "Nikad nije kasno" nakon ukidanja vanrednog stanja u državi napravio dar-mar u studiju, a prethodno u bekstejdžu. On je već s vrata raširio ruke i izljubio se sa stručnim žirijem i… »

Supruga je javno prevarila, a roditelje stavila na stub srama! Otac se odrekao rijaliti učesnice i to javno preko novina: "Ona…

Blic pre 7 minuta
Retko ko se seća Marijane Čvrljak iz „Velikog brata“ koji se emotivao 2011. godine. Ona je tada uplovila u emotivnu vezu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom sa kojim je imala intimne odnose pred kamera. Nakon što je se odrekao suprug Ivan zbog vrele… »

Radan – planina gde potok teče uzvodno, a ugašen automobil ide uzvodno

RTS pre 7 minuta
Radan planina proglašena je parkom prirode 2017. godine. I dok je sa severne strane Radana u dolini Toplice, zbog Đavolje varoši i poznatih banjskih lečilišta turizam razvijen, s druge strane u dolini Jablanice mora još mnogo da se radi i ulaže… »

Sve sam izgubio, nikada više neću biti srećan: Janjuš shvatio šta je uradio, pa se javno obratio svojoj porodici! Video

Kurir pre 7 minuta
Nakon što je Maja Marinković prošla na poligrafu, Marko Janjušević Janjuš je osetio potrebu da da svoj komentar na celu situaciju. "Biću najiskreniji sad. Jednostavno, napadali ste me da lažem. Ona je uvek znala, govorila je da me ne bi izdala… »

Vesti dana »