Zabava, najnovije vesti

Dok Helena uživa na Maldivima sa teniserom, Topalko topi mast i kolje svinje! Kada su ga pitali za ćerku, progutao je knedlu…

Alo pre 1 sat
Zbunio se! Folker Milan Topalović tvrdi da nije upućen da je njegova naslednica Helena sa teniserom Damirom Džumhurom trenutno na Maldivima, i dodaje kako je zaokupljen klanjem svinja i topljenjem masti u rodnom selu. Naime, mesecima unazad priča se o… »

Gledateljka emisije je voditeljki spasila život! Upozorila je na sumnjivu izbočinu koju je primetila!

Alo pre 1 sat
Zahvalna je. Antoinet Latuf, majka dvoje dece i novinarka australijskog kanala Network 10, vodila je svoju uobičajenu emisiju, kada je jedna gledateljka zapazila cistu. Njen urednik ju je nakon emisije nazvao i preneo joj je poruku zabrinute gledateljke… »

Vučić sa VMA pušten na televizijsko lečenje

Njuz.net pre 2 sata
BEOGRAD, 18. novembar 2019, (Njuz) – Zdravstveno stanje Aleksandra Vučića je stabilno i on je pušten sa Vojno medicinske akademije na televizijsko lečenje, saopštila je danas Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije. U izjavi za… »

Dvorski dragulji, povelje i vredne slike u muzeju „Metropoliten“

RTS pre 2 sata
Između 1550. i 1750. godine, gotovo svaka kraljevska porodica u Evropi posedovala je ogromne kolekcije vrednih i neobičnih predmeta. Trošenje novca na takve predmete i njihovo javno prikazivanje, smatrani su izvorom moći. Muzej „Metropoliten“ u… »

3 znaka koja do kraja novembra čeka rešenje ljubavnih dilema

Noizz pre 2 sata
Novembar je mesec u kom tri znaka imaju najviše šanse da pronađu pravu ljubav. Ako se to nije desilo do sada, ne brinite, još ima šanse da vam srodna duša pokuca na vrata. Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do… »

Branislav Trifunović dobitnik nagrade "Pravi muškarac"

N1 Info pre 3 sata
Glumac Branislav Trifunović je ovogodišnji dobitnik nagrade "Pravi muškarac" čiji su dobitnici "modeli ponašanja i pozitivni primeri muškosti za mladiće i dečake". Omladinska organizacija "Centar E8" koja dodeljuje tu godišnju nagradu, najavila… »

Miljana seks manijak! Evo šta voli najviše da joj Zola radi

Svet pre 3 sata
Miljana Kulić i Zola čim se osame i uhvate malo slobodnog vremena padne žestoka akcija. Njih dvoje su se zavukli ispod pokirvača, mazili se, a “jorgan planina se tresla”, dok je izolacija odzvanjala od njihovih uzdaha. Zadruga 3 – Miljana i Zola… »

Stroga Mama očitala lekciju pijanom mc stojanu! Videla sina šta radi na svadbi, a ono što je usledilo je pravi hit! (foto)

Kurir pre 2 sata
MC Stojan opustio se na jednoj svadbi, a da ne bi "preterao sa alkoholom" mama Zorica je poslala "poruku upozorenja". Sve je pevač podelio sa pratiocima na Instagramu, a zanimljivo je da je Stojan uvažio savete pa odmah prešao na vodu, što je i… »

Reč stručnjaka: Sve o vantelesnoj oplodnji

Lepota i zdravlje pre 2 sata
Više od godinu dana pokušavate da dobijete maleno, najslađe stvorenje na svetu… L&Z i dr Gordana Kozarov iz specijalne bolnice “Perinatal” pripremili su za vas vodič kroz najvažnija pitanja u vezi sa vantelesnom oplodnjom… Radite na tome…… »

Nedeljni horoskop od 18.11. do 25.11.

Lepota i zdravlje pre 2 sata
Ovan Doniste niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke… »

Vesti dana »