Zabava, najnovije vesti

Pavle Jovanović nizao pesme, a Seku Aleksić i Zoricu Brunclik skinuo za medalju!

Alo pre 1 sat
Nova epizoda "Alo džuboks-a"! Popularni rijaliti igrač Pavle Jovanović bio je gost nove epizode emisije "Alo džuboks". Našeg atraktivnog gosta stavili smo pred brojne izazove kada smo mu zadali reči od kojih je izvodio poznate hitove domaćih… »

Članovi Leksington benda odgovorili na škakljivo pitanje: Šta će reći njihove lepše polovine?! (video)

Alo pre 1 sat
Pripreme teku. Momci iz grupe Leksington vredno rade na pripremi velikog koncerta koji će održati za 8. mart u Štark Areni, a da će ovaj nastup biti nešto sasvim posebno svedoči i to što su publici spremili niz iznenađenja. Jedno od njih je i novi… »

Hari i Megan zvanično prestaju sa svojim kraljevskim dužnostima 31. marta

Novi magazin pre 2 sata
Britanski princ Hari i njegova supruga Megan zvanično će prestati da deluju kao viši članovi britanske kraljevske porodice 31. marta, saopšteno je danas iz kancelarije para. Oni više neće sprovoditi dužnosti u ime birtanske kraljice, ali taj… »

Da li ste znali da Toplica jednim delom teče uzvodno

RTS pre 2 sata
Reka Toplica, koja izvire u podnožju Kopaonika, jednim svojim delom u Prokuplju teče uzbrdo. Ova retka prirodna pojava, nazvana epigenija, i dalje je neiskorišćena u turističke svrhe. Reka Toplica ime je dobila po nizu toplih izvora kojih ima duž… »

Predsedniče, kolika vam je plata? Siromašna Ruskinja kritikovala Putina

BizLife pre 2 sata
Foto: Beta Ruskog predsednika Vladimira Putina je zbog njegove velike plate, a njenih malih primanja, kritikovala jedna siromašna stanovnica njegovog rodnog grada Sankt Peterburga. Ta žena koja tvrdi da je invalid i da ima cerebralni edem, pitala je… »

Zimvstvovanje: Zašto je zapravo genijalno sakriti se od svega i hibernirati

Buro pre 2 sata
Osim onih malobrojnih koji “prosto obožavaju zimu” i onih na Kamčatki, koji su navikli pa navikli, čini mi se da smo kao čovečanstvo osuđeni da se borimo protiv hladnog vremena, pa čak i da se čitave industrije grade na toj borbi. Režimi koji… »

Jezivo i bolno! Virtuelni oproštaj majke sa preminulom ćerkom! (VIDEO)

Svet plus pre 2 sata
Za mnoge od nas, tuga je neizostavni deo života, a ako je preminulo dete, onda je još teže da se izborite sa gubitkom. Virtuelni oproštaj majke sa preminulom ćerkom! Jezivo i bolno! Jedna majka u Južnoj Koreji iskoristila je virtuelnu realnost kako… »

Poremećaj spavanja! Uzroci buđenja u isto vreme noću!

Svet plus pre 2 sata
Poremećaj spavanja! Zašto se svake noći budite u isto vreme iako ste zapravo jako umorni? Zašto vaše telo noću vapi za pomoć i budi vas? Uzroci buđenja u isto vreme noću! Svake noći se budiš u isto vreme? Nije slučajno! U tradicionalnoj… »

Svirala violinu usred operacije: Lekari je probudili da joj ne bi oštetili mozak

B92 pre 2 sata
Hirurzi bolnice Kings koledž u Londonu uklonili su tumor sa mozga ženi koja je tokom operacije svirala violinu. Lekari su, naime, violinistkinji Dagmar Tarner (53) mapirali mozak pre operacije kako bi identifikovali područja koja su bila aktivna kada… »

Bura oko takmičarske pesme za Beoviziju: "Tekst poziva na nasilje i biće izmenjen"

B92 pre 2 sata
Pesma "Svadba velika", koju izvode Bora Dugić i "Balkubano", ostaće u takmičenju ovogodišnje Beovizije, a tekst pesme, koji prema tvrdnji Autonomnog ženskog centra poziva na nasilje, biće izmenjen. Autonomni ženski centar zahtevao je hitno… »

Vesti dana »

Epidemija korona virusa: Na kruzeru obolela 621 osoba

Večernje novosti pre 5 satijoš 32 povezane

Grenel: Lažna vest da su SAD za razmenu teritorija

Politika pre 1 satjoš 22 povezane

Dodik: Preglasan sam, pozivam Komšića da podnese ostavku

Beta video pre 3 satajoš 18 povezanih

Vunderkind iz Norveške i njegov het-trik het-trikova!

Sportske.net pre 7 satijoš 17 povezanih