Zabava

Zbog čega bivša stažistkinja Alexander McQueena prodaje arhivske komade sa njegovim potpisom

Buro pre 7 sati
Nakon vesti da je kreativna direktorka brenda Alexander McQueen odlučila da će kuća donirati restlove materijala (koji se mere stotinama metara) studentima modnog dizajna širom Velike Britanije, sada nam stiže vest da će popriličan broj važnih… »

Nedostatak komunikacije razlog sve češćih govornih poremećaja, a logopeda nedovoljno

B92 pre 6 sati
U svakoj generaciji sve je više dece koja imaju govorne poremećaje koje kasnije prate i poremećaji u pisanju, čitanju ili izražavanju, pamćenju i pažnji. Mnogo je faktora koji na to utiču - od previše gledanja tv, kompjutera ili telefona do… »

Aco Pejović baca stvari ćerkama kroz prozor! Najviše mrzi OVO!

Svet pre 7 sati
Aco Pejović je jako brižan muž i otac, ali i strog u vaspitanju svojih ćerki jer ne podnosi nered. Vrisak u prepunoj sali! Sergej Ćetković zapevao, a onda je na scenu izašao mladić i uradio OVO! Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna… »

Ožiljak i dalje nosi: Nina Babić otkrila potresne detalje, majka ju je ušivala! (video)

Kurir pre 7 sati
Jelena Pešić, Branislav Radonić Brendon, Stefan Kandić Kendi i Nina Babić razgovarali su danas posle buđenja u dvorištu, te komentarisali sinoćne nastupe na "Zadrugoviziji". U jednom trenutku, Jelena je promenila temu jer ju je interesovalo nešto… »

Ovako se zavodi devojka! Momak svojim fudbalskim umećem spasio toalet papir! Da li je pala na njegove čari? (video)

Kurir pre 7 sati
Snimak sigurnosne kamere iz jedne firme u Argentini postao je hit na internetu. Mladi momak i devojka, kolege, stigli su u kancelariju iz nabavke sa rukama punim kesa i toalet papira. Dok su nosili kroz kancelariju, devojka je ispustila jedno pakovanje… »

„Ikea“ kao sredstvo plaćanja uvodi vreme

RTS pre 6 sati
Čuveni švedski lanac „Ikea“ u Dubaiju uvodi mogućnost plaćanja vremenom koje je kupac potrošio da bi stigao do prodajnog objekta. Iako na prvi pogled deluje kao da se proizvodi dobijaju džabe, situacija je ipak nešto drugačija. Što vam više… »

Kakve tajne krije samo jedan poljubac

Lepota i zdravlje pre 6 sati
Naučnici tvrde za iz samo jednog poljupca mnogo toga možete saznati o svom partneru. To je test koji nam priroda nameće. Ili ćete od tog jednog poljupca poskočiti od sreće, ili ćete pronaći drugog partnera. Izdvojili smo nekoliko tajni koje ćete… »

Sanja Mirkov se vrpolji vlažna u krevetu (foto)

Alo pre 7 sati
Dok ostali ukućani mirno spavaju ona ima baš nemiran san. Sanja Mirkov je celu noć na teškim mukama. Dok ostali ukućani mirno spavaju ona ima baš nemiran san. Celu noć i jutro ona se vrpolji u krevetu i lice joj obliva znoj. No, nikoga ne treba da… »

Srpski dizajner poslao snažnu poruku na Milanskom nedelji mode: "Molimo se za Kinu"

Alo pre 7 sati
Ovacije za srpskog dizajnera od modne elite... Na Milanskom Fashion week-u nakon predstavljanja kolekcije "Notturno" Stefan Đoković izašao je pred publiku u palati Visconti sa majicom na kojoj je pisalo Pomolimo se za Kinu. Ovaj nesebičan gest i izraz… »

Težak je 10 miliona evra, a još živi s roditeljima u prilično skromnoj kući (video)

Srbija danas pre 6 sati
Ima vremena... On je mladi pevač koji postaje sve veća zvezda, a procenjuje se da je već sad težak oko 10 miliona evra. Uprkos tome, Luis Kapaldi i dalje živi s roditeljima u porodičnoj kući u Betgejtu, u Škotskoj, a sudeći po snimku koji je… »

Zabava, najnovije vesti »