Zabava

Istopite salo na stomaku uz nekoliko pravila!

Svet plus pre 1 dan
Istopite salo na stomaku uz samo nekoliko pravila koje trebate ispoštovati! Hrana koju unosimo u organizam, naravno utiče na naš izgled ali ipak najveći uticaj ima to koliko smo fizički aktivni, pa ukoliko hoćete da smršate korigujte ishranu i povećajte fizičku aktivnost. Deluje tako... »

Serija Nemanjići - rađanje kraljevine jedanaesta epizoda: Mletačka princeza!

Svet plus pre 1 dan
Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" jedanaesta epizoda, biće emitovana na prvom programu RTS-a 22. aprila u 20.05 časova. "Mletačka princeza"! Stefan je u dilemi. Da li da se oženi sa Raškom ili sa Anom Dandolo. Ukoliko bi odabrao Anu to bi bilo od velike koristi za osnaživanje Srbije.... »

Obustavljena prodaja lutaka Fride Kalo u Meksiku

RTV pre 1 dan
RTV: Obustavljena prodaja lutaka Fride Kalo u Meksiku
MEKSIKO SITI - Daleki rođaci umetnice Fride Kalo danas su saopštili da su uspeli da spreče prodaju "Frida Barbi" lutaka dok ne dođe do suđenja. Jedna od rođaka, Mara de Anda Romero, izjavila je da kompanija "Matel" nema prava da koristi lik Kalove u seriji lutaka koja je nazvana "Inspirišimo... »

Ručno rađeni proizvodi na bazaru u centru Beograda

RTS pre 6 sati
RTS: Ručno rađeni proizvodi na bazaru u centru Beograda
Autentične lapme, porculansko posuđe, garderoba, nakit sa morskim motivima, kolačići, rokovnici, čokolada samo su deo ponude na Sajma zanatstva, poslastica i hobija „RučnoMade“ koji je danas otvoren u prostoru „Šer skvera“ u Beogradu. Proizvodi 50 malih prodavnica i hobista dostupni... »

Šta se desi kada istovremeno preterate sa alkoholom i marihuanom?

B92 pre 6 sati
B92: Šta se desi kada istovremeno preterate sa alkoholom i marihuanom?
Omamljujuće dejstvo alkohola i marihuane izučavano je mnogo puta do sada, ali njihovo kombinovano dejstvo još predstavlja nepoznanicu. Da bi se shvatilo šta se dešava sa organizmom ukoliko se unesu velike količine alkohola i marihuane, najpre bi trebalo uzeti u obzir nekoliko stvari. Prvo,... »

Čista magija u emisiji! Žiri je bio oduševljen! (VIDEO)

Svet plus pre 11 sati
Čista magija u emisiji "Britanija ima talenat"! Žiri je bio oduševljen onim što im je Mark Spelman pokazao! U show emisiji "Britanija ima talenat" na binu je izašao mađioničar Mark Spelman iz Velike Britanije. On je ostavio na žiri neverovatan i upečatljiv utisak jer im je dao neverovatnu i... »

Željko Bebek u Sava Centru 21. aprila! (VIDEO)

Svet plus pre 12 sati
Željko Bebek će u Sava Centru 21. aprila održati koncert u okviru regionalne turneje! Koncert Željka Bebeka, posle 40 godina uspešne karijere, bice prilika za predstavljanje pesama sa njegovog novog albuma "Ono nešto naše". Pevač je izjavio : "Jako se radujem tom koncertu i dugo sam ga... »

Čaj koji često pijemo može da dovede do otkazivanja jetre

B92 pre 12 sati
B92: Čaj koji često pijemo može da dovede do otkazivanja jetre
Iako ga mnogi piju kao pomoć pri mršavljenju, zeleni čaj može biti i poprilično opasan. Ekstrakt zelenog čaja može uzrokovati oštećenje jetre, saopšteno je iz Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA). Uz sve pogodnosti zelenog čaja koji se često prepisuje kod raznih dijeta, te... »

"Megan se lažno predstavlja i igra performans života"

Prva pre 14 sati
Polubrat Megan Markal buduće snajke britanskog kraljevstva otvorio je dušu za britanske medije i nije imao ništa lepo da kaže o svojoj sestrici... Polubrat Megan Markl, Tomas Džunior (51), kaže da je cela porodica u šoku jer ih nije pozvala na venčanje s princom Harijem. Za britanske medije... »

Ninine mustre: Bunt

Dnevnik pre 15 sati
Jedan poznanik je doživeo strahovit napad koji je jedva preživeo. Krenulo je iz pluća, kašalj, gušenje, hitna pomoć... jedva je živu glavu izvukao. Posle toga je odlučio da prestane da puši i da prestane da se nervira oko stvari koje ne može da promeni, te da se potrudi da promeni ono što... »

©2018 Netmark d.o.o.