Zabava

Ne robujem pravilima i predrasudama: Nataša Bekvalac priznala kada je najsrećnija i da li će imati još dece!

Kurir pre 17 sati
Nataša Bekvalac je dospela u žižu javnosti zbog porodične drame, koju se potrudila da savlada, pa se vratila poslu. Sada je ona rešila da progovori o stvarima koje interesuju sve. Pevačica je otkrila da ne sprema zimnicu i da više voli kada to uradi njena majka. "Postoje super prodavnice, kao... »

Dok čovek ne padne i ne pati u životu, ne zna šta je sreća: Naša voditeljka priznala da je tražila stručnu pomoć, pa dala savet svima!

Kurir pre 20 sati
Dragana Katić je potvrdila da je zatražila pomoć od stručnog lica i da ne vidi ništa loše u tome. Istakla je da se uz razgovore oslobodila gorkog ukusa života koji je bio posledica loših životnih momenata. Dragana nasmejana korača kroz život i namera joj je da bude jaka zbog svoja dva... »

Da li je ljubav stvar hemije ili...?

Vesti online pre 1 dan
Romantične komedije obično slede proverenu formulu: šmokljana predmet njegove opsesije prvo ne primećuje, a onda posle čitavog niza malo verovatnih događaja, pada mu u zagrljaj jer je to u stvari bila sudbinska stvar. Kad bi stvaran život bar s vremena na vreme eksperimentalno potvrdio tu... »

Kako sačuvati kosu od hladnoće?

Vesti online pre 1 dan
Zima je tek pred nama - saznajte na vreme kako da zašitite svoju kosu od hladnoće. Niske temperature mogu da utiču i na vašu kosu. Lisa Lodet, frizerka koja radi sa Ebi Klensi i Ritom Orom, između ostalih, otkrila je nekoliko korisnih trikova koji mogu da vam sačuvaju kosu od hladnoće. Kosa... »

Njemu luksuz nije potreban! Ovog psa ni top ne bi prekinuo u relaksaciji, a tek da vidite gde se uglavio! (video)

Kurir pre 9 sati
Ovaj pas baš ume da nađe načina da se relaksira! Njega ne interesuje okruženje u kojem se nalazi, niti mu je ikakav luksuz potreban za to. Dovoljne su dve automobilske gume i njegovo opuštanje može da počne. Kurir, Foto: Screenshot Kurir Autor: Kurir... »

Jedan od najhumanijih projekata: Narodnje kuhinje su mesto gde se deli toplina

Kurir pre 17 sati
Rad narodnih kuhinja spada u red direktnih programa za ublažavanje siromaštva, odnosno jedan je od najhumanijih projekata koji postoji u Srbiji. Nedovoljna primanja, visoke cene i nezaposlenost uslovili su značajan broj korisnika ovog vida pomoći, a za one koji sebi i članovima svoje porodice... »

Ta bi i tri Arene napunila! Aco Pejović opčinjen: Veliki je uspeh ako trajete koliko traje Lepa Brena! (kurir TV)

Kurir pre 8 sati
Aco Pejović sa suprugom Biljanom je još jedna od poznatih ličnosti koja se pojavila na drugom koncertu Lepe Brene. Pejović ne krije oduševljenje koje oseća prema koleginici, te ističe da bi zvezda takvog kalibra mogla da napuni i tri Arene. Njega uopšte ne čudi odaziv publike na ovakav... »

Džekpot na američkoj lutriji porastao na 1,6 milijardi dolara

Radio sto plus pre 11 sati
Rekordni džekpot od 1,6 milijardi dolara će biti u utorak u američkoj lutriji, pošto u izvlačenju u petak nijedan igrač nije osvojio džekpot koji je tada iznosio jednu milijardu dolara. Premija za "Mega milions" je stvorila duge redove u petak pred kioscima i prodavnicama tiketa u 44... »

Pilot izbacio holivudsku zvezdu iz aviona (video)

OK radio pre 16 sati
Evo još jednog primera da sa slavom i novcem često dolazi i - bahatost! Zbog glumice Tare Rid, zvezde filma "Američka pita", avion iz Los Anđelesa za Njujork poleteo je kasnije nego što je trebalo. Rid je, naime, u avionu napravila haos, a kako osoblje više nije moglo da izađe na kraj s njom,... »

Muškarci, nemojte se brijati: Ženama ste seksepilniji sa bradom, ali evo kakva treba da bude!

Kurir pre 18 sati
Sve je više "dugobradih" muškaraca, ali istraživanja pokazuju da žene i dalje više padaju na one kraće, poluneuredne bradice. Čak su i momci priznali da se mnogo bolje i muževnije osećaju kada nisu zapušteni, ali ni sasvim obrijani. Ta zlatna sredina je i dalje na ceni. U Australiji je... »

©2018 Netmark d.o.o.