Zabava

Velika podrška sa najvišeg nivoa: Ako Beograd ima neki novi predlog za Kosmet, Rusija spremna da se umeša

Srbija danas pre 2 minuta
Problem južne srpske pokrajine je deo agende Saveta bezbednosti. Rusija je spremna da razmotri nove aspekte učešća u rešavanju kosovskog pitanja ukoliko Srbija to bude želela, izjavio je ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan Harčenko u… »

Mama istetovirala tetovažu, pa otkrila da nije njegova

Domino magazin pre 1 sat
Ova mama na slici je istetovirala tetovažu, na kojoj je prikazan crtež koji je uradio njen sin. Baš lepo. Da, bilo je lepo dok nije otkrila da autor crteža ipak nije njen sin. Ispostavilo se da je crtež napravio drug njenog sina. A ona je požurila… »

Monika Beluči kao veštica: I dalje savršeno izgleda

OK radio pre 1 sat
Italijanska glumica Monika Beluči ne liči na sebe na najnovijim fotografijama koje su dospele u javnost. Poznata po filmovima i zanosnim ulogama u "Matriksu" i "Maleni", lepa crnka ovog puta otišla je u drugu krajnost. Naime, harizmatična zvezda… »

Kraljica Elizabeta „presudila“ o odeći za sahranu princa Filipa

N1 Info pre 1 sat
Kraljica Elizabeta presudila je u sporu oko odeće muških članova kraljevske porodice na sahrani njenog supruga princa Filipa, preneli su u četvrtak britanski mediji.  Princ Filip umro je prošle nedelje u 99. godini i njegova sahrana biće u dvorcu… »

Prvi milion za malog Gavrila skupljen! Svi iznenađeni neverovatnim potezom fudbalera

Luftika pre 1 sat
Podelite sliku da svi vide lepu vest. Skupljen je prvi milion ❤️ Dosegnut je milion, ali cilj jos nije. Van svake pameti! U Kragujevcu ukradene kutije za pomoć bebi Gavrilu Dnevnik malog Gavrila: Potrebno 2.5 miliona evra za lečenje, ova deca… Vi… »

Ambalaža od pesticida, tihi ubica kojeg mnogi ignorišu

Blic pre 50 minuta
Godinama unazad aktivno se govori o zaštiti životne sredine. Čiste se manje i veće deponije, a radi lakše reciklaže i uništavanje otpada, smeće se razvrstava na plastiku, staklo i ostale razgradive delove. Pokreću se akcije čišćenja reka i… »

Tri gradske izložbe koje ne želite da propustite

Buro pre 1 sat
Proleće je promenljivo i kako smo još jednom iz ličnog primera videli može da donese i letnje temperature i sneg u razmaku od dva dana. Ipak, kakvo god da je vreme, sama atmosfera aprila je takva da nas poziva na šetnje gradom i ciljana ili besciljna… »

Trijumf hrabrosti i ljubavi: Ovaj heroj je spasio devojčicu za kojom je tragao čitav Kotor

Luftika pre 1 sat
Celo crnogorsko primorje diglo se na noge pre dva dana kada je objavljeno da je u kotorskom naselju Kavač nestala devojčica (8) Kjara. I nisu Crnogorci tragali samo za njom, već i za psom koji je bio sa njom. Specijalci upali u Zvicerovu kuću… »

Prvi put nakon 13 meseci: Njujorška filharmonija pred publikom (foto)

BizLife pre 1 sat
“U ime svih nas na bini dobrodošli nazad. Dugo smo sanjali o ovom trenutku,” rekao je dirigent Esa-Peka Salonen publici koja nije prisustvovala nekom koncertu tačno 400 dana. Koncert je održan u Kulturnom centru Šed (The Shed) na Menhetnu oko tri… »

Voditeljka dobila koronu šest nedelja posle druge doze: Evo kako joj je vakcina pomogla

Blic pre 1 sat
Voditeljka Irina Vukotić revakcinisana je pre šest nedelja, a nakon toga je saznala da je pozitivna na korona virus. Ističe da je zahvaljujući vakcini prošla bez velikih tegoba i posledica. - Da imam koronu saznala sam u ponedeljak, 5. aprila. Dva… »

Zabava, najnovije vesti »