Balkan

Hit komedija Pjera Žalice od danas dostupna onlajn širom sveta

RTV pre 4 sati
SARAJEVO - Hit komedija Pjera Žalice “Koncentriši se, baba” sa najpoznatijim glumcima regije, dostupna je od danas onlajn za gledaoce širom sveta na ondemand.kinomeetingpoint.ba. Nakon filmova “Gori vatra” (2003) i “Kod amidže Idriza”… »

"Saradnja na nekim pitanjima neminovna": Ilić: Stanivuković više nije opozicija, treba da rešava probleme, ne samo ukazuje…

Blic pre 4 sati
Banjalukom upravljaju mladi ljudi, a jedan od njih je i predsednik Skupštine grada, Mladen Ilić. On smatra da upravo mlađe generacije trebaju imati veću ulogu u partiji iz koje dolazi (SNSD), a gradonačelniku Drašku Stanivukoviću poručuje da… »

Turčinu određen pritvor: Osumnjičen za ubistvo dvojice trgovaca devizama, ovo je motiv brutalnog zločina

Blic pre 4 sati
Kantonalni sud u Zenici odredio je jednomesečni pritvor državljaninu Turske Caneru Tajlanomu. On se sumnjiči da je najprije ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama… »

Plenković: Ohrabrujuće

B92 pre 5 sati
Zagreb -- Premijer Andrej Plenković ocenio je danas da je ohrabrujuće to što Hrvatska ima silazni trend u broju novozaraženih koronavirusom. “Dobro je da nam je sedmični prosek pao na nivo od sredine oktobra. Trenutno imamo treći najveći… »

Socijalnim mrežama na Kosovu vladaju 'predsednici i premijeri'

Slobodna Evropa pre 4 sati
Priredila Sandra Cvetković Uoči prevremenih parlamentarnih izbora na Kosovu, koji će biti održani 14. februara, pojavio se trend otvaranja novih naloga ili profila na društvenim mrežama koji su posvećeni kandidatima za premijera iz različitih… »

Opravdao svoju ulogu: Video-nadzor povećao bezbednost saobraćaja, zahvaljujući kamerama rasveteljeno ubistvo i krađe

Blic pre 6 sati
Video-nadzor u Republici Srpskoj prvo je postavljen na području Istočnog Sarajeva i za samo godinu dana evidentirao je više od 10.000 prekršaja, a pomagao je i u rasvetljavanju ubistva. Prema podacima u koje je Srpskainfo imala uvid, ove kamere su za… »

Projekat domaćih stručnjaka: Banjaluka prva u regionu dobila "pametno autobusko stajalište"

Blic pre 5 sati
Banjaluka je danas, na lokaciji kod Zavoda Dr Miroslav Zotović u Trapistima, dobila prvo "pametno autobusko stajalište" koje predstavlja produkt domaće pameti i prvo je ovakve vrste u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i regionu. – Sa ovakvim… »

Oko 3.000 migranata u BiH spava pod vedrim nebom, uprkos novcu EU

Slobodna Evropa pre 5 sati
„Previše je hladno. Previše je problema. Stiropor za spavanje su nam sada donijeli Bosanci. Oni dolaze ovdje i donose hranu, obuću, svježu vodu, svaki dan pomažu,“ kaže Šahin iz Bangladeša koji je sklonište od surove zime našao pod PVC… »

Sud potvrdio novčanu kaznu Agrokoru od milion evra

Politika pre 5 sati
LjUBLjANA - Viši sud u Ljubljani odbio je Agrokorovu žalbu na prvostepenu presudu u vezi sa kršenjem neprijavljivanja koncentracije kompanija Agrokor i Ardeya Global prilikom preuzimanja punionice vode „Kostel”, prenosi SEEbiz. Odluka Agencije za… »

Goran Đoković na otvaranju FIS kupa Jahorina 2021

Kurir pre 5 sati
Međunarodno takmičenje, FIS Kup Jahorina 2021. će se u subotu i nedjelju (23. i 24.1.2021. godine) održati na Olimpijskoj planini Jahorini, u organizaciji smučarskog kluba „Jahorina“ a u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina. Ovogodišnji FIS… »

Balkan, najnovije vesti »