Balkan

Srećom nema povređenih: Službeno vozilo MUP Crne Gore učestvovalo u udesu, u kolima bio Rade Milošević

Večernje novosti pre 7 sati
Foto Privatna arhiva Milošević, koji je bio na mestu suvozača, nije povređen u nesreći, prenose crnogorski mediji. Podgoričke Vijesti navode da u nesreći nije povređen ni službenik Sektora za obezbeđenje ličnosti i objekata (SOLO) Uprave… »

Skrivao se na tavanu: Sudska policija hapsila osobu zbog izržavanja kazne pa mu pronašli drogu i oružje

Blic pre 10 sati
Službenici Sudske policije FBiH, Centra sudske policije u Kantonu Sarajevo su u popodnevnim satima na području opštine Vogošća uhapsili jednu osobu zbog prinudnog sprovođenja na izdržavanje kazne zatvora. Naime, službenici su po naredbi Osnovnog… »

Prvog decembra "Dani srpskog sabora": Proslava izmeštena posle zabrane lokalnih vlasti

Večernje novosti pre 9 sati
M.Drobnjak Svečanu besedu izgovoriće dr Novica Stanić. Dok će u umetničkom programu učestvovati: ansambl „Knjaz Miloš“ Udruženja „U ime živih“ iz Beograda, etnogrupa „Gorica“ iz Podgorice, i guslar Vaso Đondović. Kulturno-umetnički… »

Novi lek u srpskoj: Finansiranje antivirusnog leka za osiguranike sa HIV infekcijom

Večernje novosti pre 10 sati
Foto: Novosti - Prednost ovog leka u odnosu na dostupne lekove za terapiju HIV ogleda se u tome, jer je reč o efikasnijoj terapiji koja ima fiksnu kombinaciju tri tablete zahvaljujući kojoj će oboljeli od AIDS smanjiti unos dnevne količine tableta… »

Nakon celodnevnog zasedanja: Usvojeni zaključci s ciljem rešenja problema rudara

Blic pre 11 sati
Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH (FBiH) usvojio je u drugom krugu glasanja, nakon celodnevnog zasedanja, odnosno rasprave o stanju u rudnicima u FBiH, zaključke predložene iz parlamentarnog odbora za energetiku. Prvim zaključkom je, s… »

"Božija pravda": Ovo je Izetbegović poručio reporterki koja je ostala bez mikrofona (video)

Blic pre 10 sati
Lider SDA Bakir Izetbegović, nakon sastanka sa predstavnicima međunarodne zajednice u zgradi Delegacije EU u Sarajevu, izašao je da se obrati medijima. Reporterka N1 Adisa Imamović je zamolila Izetbegovića da malo sačeka kako bi se skupili… »

Podneli zahtev za rušenje krivokapića: U inicijativi opozicije da se glasa o nepoverenju Vladi Crne Gore na meti Srbija i SPC

Večernje novosti pre 11 sati
Foto Skupština CG Izvršna vlast u svom dosadašnjem delovanju bila je efikasna, jedino u pitanjima za koja je zainteresovanost pokazala SPC - od ubrzanog i netransparentnog usvajanja izmena Zakona o slobodi veroispovesti, pa sve do poslednjeg primera… »

Medojević izazvao abazovića: Hoće da ukrsti argumente o ključnim pitanjima

Večernje novosti pre 11 sati
Foto: Fejsbuk/Nebojša Medojević - Mislim da Vlada nije uradila ništa na tom polju. Prvo se uhapse neki ljudi, pa se puste posle nekoliko dana i to se predstavlja kao ozbiljna borba protiv organizovanog kriminala - kazao je Medojević na konferenciji za… »

Bahati policajac: Šta čeka unuka ministarke Zore Vidović nakon što je mrtav pijan izazvao saobraćajku

Blic pre 12 sati
Policajac Igor Jovičić (22) iz Srpca, koji je mrtav pijan izazvao saobraćajnu nesreću u tom gradu i zadobio teške povrede, zbog bahatog ponašanja mogao bi ostati bez posla, saznaje Srpskainfo. Kako nezvanično saznajemo, Jovičić je unuk ministarke… »

"Brže se širi i izaziva novi talas": Epidemiolog Jela Aćimović o novu soju virusa korona

Blic pre 11 sati
Omikron soj virusa korona je zabrinjavajuća varijanta, iz razloga bržeg širenja i izazivanja novog talasa, izjavila je Jela Aćimović, epidemiolog u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske. - Omikron soj virusa korona se može detektovati tako… »

Balkan, najnovije vesti »