Balkan

Nećemo se zaključavati: Orban - ne možemo to da priuštimo!

Večernje novosti pre 55 minuta
RUMUNSKI premijer Ludovik Orban izjavio je da garantuje da neće biti zaključavanja nakon parlamentarnih izbora, jer Rumunija to ne može “sebi da priušti”. - Garantujem 100 odsto da neće biti zaključavanja. Rumunija ne može sebi da priušti tako… »

Građani besni: U sandučićima dobili obaveštenje sa pretnjom da će im isključiti struju

Večernje novosti pre 19 minuta
VELIKI broj Banjalučana ostao je u šoku nakon što su krajem novembra iz "Elektrokrajine" a. d. Banjaluka dobili "čestitku" u kojoj im se preti isključenjem električne energije zbog neplaćenog računa za oktobar!? Dopisništvo "Novosti" zbog toga je… »

Đeda ne zaboravljaju: Mural kao posveta Amfilohiju i njegovim delima (foto)

Večernje novosti pre 13 minuta
NA kružnom toku u Meljinama, na zgradi solidarnosti u kojoj stanuju izbegli iz ratova devedesetih, oslikan je minulih dana mural visok desetak metara. Tako je odata počast i zahvalnost mitropolitu Amfilohiju, čiji lik zauzima šest metara murala. Iznad… »

Skoro sve veće partije dobile zamerku: Samo 11 od 125 stranaka poštovalo zakon o finansiranju

Blic pre 2 sata
Kod samo 11 političkih stranaka, ili manje od devet odsto od ukupno 125 kontrolisanih, nije utvrđeno kršenje Zakona o finansiranju političkih stranaka BiH. To je navedeno u izveštaju CIK o pregledanom stanju poslovanja političkih stranaka u BiH… »

Očekuju se obilne padavine: Za ova dva grada izdato je narandžasto upozorenje

Blic pre 1 sata
Meteoalarm u BiH izdao je jutros narandžasto upozorenje za područje Trebinja i Livna zbog obilnih padavina od 40 do 60 litara kiše po metru kvadratnom, a lokalno na području Livna i do 80 litara. Objavljeno je i žuto upozorenje zbog udara vjetra, a u… »

Bakir precrtao osmicu: Direktor OBA BiH nije više u milosti lidera SDA

Večernje novosti pre 2 sata
OSMAN Mehmedagić, direktor Obaveštajno-bezbedonosne agencije (OBA) BiH protiv kojeg je potvrđena optužnica za zloupotrebu položaja i ovlašćenja, negirao je krivicu u sudnici. Po optužnici Osmici preti kazna zatvora od šest meseci do pet godina… »

Antigej borac na gej - orgijama: Mađarski političar uhvaćen u deliktu - podneo ostavku

Večernje novosti pre 2 sata
KADA je banula racija, sada već bivši poslanik Evropskog parlamenta Mađar Jožef Sajer (59) spas sa gej-orgija u jednom klubu u Briselu pokušao je da nađe begom kroz prozor i spuštanjem sa prvog sprata niz oluk. Nije uspeo, uhvatila ga je policija… »

Dvadeset godina uspešnog rada: Udruženje poslovnih žena “Avenija” iz Lapljeg sela obeležilo jubilej

Večernje novosti pre 8 sati
JEDNO od najuspešnijih Udruženja poslovnih žena na Kosovu i Metohiji, ”Avenija” iz Lapljeg sela kod Gračanice obeležilo je juče dve decenije uspešnog rada u promovisanju ženskog preduzetništva i očuvanja tradicionalnih vrednosti. Jubilej… »

Kontrola saobraćaja: Za volanom kamiona „zagrejani“ Rus, kada su videli koliko ima promila alkohola u krvi – momentalno…

Večernje novosti pre 10 sati
PATROLA mobilne saobraćajne jedinice MUP-a Severne Makedonije (RSM), u sredu uveče je na putu Prilep – Kavadrci u centralnom delu zemlje, kontrolom otkrila pijanog vozača državljanina Ruske federacije koji je upravljao kamionom pod dejstvom… »

"Moja plata je: 2.700 evra" Džaferović tvrdi da njegova inicijativa za smanjenje nije prošla u Predsedništvu

Blic pre 11 sati
Na pitanje zašto parlamentarci, delegati, ministri, ljudi koji su na raznim nivoima vlasti, zarađuju i do osam puta više od ostalih građana, član Predsedništva BiH i visoki funkcioner SDA Šefik Džaferović je rekao da je on u politiku ušao kao… »

Balkan, najnovije vesti »