Balkan

Velika šteta: U požaru izgorela dva automobila

Blic pre 1 dan
U požaru koji je večeras izbio u sarajevskoj opštini Ilidža, izgorela su dva automobila. Prema informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, požar je izbio oko 18 časova. Vatra je izbila na jednom… »

Rad i sa decom sa posebnim potrebama: Centar za kulturu u Ugljeviku ima puno planova za ovu godinu

Večernje novosti pre 1 dan
NOVO kulturno leto Centra za kulturu „Filip Višnjić“ iz Ugljevika odvijaće se kroz pozorišnu, galerijsku i izdavačku delatnost, književne večeri i koncerte, koliko epidemiološke okolnosti dozvole. Kako najavljuje direktor Predrag Vujević… »

Paspalji nisu mogli da se vrate posle "Oluje": Župnik prisvojio srpsku kuću za 13 evra mesečno

Telegraf pre 15 sati
Kada su Paspaljevi došli da traže svoje stvari župnikova žena je iz kuće izbacila crnu kesu i zatvorila vrata. Župan sisačko-moslavački Ivo Žinić, istaknuti HDZ-ovac sa Banije, godinama je državi plaćao 100 kuna, oko 13 evra, za život u kući… »

Dodik: Zamoliću Vučića da deo vakcina dodeli Republici Srpskoj

Vesti online pre 1 dan
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će danas zamoliti predsednika Srbije Aleksandra Vučića da deo vakcina protiv koronavirusa dodeli Republici Srpskoj. – Danas ću poslati pismo Aleksandru Vučiću i zamoliti… »

Epidemija u CRNOJ Gori: Još 425 inficiranih - preminula tri pacijenta

Večernje novosti pre 1 dan
U CRNOJ Gori je, u poslednja 24 sata, na 1.577 testiranih uzoraka zabeleženo 425 novih slučajeva korona virusa. Preminula su još tri pacijenta, iz Berana, Cetinja i Podgorice, od kojih je najmlađi imao 63, a najstariji 84 godine. Oporavilo se još 608… »

Novi zemljotres u Hrvatskoj napravio nove štete

B92 pre 1 dan
Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović izjavio je da je zemljotres od 3,8 po Rihteru koji se dogodio jutros izazvao nove štete, posebno na glinskom području. "Zemljotres je pokazao svoju snagu i sve što je ostalo u gradu, što može da padne… »

Evropski parlament: ‘Sramotan odnos’ hrvatskih vlasti prema migrantima

Al Jazeera pre 1 dan
Procjene govore da se u BiH nalazi između sedam i devet hiljada migranata. U raspravi o humanitarnoj situaciji izbjeglica i migranata na vanjskim granicama EU-a, održanoj u utorak u Evropskom parlamentu, niz zastupnika je oštro kritizirao postupanje… »

Slučaj odbeglih milovih ambasadora: Ministarstvo spoljnih poslova na potezu, poznata i moguća kazna

Pravda pre 1 dan
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore najavilo je da će protiv opozvanih ambasadora koji nisu došli na konsultacije pokrenuti disciplinski postupak, nakon čega bi im mogao prestati i radni odnos. Crnogorskim medijima je u Ministarstvu sinoć rečeno… »

Crnogorske službe uništile tajnu dokumentaciju na Žabljaku!

Alo pre 1 dan
Bivša crnogorska vlast predvođena DPS-om Mila Đukanovića je nakon poraza na pošlogodišnjim avgustovskim parlamentarnim izborima spalila dokumenta sa najpoverljivim informacijama, pišu podgoričke Vijesti. Pozivajući se na neimenovani izvor, list… »

CIK BiH potvrdio rezultate izbora u Mostaru

Slobodna Evropa pre 2 dana
Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK BiH) donijela je Odluku o potvrđivanju i objavljivanju rezultata Lokalnih izbora 2020. godine u Gradu Mostaru. Prema utvrđenim rezultatima najviše vijećnika u Gradskom vijeću Mostara će imati… »

Balkan, najnovije vesti »