Balkan, najnovije vesti

Ima prelome kostiju lobanje Užas u Nikšiću: Pretukli muškarca jer im je rekao da se ne iživljavaju na psima lutalicama…

Večernje novosti pre 6 minuta
NIKŠIĆANIN Boško Pavićević teško je povređen sinoć u centru grada kada ga je napalo nekoliko osoba. Pavićević je, kako saznajemo, dobio višestruke prelome kostiju lobanje, ali nije životno ugrožen. Foto V. K. Priča se da je, dok je bio u… »

U narodnoj kuhinji - riba iz krivolova: Skandal u Crnoj Gori, postupak pokrenut protiv pet osoba

Večernje novosti pre 54 minuta
PET osoba je procesuirano, a protiv jedne je podnesena krivična prijava zbog vanpijačne prodaje ribe u akciji odeljenja privrednog kriminala policije, inspektora iz Ministarstva poljoprivrede i NPCG - "Poreklo". Aleksandar Dragićević/Fejsbuk Kako je… »

Dodik najavio nezavisnost Republike Srpske: Ako Tramp ponovo pobedi...

Večernje novosti pre 19 minuta
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da veruje u nezavisnost Srpske i da smatra da će se to morati desiti jednog dana. Foto: V. Tripić Dodik je rekao da bi on mogao da bude zaslužan za to u nekoj perspektivi. - Kada je u Americi pobedio… »

Seljačka buna u Hrvatskoj protiv ministra koji se „raduje svinjskoj kugi”

Politika pre 37 minuta
Poljoprivrednici širom Hrvatske protestuju već 12 dana. Počeli su u Županji sa zahtevima da se usprkos afričkoj svinjskoj kugi dopusti svinjokolj, a onda su se proširili i u delove Moslavine i Dalmacije, pa redom po celoj zemlji. Traktori seljaka iz… »

Dodik kaže da će 'proglasiti nezavisnost RS' ako Trump ponovo bude predsjednik SAD

Slobodna Evropa pre 54 minuta
Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da ja planirao proglasiti nezavisnost tog bh. entiteta dok je Donald Trump bio predsjednik SAD i da bi sada to uradio ukoliko bi Trump ponovo pobijedio na izborima. "Kada je u Americi pobijedio… »

"Tražim mladića u plavoj majici koji me je spasao iz mrtvih" Žena preživela jezivu nesreću, sada traži svog anđela…

Kurir pre 30 minuta
Žena (40) vozila je autoputem prema Zagrebu kada je na nju dok je usporavala zbog kolone na zadnji kraj njenog vozila naleteo kamion s prikolicom. - Poslednje čega se sećam je pogled na kamion u retrovizoru kako punom brzinom juri prema meni, a potom… »

Baka primetila da su deca tiha, kad je ušla u kupatilo - šok! Horor u Požegi, zatekla dve devojčice bez svesti na podu

Kurir pre 42 minuta
Dve devojčice iz Požege završile su sinoć u bolnici nakon što su se otrovale ugljen-monoksidom u svojoj kući. U bolnici je završio i njihov deda. Vlado Drkulec, načelnik Odeljenja za pedijatriju s neonatologijom u požeškoj bolnici, rekao je da… »

Popisna saga u Crnoj Gori

Politika pre 43 minuta
Posle nekoliko odlaganja, političkih ucena i pretnji bojkotom, popis stanovništva u Crnoj Gori će započeti danas. Rezultati će biti objavljeni na proleće. Kako mi reče jedan čo’ek iz Crne Gore – đe se počelo sa popisom baš na neradni dan… »

RADNIK poznatog lanca pekara uhvaćen kako GAZI po hlebu: Hteo da spakuje korpe pa šokirao celu zemlju muka da ti pripadne…

Kurir pre 12 minuta
Radnik jedne hrvatske pekarske kompanije snimljen je kako gazi hleb koji se nalazi u korpama! Na šokantnom snimku jasno se vidi radnik koji ulazi u kamion i potom gazi hleb kako bi preko korpe nesmetano mogao da postavi drugu. - Evo kako se jeftina radna… »

Popisivači obilaze domaćinstva u Crnoj Gori – fokus javnosti na nacionalnosti i jeziku

RTS pre 32 minuta
Počeo je popis stanovništva i domaćinstava u Crnoj Gori i trajaće do 18. decembra. Trebalo bi da se održava na svakih deset godina, ali je najpre odložen 2021. zbog pandemije, a onda dva puta ove godine kako bi vlasti ispunile uslove opozicije o… »

Vesti dana »