Balkan, najnovije vesti

Komšić: BiH će biti ili sa Dodikom ili bez njega

N1 Info pre 16 sati
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izjavio je da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik nije neophodan da bi BiH funkcionisala. „Ove zemlje će biti i s njim, a i bez njega, pogotovo“, kazao je Komšić za… »

Dodik: Srpski poslanici ne bojkotuju institucije BiH

N1 Info pre 16 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozdravio je odluku srpskih poslanika da ne učestvuju u radu današnje sednice parlamenta BiH, navodeći da se ne radi o blokadi rada institucija BiH, već samo o poštovanju odluka Narodne skupštine RS… »

Lažna dojava o bombi u slovenačkom kamniku Deca su odmah evakuisana

Alo pre 16 sati
Zbog dojave o bombi Trg Prijateljstva u slovenačkom gradu Kamnik bio je zatvoren. Iz obližnjih škola i vrtića evakuisana su deca, a policija je obezbeđivala celu oblast oko Trga, prenosi portal Kamnik.info. Dojavu o postavljenoj bombi o vrtiću i… »

COVID-19: Gotovo 100 novih smrtnih slučajeva u regiji

Al Jazeera pre 17 sati
U posljednja 24 sata u Srbiji je registrirano još 6.424 novozaraženih, u Bosni i Hercegovini su registrirana 324, u Hrvatskoj 264, a na Kosovu šest novih slučaja zaraze korona virusom. U Srbiji su u posljednja 24 sata registrirano još 6.424 nova… »

Dodik: Komšić na Generalnoj skupštini UN u Njujorku privatno; Komšić: Dodik nije neophodan da bi BiH funkcionisala

RTV pre 17 sati
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik saopštio je danas da je predsedavajući Željko Komšić samovoljno otišao u Njujork na sednicu Generalne skupštine UN, da je tamo u privatnoj poseti i da ne može da predstavlja BiH, kao i da… »

SPC u Crnoj Gori želi vjeronauku u školama

Slobodna Evropa pre 17 sati
Hronologija zahtjeva Srpske pravoslavne crkve (SPC) prema Vladi Crne Gore unazad godinu, među kojima je i aktuelno zalaganje za uvođenje vjeronauke u školama, dovodi do zaključka da se crkva ponaša kao entitet koji ima nekontrolisanu vlast, kaže… »

"Hoće da naprave Kosovo kao nezavisnu državu!": Dodik otkrio šta se krije iza dešavanja na Jarinju

Pravda pre 16 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da međunarodni faktor ništa nije učinio da se sprovedu odluke Briselskog sporazuma o formiranju zajednica srpskih opština na Kosovu i Metohiji. Dodik je istakao da su "podvale u Jarinju… »

Radmanović nije učestvovao na sednici Kolegijuma

Politika pre 17 sati
Kabinet zamenika predsedavajućeg PD PS BiH Nebojše Radmanovića demantovao je danas da je on učestvovao na sednici Kolegijuma Predstavničkog doma. Demanti je usledio nakon što je deo sarajevskih medija preneo da je Radmanović, uprkos najavama da… »

Zagorska sotona, gora od četnika! Hrvatska učiteljica antivakserka besni na Fejsu: Ako vas ovo ne zapali treba vas sve…

Kurir pre 17 sati
Učiteljica Bernarda Jug, žena koja se na društvenim mrežama profilisala kao glavni motivator u podršci roditeljima dečaka iz Krapinskih Toplica koji je do danas odbijao da nosi masku u školi, objavila je na Fejsbuku video u kojem sumanutim tezama… »

"Dodik nije neophodan da bi BiH funkcionisala"

B92 pre 17 sati
Oglasio predsedavajući Predsedništva BiH i rekao da Dodik "nije neophodan da bi BiH funkcionisala". Nakon što je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik saopštio da Željko Komšić u Njujorku boravi samoinicijativno, oglasio se predsedavajući… »

Vesti dana »