Balkan

Čovek je molio za pomoć jer mu je žena imala rak, a onda je prikupljeni novac potrošio na sebe!

Alo pre 11 sati
Dino Ljutić (38) već godinama traži pomoć za bolesnu suprugu. Informacije o čoveku koji u Zagrebu troši milione na igre na sreću brzo su stigle u hrvatski Ured za sprečavanje pranja novca. Tamo nemaju baš velik izbor hrane za sondu. Kako sam… »

Sumnja se da je u pitanju obračun: Dva automobila potpuno izgorela u požaru

Blic pre 12 sati
Dva automobila su u potpunosti izgorela jutros oko četiri sata na Baščaršiji u Sarajevu, potvrđeno je u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. - Do požara je došlo u ulici Piruša. Nije bilo povređenih, načinjena… »

Još nema gripa u Srpskoj: Od početka sezone 300 slučajeva teških respiratornih infekcija

Blic pre 13 sati
U prvoj nedelji u ovoj godini, domovi zdravlja u Srpskoj prijavili su 1.049 akutnih respiratornih infekcija (ARI) i 378 obolenja sličnih gripi (ILI). U bolnicama u Srpskoj prijavljeno je 20 obolelih od teške akutne respiratorne infekcije (SARI), a svi… »

Popis: U BiH opet politički problem Traži se zakon, a ništa pre toga nije dogovoreno

Blic pre 13 sati
Predstavnički dom BiH, na inicijatvu Denisa Zvizdića, dao je rok od tri meseca Savetu ministara da predloži zakon o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH, koji bi bio održan najkasnije do 2023. godine. Zaključak lepo zvuči, ali kada… »

Ističe rok za povratak ambasadora u Crnu Goru

B92 pre 13 sati
Danas ističe rok za dolazak svih diplomatsko-konzularnih predstavnika koje je Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo da se vrate radi konsultacija. Ministarstvo je juče saopštilo da neodazivanje na konsultacije bez opravdanog razloga… »

Najmlađi biznismen u Srpskoj: Branko Antić (11) iz Modriče prodaje prepeličja jaja

Večernje novosti pre 13 sati
BRANKO Antić, jedanaestogodišnji dečak iz Modriče odmalena je ljubitelj sitnih pernatih životinja. Posebno je zaljubljen u ptice prepelice. Ovaj dečak ima mnogo planova u proizvodnji prepeličjih jaja, čime se svrstao u red najmlađih preduzetnika… »

Milo napravio Vladu u senci! Demokratski front će u parlamentu inicirati izmene Zakona o predsedniku Crne Gore

Večernje novosti pre 13 sati
PREDSEDNIK Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović oko sebe je okupio sve bivše visokopozicionirane stranačke kadrove, praveći tako još u vreme Duška Markovića paralelnu Vladu! Prema pravilniku o unutrašnjoj organizaciji… »

Za kontejnere 50.000 KM: U Prnjavoru rešavaju goruće komunalne probleme, otpad će efikasnije uklanjati

Večernje novosti pre 14 sati
PRNjAVORSKOM Komunalnom preduzeću "Park" na korišćenje su predata 74 nova kontejnera za skupljanje mešovitog otpada, koje je obezbedila opštinska uprava. Načelnik opštine Darko Tomaš najavljuje da je ovo jedan od novih koraka na rešenju gorućeg… »

Stihovi iz zatvora: Objavljena zbirka Robijaški refreni Milana Kneževića

Večernje novosti pre 14 sati
SA zavežljajem punim stihova Matije Bećkovića, Ivana B. Lalića, Čerčilovih memoara, Singerovih romana, politički osuđenik Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, prvi put u životu zakoračio je u jedan novi život koji se vodio… »

Primer novim generacijama: Sećanje na najmlađeg poginulog borca Trebinjske brigade Aleksandra Maslešu

Večernje novosti pre 15 sati
POVODOM 26 godina od smrti najmlađeg borca Bobanske čete, Trebinjske brigade Vojske RS Aleksandra Masleše, na spomen-obeležju koje nosi njegovo ime, u prisustvu rodbine, saboraca i brojnih Trebinjaca, služen je pomen. Njegov saborac iz Bobanske čete… »

Balkan, najnovije vesti »