Balkan

Zbog zaposlenihh aerrodromi Crne Gore gube bogatstvo: Na sporove potrošili 14,1 miliona evra!

Kurir pre 1 sat
Aerodromi Crne Gore izgubiće najmanje 14,1 miliona evra na sporove sa svojim radnicima zbog pogrešno obračunatih zarada za period od avgusta 2008. do decembra 2018. godine, navedeno je u revizorskom izveštaju kompanije za 2019. godinu. Kako se navodi… »

Bogojavljensko plivanje: Nevena treći put ide po časni krst

Blic pre 3 sata
U Prijedoru se za sutrašnje bogojavljensko plivanje za časni krst u reci Sani prijavilo 48 muškaraca i jedna žena. Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović rekao je da je bitno da se tradicija ne prekine, te zamolio građane da drže distancu… »

Krvava tuča: Mladić uboden nožem, hitno prevezen u bolnicu

Blic pre 2 sata
Dvadesetjednogodišnji mladić iz Fojnice teško je povređen nakon tučnjave i uboda nožem, a sve se dogodilo u poslepodnevnim časovima. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić za Klix je potvrdio da je… »

Boka za njih nema alternativu: Bokeški forum izlazi na izbore u Herceg Novom

Večernje novosti pre 2 sata
INICIJALNI obor hercegnovske podružnice Bokeškog Foruma počeo je pripreme za izbornu kampanju koja ih očekuje u Herceg Novom. Odluka da učestvuju na izborima doneta je još u oktobru prošle godine na sednici Glavnog odbora podružnice koja je… »

BiH će tražiti zaštitu ako Hrvatska nastavi potencirati Trgovsku goru

Al Jazeera pre 3 sata
Lokalitet gdje Hrvatska namjerava izgraditi odlagališta za nuklearni otpad udaljen je 44 kilometra od Petrinje, koju je nedavno pogodio snažan zemljotres. Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac izjavio je u… »

Biće besplatna: Šeranić: U februaru stiže prva serija ruske vakcine

Blic pre 4 sati
Republika Srpska u februaru očekuje prvu seriju od 200.000 doza ruske vakcine "Sputnjik ve" protiv korona virusa, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić. Šeranić je rekao da je Vlada preko Predstavništva Republike Srpske u… »

"Neće biti turbulencija": Čubrilović: Postojeća skupštinska većina ostaje do kraja mandata

Blic pre 3 sata
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da je parlament Srpske stabilan i da će dočekati kraj mandata sa postojećom skupštinskom većinom. - Tu neće biti dodatnih turbulencija i gotovo je neizvodivo da se tako… »

Ne odustaju od borbe za slobodan dan U sedmici: Sindikalci ponovo o inicijativi za zabranu rada nedeljom

Blic pre 3 sata
Priča o zabrani rada trgovina nedeljom zakotrljala se pre nešto više od godinu dana, a nakon prinudne pauze sindikalci aktivnosti podižu na viši nivo. Veliku kampanju za zabranu rada nedeljom Sindikat trgovine, ugostiteljstva, turizma i uslužnih… »

Kanton Sarajevo kreće u samostalne procedure nabavke vakcina

Slobodna Evropa pre 3 sata
Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo (KS) dobio je u ponedjeljak 18. januara zaključak Vlade KS kojim ga obavezuje da pokrene proceduru nabavke vakcina protiv COVIDA-19 u vrijednosti 2.000.000 konvertibilnih maraka (oko million eura). Nakon… »

Novi presek korone u crnoj gori: Još 310 inficiranih, jedan pacijent preminuo

Večernje novosti pre 4 sati
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1.060 uzorka na novi koronavirus među… »

Balkan, najnovije vesti »