Balkan

Udar na lidera Srba u BiH: Đukanović zatvara granicu za Dodika?

Kurir pre 15 sati
Ako RS usvoji deklaraciju o Srbima u Crnoj Gori, članu Predsedništva BiH i njegovim poslanicima sledi rampa od Podgorice. Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica tvrdi da je crnogorski predsednik Milo Đukanović upozorio srpskog… »

Tona kokaina među bananama, tovar "težak" 50 miliona evra: Presečen lanac trgovine drogom za BiH

Večernje novosti pre 22 sata
SIPA je uhapsila dve osobe, kokain je otkriven i zaplenjen u više kontejnera u jednoj luci u Italiji. AGENCIJA za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su umešane u krijumčarenje više od tone kokaina, vrednog oko 50… »

Nove informacije o jezivom ubistvu u Herceg Novom: Komentar na portalu okrio ubicu Roganovića

Večernje novosti pre 21 sat
Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo sugrađanina Šćepana Roganovića, koji je ubijen 13. februara na stepenicama kod Kanli kule. Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo… »

"Džipsi kings" rasplesali banjaluku: Niko nije ostao imun na očaravajuću flamenko rumbu (foto)

Blic pre 23 sata
Banjaluka se večeras pokazala kao odličan domaćin Kraljevima romske rapsodije koji su na noge digli celi “Borik”, jer ko još može biti imun na očaravajuću flamenko rumbu. Rasplesana publika je imala priliku uživati u najvećim hitovima… »

Nove izmene: Za izbor sudija potrebna većina u svakom klubu Doma naroda BiH

Blic pre 22 sata
Predlog zakona o zameni stranih sudija Ustavnog suda BiH domaćim popodne je doživeo nove izmene. Ostala je ideja da troje domaćih sudija imenuje Predsedništvo, potvrđuje Dom naroda BiH, ali je novina da većina u Domu naroda treba da uključuje… »

Otkazano mu “gostoprimstvo” u nemačkoj bolnici: Krstović helikopterom prebačen za Tursku

Večernje novosti pre 22 sata
Igor Krstović (35) je teško ranjen 28. januara, u Hanover stigao privatnim avionom 7. februara. Izrečena mu zabrana ulaska u Nemačku narednih pet godina. CRNOGORSKI državljanin Igor Krstović (35) u petak je helikopterom transportovan iz Medicinskog… »

"Ubijen je u kancelariji, u sedećem položaju": Supruga radnika Studentskog centra o tragediji u ovoj ustanovi

Blic pre 23 sata
Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je juče ubijen u Javnoj ustanovi Studentski centar Kantona Sarajevo u sarajevskom naselju Nedžarići, obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički… »

Tog dana u njihovom selu bilo je osam svadbi: Risto i Ljeposava proslavili šest decenija braka, godine im prošle jako brzo

Blic pre 23 sata
Risto i Ljeposava Oro proslavili su šest decenija zajedničkog života, a ovo dvoje vitalnih staraca, iz Veličana u Popovom polju, samo su jedan od parova koji su se venčali istog dana u tom selu. Polovinom januara davne 1960. godine celi Veličani su… »

Najuticajniji francuski magazin objavio: "Đukanović može lako da padne, otišao je predaleko sa Zakonom o slobodi…

Večernje novosti pre 24 sata
U autorskom tekstu pod nazivom „Crna Gora je izgubila veru u svog predsednika“. Buison napominje da je Đukanović na vlasti skoro pune tri decenije. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović donošenjem neprijateljskog "zakona o slobodi veroispovesti"… »

Oko Mila staro društvo: Glavni odbor DPS izabrao Predsedništvo koje će u naredne četiri godine voditi stranku

Večernje novosti pre 23 sata
Đukanović reaktivirao Roćenove usluge, a Markovićevi kadrovi sklonjeni, kaže Dajković. NIŠTA se spektakularno nije desilo u partijskoj kombinatorici stranke Mila Đukanovića, na sednici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista. Oko njega… »

Balkan, najnovije vesti »