RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

O ukusima se raspravlja ‒ Pavle Stefanović

RTS pre 11 sati
RTS: O ukusima se raspravlja ‒ Pavle Stefanović
Multidisciplinarni tematski zbornik „O ukusima se raspravlja ‒ Pavle Stefanović (1901‒1985)“ posvećen ovom značajnom estetičaru, muzičkom piscu, kritičaru i književniku, objavljen je krajem 2017. godine u izdanju Katedre za muzikologiju Fakulteta muzičke umetnosti i Muzikološkog... »

Gabi, Bisera, Matija i Vasil priredili „Zlatnu noć“ Beograđanima

RTS pre 12 sati
RTS: Gabi, Bisera, Matija i Vasil priredili „Zlatnu noć“ Beograđanima
Prvi put na beogradskoj sceni koncert dve generacije muzičara, iz dve porodice. U Kombank dvorani nastupili su Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov. Džez muzičari evropske reputacije Vasil Hadžimanov i Matija Dedić i velike zvezde jugoslovenske pop scene Bisera... »

Kako se zaštiti od hakera i Fejsbuk prevara?

RTS pre 13 sati
RTS: Kako se zaštiti od hakera i Fejsbuk prevara?
Od početka godine 35 krivičnih prijava podneli su oni koji su oštećeni tako što su, misleći da pomažu svom prijatelju, na Fejsbuku ostavljali podatke o svojoj platnoj kartici, a onda im je haker sa računa skinuo i do 600 evra. Najbolja zaštita profila je poštovanje Fejsbukove politike... »

Vremeplov (17. novembar 2018)

RTS pre 14 sati
RTS: Vremeplov (17. novembar 2018)
Međunarodni dan studenata i srednjoškolaca. Svetski dan ekoloških pokreta. Dan "Ginisove knjige rekorda". Dan zaštite i dostojanstva crnih mačaka u Italiji. Dan Opštine Zrenjanin. 1494. - Umro Đovani Piko dela Mirandola, italijanski filozof i humanista (Mirandola, 24. 02. 1463 - Firenca, 17.... »

Gledaoci reporteri (17. novembar 2018)

RTS pre 15 sati
RTS: Gledaoci reporteri (17. novembar 2018)
Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime. Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam slati elektronskom poštom. Imejl adrese su: webdesk@rts.rs i gledalacreporter@rts.rs Takođe, fotografije i... »

Upravnik zatvora prisluškuje Mladića narednih 30 dana

RTS pre 1 dan
RTS: Upravnik zatvora prisluškuje Mladića narednih 30 dana
Mehanizam za krivične sudove u Hagu naložio je upravniku pritvorske jedinice da u narednih 30 dana sluša neovlašćene telefonske razgovore generala Ratka Mladića i raportira o njima. Ratko Mladić se jutros uživo iz pritvorske jedinice uključio u jutarnji program Hepi televizije u Beogradu,... »

Dogovoren detaljan plan rada svih službi bezbednosti

RTS pre 1 dan
RTS: Dogovoren detaljan plan rada svih službi bezbednosti
Biro za koordinaciju rada službi bezbednosti razmatrao je na današnjoj sednici ukupnu bezbednosnu situaciju u Srbiji, s posebnim osvrtom na trenutnu situaciju u Autonomnoj Pokrajini Kosovo i Metohija imajući u vidu najavljeno formiranje "vojske Kosova" i predstojeću Generalnu skupštinu... »

Vučić i Skot o saradnji i dijalogu sa Prištinom

RTS pre 1 dan
RTS: Vučić i Skot o saradnji i dijalogu sa Prištinom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i dijalogu Beograda i Prištine. Skot je pozvao Beograd i Prištinu da pokažu fleksibilnost u postizanju rešenja, koje bi doprinelo regionalnoj... »

Akademici nisu prihvatili ponuđenu Kostićevu ostavku

RTS pre 1 dan
RTS: Akademici nisu prihvatili ponuđenu Kostićevu ostavku
Tokom izjašnjavanja po odeljenjima o ponuđenoj ostavci predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimira S. Kostića, velika većina članova SANU nije prihvatila tu ponudu i zahtevala je da nastavi sa radom na funkciji predsednika. Uz punu podršku Izvršnog odbora, predsednik SANU se,... »

Brnabićeva ambasadorima EU: Zabrinuta sam zbog situacije na KiM

RTS pre 1 dan
RTS: Brnabićeva ambasadorima EU: Zabrinuta sam zbog situacije na KiM
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je na sastanku sa šefom Delegacije EU Semom Fabricijem i ambasadorima zemalja EU izrazila zabrinutost zbog sve kompleksnije situacije na Kosovu i Metohiji, imajući u vidu da privremene institucije u Prištini, kako kaže, ne poštuju dijalog, dogovore i... »

Pobeda vodi u jaču grupu

Politika  pre 15 sati  još 53 povezane

Slučaj Kašogi: Tramp nije obaviješten o zaključcima CIA

Slobodna Evropa  pre 5 sati  još 25 povezanih

Zaplenjeno 17 pušaka i 24 kilograma droge, uhapšena 21 osoba

Novi magazin  pre 8 sati  još 21 povezana

Zverev prvi finalista u Londonu!

Mozzart sport  pre 4 sata  još 25 povezanih

Zvezda "stotkom" nastavila dominaciju na Jadranu!

B92  pre 1 sat  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.