RTS

Morinjo sprema klopku Lajpcigu, Atalanta nastavlja evropski san

RTS pre 7 sati
Šesnaest najboljih klubova nastavlja borbu za najvredniji klubski evropski trofej. U današnjem meču osmine finala rivali će biti Totenhem i nemački Lajpcig. Utakmica u Londonu se igra u od 21 čas uz direktan prenos na našem prvom programu i strim… »

Spomen-soba u čast Fejata Sejdića, legende Bojnika

RTS pre 7 sati
Kako bi se odužila velikanu trube Fejatu Sejdiću, Opština Bojnik namerava da ove godine organizuje festival trube u njegovu čast, i da otvori spomen-sobu. Inače, Fejatovu slavu nasledio je njegov unuk Nebojša, koji sada vodi jedan od najboljih… »

Omiljeno subotičko lovište ponovo u punom sjaju

RTS pre 7 sati
Balkanska migrantska ruta koja se kreće i kroz prirodna dobra, ostavila je posledice i na vojvođanska lovišta. Čestim sečenjem ograde oko lovišta „Subotičke šume“, odnosno boravkom migranata u njima, jer je u blizini srpsko-mađarska granica… »

Del Pjero: Mesi neće napustiti Barselonu

RTS pre 9 sati
Legendarni italijanski fudbaler Alesandro del Pjero smatra da Lionel Mesi neće napustiti Barselonu zbog polemika sa sportskim direktorom Erikom Abidalom. "On je genije. Mislim da ne razmišlja o tome da napusti klub. Ima čvrst odnos s klubom i sve… »

Ko će razmrsiti kosovski čvor

RTS pre 8 sati
Mnogo je nepoznanica u narednim potezima za rešavanje kosovskog čvora. Od toga kada će dijalog biti nastavljen, kojom će se brzinom voditi, do toga ko će biti specijalni izaslanik Evropske unije za pregovore, a ko će imati vodeću ulogu u mogućem… »

U susret novoj sezoni Formule 1 – čiji je bolid najlepši

RTS pre 9 sati
Nova trkačka sezona Formule 1 počinje 15. marta Velikom nagradom Australije u Melburnu. Dok organizatori razmatraju koje će trke morati da otkažu zbog koronavirusa, timovi su predstavili nove bolida za predstojeće izazove. Čiji je najlepši… »

Gledaoci reporteri (19. februar 2020)

RTS pre 9 sati
Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime. Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam slati elektronskom poštom. Imejl adrese su: webdesk@rts.rs i… »

"Južni vetar" će promeniti sve

RTS pre 10 sati
Petru Marašu u filmu nije uspelo da postane srpski Toni Soprano, ali novu šansu ima u seriji. Koja pokazuje da u Srbiji može da se snimi uzbudljiv krimić. Uvodna ceremonija za proslavu tridesetog rođendana "Poslednjeg kruga u Monci", i dvadesetog… »

Šta Srbija čini da ubrza reforme i evrointegracije

RTS pre 10 sati
Osim pregovora o članstvu, politika Evropske unije prema Srbiji trebalo bi da obuhvati i evropski investicioni paket koji bi mogao da ubrza put regiona ka evropskoj porodici. Francuski predsednik delimično je izmenio rigidan stav o perspektivi Zapadnog… »

Guteres o koronavirusu: Situacija je veoma opasna

RTS pre 23 sata
Epidemija koja je izbila u Kini, nije van kontrole, ali je situacija veoma opasna, kaže generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres. Antonio Guteres, koji je u poseti Pakistanu, rekao je u intervjuu za AP da postoji "ogroman rizik i da moramo… »

RTS, najnovije vesti »