RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Hanikat, ipak, izvršio samoubistvo

RTS pre 10 sati
RTS: Hanikat, ipak, izvršio samoubistvo
Američki košarkaš Tajler Hanikat nije ubijen u razmeni vatre sa policijom, već je počinio samoubistvo. Odbukcija je potvrdila izveštaj policije da je bivši član ruskog Himkija izvršio samoubistvo tokom pucnjave sa policijom dok se nalazio u kući u Šerman Ouksu u Los Anđelesu. Kako... »

Naučnoistraživački kamp u Donjoj Trešnjici

RTS pre 4 sata
RTS: Naučnoistraživački kamp u Donjoj Trešnjici
U Donjoj Trešnjici kod Malog Zvornika u toku je naučnoistraživački kamp. Dok se tridesetak učesnika kampa navikava na seoski život, mladi iz Donje Trešnjice imaju priliku da razmene iskustva sa vršnjacima iz gradova. Jutro kampera u Donjoj Trešnjici, počinje kraj šatora uz logorsku vatru... »

Prvi otkucaji srca u kragujevačkom Centru za vantelesnu oplodnju

RTS pre 11 sati
RTS: Prvi otkucaji srca u kragujevačkom Centru za vantelesnu oplodnju
U Centru za biomedicinski potpomognutu oplodnju u Kliničkom centru u Kragujevcu, registrovana je prva trudnoća. To je šesta državna klinika u sistemu Republičkog fonda zavoda za zdravstveno osiguranje. Da bi pospešila rađanje, država finansira tri pokušaja vantelesne oplodnje, koja je za... »

Neophodna jača naučna saradnja Srbije i Nemačke

RTS pre 26 minuta
RTS: Neophodna jača naučna saradnja Srbije i Nemačke
Tokom ovonedljenog boravka u Srbiji, predsednik Nemačke nacionalne akademije nauka "Leopoldina" Jerg Haker posetio je Srpsku akademiju nauka i umetnosti, univerzitete, naučno-tehnološke parkove. Smatra da je potrebna jača naučna saradnja Srbije i Nemačke i pomoć u jačanju veza nauke i... »

Koje subvencije i pod kojim uslovima čekaju domaće investitore

RTS pre 32 minuta
RTS: Koje subvencije i pod kojim uslovima čekaju domaće investitore
Domaći investitori već tri godine mogu dobiti podsticaje za noovotvoreno radno mesto, a prošle godine svega 12 kompanija ušlo je u takav projekat. U junu je raspisan novi konkurs na koji su stigle tri prijave, a svi investitori, domaći i strani, imaju jednaka prava na subvencije. U martu... »

Snimak pada južnokorejskog helikoptera

RTS pre 49 minuta
RTS: Snimak pada južnokorejskog helikoptera
Na društvenim mrežama pojavio se snimak pada južnokorejskog helikoptera kada je nastradalo pet osoba. Helikopter je pao 17. jula kod grada Pohang. Nesreća se desila u mornaričkoj bazi u kojoj svake godine američki i južnokorejski marinci održavaju vežbe. Letelica je navodno bila na prbnom... »

Mađarska, porez za promovisanje imigracije

RTS pre 1 sat
RTS: Mađarska, porez za promovisanje imigracije
Mađarski parlament usvojio je zakon kojim se finansijska ili materijalna podrška grupama koje podržavaju ulazak migranata, oporezuje sa 25 odsto. Kako prenosi AP, taj specijalni porez je deo antimigrantske politike premijera Viktora Orbana, koji smatra da masovan ulazak uglavnom muslimanskih... »

Dalić još nije odlučio da li ostaje na klupi Hrvatske

RTS pre 1 sat
RTS: Dalić još nije odlučio da li ostaje na klupi Hrvatske
Iako kaže da je ranije odlučio da podnese ostavku posle Mundijala u Rusiji, selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić rekao je da još nije odulučio da li će to i učiniti. Pred Hrvatskom je nastup u novom takmičenju, Ligi nacija, u kojem prvu utakmicu igra 11. septembra protiv Španije.... »

Vremenska prognoza – 21. jul

RTS pre 1 sat
RTS: Vremenska prognoza – 21. jul
Vikend će početi sunčanim i toplijim vremenom, a završiti oblačnim i kišovitim. Jutarnja temperatura u subotu do 20 , najviša dnevna od 28 do 32 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave... »

Poslušajte "Neoslavic", novi EP srpskog pop muzičara Luka Bleka

RTS pre 2 sata
RTS: Poslušajte "Neoslavic", novi EP srpskog pop muzičara Luka Bleka
„Instagram“ ga je na svojoj popularnoj platformi "@music" predstavio kao srpskog pop alhemičara, a Luk Blek publici sada predstavlja svoje novo EP izdanje, "Neoslavic". Luk je karijeru započeo 2015. godine kada je objavio svoj debi-singl D-Generation i odmah postavio novi standard na muzičkoj... »

Srbija overila prvo mesto i plasirala se u četvrtfinale EP

Večernje novosti  pre 3 sata  još 19 povezanih

Stefanović: Javlja mi se, Pacoli neće doći

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju

RTV  pre 9 sati  još 16 povezanih

Vučić: Nadamo se da neće doći do rata već do rešenja

Politika  pre 1 minut  još 14 povezanih

Delavi pojasnio svoju izjavu: Ignorišite lažnu vest

Danas  pre 4 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.