RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Od danas dva puta nedeljno iz Niša avionom u Beč

RTS pre 6 sati
RTS: Od danas dva puta nedeljno iz Niša avionom u Beč
Nova avio-linija sa niškog aerodroma uspostavljena je danas. Prema najavama, dva puta nedeljno, utorkom i subotom, kompanija "Vizer" leteće do Beča. Avion iz Beča je sleteo nešto posle 15 časova na aerodrom "Konstantin Veliki". To je 11 linija na niškom aerodromu, peta za "Vizer", a pet ima i... »

Zamena komandanta u Bondstilu – Makareg umesto Dučića

RTS pre 8 sati
RTS: Zamena komandanta u Bondstilu – Makareg umesto Dučića
Malo koja primopredaja dužnosti komandanta američkog kontingenta Kfora na Kosovu je izazivala pažnju, kao današnja, jer je dužnost predao Nik Dučić, američki oficir srpskog porekla. Komandu je preuzeo Roj Makareg. Primopredaja je izvršena u 11 časova, a komandu Multinacionalne borbene... »

Pompeo: Zajedno sa Ukrajinom protiv izgradnje "Severnog toka 2"

RTS pre 6 sati
RTS: Pompeo: Zajedno sa Ukrajinom protiv izgradnje "Severnog toka 2"
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da će SAD nastaviti da sarađuju sa Ukrajinom kako bi zaustavili projekat nemačko-ruskog gasovoda "Severni tok 2", prenose ukrajinski mediji. "Nastavićemo da sarađujemo kako bi smo zaustavili Severni tok 2, projekat koji podriva ukrajinsku... »

Promene na bankarskom tržištu Srbije, kakve su računice

RTS pre 12 sati
RTS: Promene na bankarskom tržištu Srbije, kakve su računice
Bankarsko tržište Srbije se proteklih godina znatno promenilo, smanjuje se broj malih banaka koje postaju deo sistema "velikih igrača", a u narednom periodu može se očekivati dalje ukrupnjavanje ovog sektora i prodaja udela u bankama čiji je većinski vlasnik država. Trend smanjenja broja... »

Skot Tejlor: Formiranje kosovske vojske nedopustivo

RTS pre 12 sati
RTS: Skot Tejlor: Formiranje kosovske vojske nedopustivo
Publicista i vlasnik uticajnog vojnog magazina "Esprit de Corps", Skot Tejlor rekao je da je formiranje kosovske vojske nedopustivo, jer bi se na njenom čelu nalazili kriminogeni faktori koji su izvršili monstruozne zločine nad civilnim stanovništvom, kako nad svojim, tako i nad nealbanskim.... »

Dubai, sastanci uoči Generalne skupštine Interpola

RTS pre 10 sati
RTS: Dubai, sastanci uoči Generalne skupštine Interpola
Državni sekretari Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković i Dijana Hrkalović nastavile su u Dubaiju razgovore sa predstavnicima delegacija koje će učestvovati na predstojećoj Generalnoj skupštini Interpola. Pred sutrašnji zvanični početak zasedanja državne sekretarke su... »

Jovanović: DSS od danas u kampanji

RTS pre 5 sati
RTS: Jovanović: DSS od danas u kampanji
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je ta stranka ponovo na čvrstim nogama i da je od sada u predizbornoj kampanji do održavanja parlamentarnih izbora. "Stranka je danas stabilna, obilazimo Srbiju, jačamo, razgovaramo s građanima i za nas je kampanja počela.... »

Beograd, osuđen zbog polnog uznemiravanja žene u autobusu

RTS pre 7 sati
RTS: Beograd, osuđen zbog polnog uznemiravanja žene u autobusu
Muškarac iz Beograda uhapšen je u četvrtak oko 15 časova jer je u autobusu na liniji 15 polno uznemiravao ženu, a već sutradan je pravosnažno uslovno osuđen uz meru obaveznog lečenja zbog poremećaja koji ima. B. P. (41) je osuđen na osnovu sporazuma s Trećim osnovnim tužilaštvom u... »

Neizvestan sastanak članova Komisije za sukcesiju Srbije i Hrvatske

RTS pre 12 sati
RTS: Neizvestan sastanak članova Komisije za sukcesiju Srbije i Hrvatske
Još se ne zna kada će se sastati članovi komisije za sukcesiju iz Srbije i Hrvatske povodom spornih pitanja oko podele imovine SFRJ. Direktor Republičke direkcije za imovinu Srbije Jovan Vorkapić kaže da je Hrvatska proteklih godina stvorila nezakonit okvir za slobodno raspolaganje srpskom... »

Prag, protest protiv premijera na godišnjicu Plišane revolucije

RTS pre 5 sati
RTS: Prag, protest protiv premijera na godišnjicu Plišane revolucije
Hiljade građana Češke protestuje protiv premijera Andreja Babiša, kog optužuju da je zloupotrebio fondove Evropske unije. Demonstranti su se, na godišnjicu "Plišane revolucije", okupili ispred Praškog zamka, odakle su krenuli u protestnu šetnju do centra starog dela grada zahtevajući... »

Rajković: Bilo je jako važno da dobijemo

Mozzart sport  pre 4 sata  još 54 povezane

Stejt department: Nalazi o Kašogijevom ubistvu nisu konačni

RTS  pre 23 minuta  još 29 povezanih

Đoković "počistio" Andersona, za trofej protiv Zvereva

RTV  pre 38 minuta  još 31 povezana

Aba liga: Zvezda razbila Barane

Dnevnik  pre 1 sat  još 20 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.