RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Vlasnik "Hendija" obećava da će uplatiti sve što duguje porodiljama

RTS pre 4 sata
RTS: Vlasnik "Hendija" obećava da će uplatiti sve što duguje porodiljama
Ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević potvrdio je da je obavljen vanredni inspekcijski nadzor firme "Hendi tel" kako bi se pronašlo rešenje za trudnice i porodilje čije su radne knjižice ostale u toj firmi, koja je ugašena 31. maja. U četvrtak je obavljen vanredni inspekcijski... »

Pojačan saobraćaj na putevima

RTS pre 7 sati
RTS: Pojačan saobraćaj na putevima
U Srbiji je danas pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije. Na graničnim prelazima čeka se do 60 minuta. Najveći broj vozila se beleži na deonicama na kojima se izvode radovi, kada su moguće i kolone, ali i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je AMSS. Prema poslednjim... »

Grčki ambasador u Moskvi pozvan na razgovor

RTS pre 4 sata
RTS: Grčki ambasador u Moskvi pozvan na razgovor
Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je pozvalo na razgovor grčkog ambasadora u Moskvi kako bi izrazilo protest zbog antiruskih izjava Atine, javio je Rojters. Grčki ambasador imao je "prijateljski razgovor", prenela je ANA. Grčka je prošle nedelje proterala dvoje ruskih... »

Drecun: Prikupićemo dokaze za zločine OVK na KiM

RTS pre 3 sata
RTS: Drecun: Prikupićemo dokaze za zločine OVK na KiM
Radna grupa za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na KiM razgovarala je s predstavnicima Vlade, parlamenta i službi bezbednosti. Na sastanku je predstavljena struktura tzv. Oslobodilačke vojske Kosova "po... »

U Vojvodini 25 zaraženih groznicom Zapadnog Nila

RTS pre 5 sati
RTS: U Vojvodini 25 zaraženih groznicom Zapadnog Nila
Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", u Vojvodini je evidentirano 18 zaraženih virusom groznice Zapadnog Nila, a u Novom Sadu je od posledica preminuo 84.godišnji muškarac. U Institutu za javno zdravlje Vojvodine (IZJZV), međutim, kažu da je prisustvo... »

Đorđević: Uskoro veće plate u centrima za socijalni rad

RTS pre 6 sati
RTS: Đorđević: Uskoro veće plate u centrima za socijalni rad
Zaposleni u centrima za socijalni rad mogu uskoro da očekuju povećanje plata, i to će biti rezultat reforme plata koju trenutno radimo sa Ministarstvom državne uprave, kaže ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević. Ministar je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavio... »

Indipendent: Oružje iz BiH završilo kod ekstremista

RTS pre 3 sata
RTS: Indipendent: Oružje iz BiH završilo kod ekstremista
Oružje proizvedeno u bosanskoj fabrici BNT-TMiH, koje je prodato Saudijskoj Arabiji, završilo je u rukama ekstremista Islamske države i Al Kaide koji su se borili protiv sirijskog predsednika Bašara el Asada, piše britanski "Indipendent". Novinar Indipendenta Robert Fisk piše da je u podrumu... »

Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata

RTS pre 4 sata
RTS: Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata
Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš, zaplenili više od 10.500 tableta, kapsula i kapi različitih suplemenata poreklom iz Rusije. Prekršaj je otkriven u jutarnjim satima kada je na ulaznoj strani terminala Horgoš za detaljnu kontrolu izdvojen kamion valjevskih... »

Poslanici i danas o amandmanima na zakon o presađivanju organa

RTS pre 6 sati
RTS: Poslanici i danas o amandmanima na zakon o presađivanju organa
Skupština Srbije nastavila je raspravu o amandmanima na set zakona iz oblasti zdravstva, među kojima su predlozi zakona o ljudskim tkivima i ćelijama i presađivanju organa. Poslanica SNS Ljiljana Malušić predložila je da se izgradi što više ustanova za presađivanje ćelija i organa s... »

"Ekonomske odnose sa Egiptom usaglasiti sa političkim"

RTS pre 8 sati
RTS: "Ekonomske odnose sa Egiptom usaglasiti sa političkim"
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i predsednik Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel el Ahmed konstatovali su da će skora revitalizacija rada Mešovitog komiteta za privrednu saradnju omogućiti da se definišu sve oblasti saradnje za koje postoji obostrani interes i realni... »

Vaterpolisti Srbije u četvrtfinalu EP

Politika  pre 7 sati  još 19 povezanih

Pacoli pozvan kao i Stjepan Mesić

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

Vučić: Nadamo se da neće doći do rata već do rešenja

Politika  pre 1 minut  još 14 povezanih

Haradinaj: Podela Kosova je za mene početak rata

SEEbiz  pre 8 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.