RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Vulin: Srbija je vojno neutralna i odlučna da sama donosi odluke

RTS pre 3 sata
RTS: Vulin: Srbija je vojno neutralna i odlučna da sama donosi odluke
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem prisustvovao svečanosti povodom završetka školovanja oficira 64. klase Komandno-štabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane, kod Spomenika neznanom junaku na Avali. Aleksandar Vulin... »

Merkel: Odnos sa SAD krucijalan, pozdravljam poziv Putinu

RTS pre 7 sati
RTS: Merkel: Odnos sa SAD krucijalan, pozdravljam poziv Putinu
Uprkos sporovima sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, odnos sa SAD je krucijalan za nemačku vladu, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel na godišnjoj konferenciji za novinare i pozdravila poziv u posetu koji je Tramp uputio ruskom kolegi Vladimiru Putinu. Kako Rojters podseća,... »

Tramp: Ako propadnu dogovori, biću Putinov najgori neprijatelj

RTS pre 12 sati
RTS: Tramp: Ako propadnu dogovori, biću Putinov najgori neprijatelj
Američki predsednik Donald Tramp obećao je da će biti "najgori neprijatelj" Vladimira Putina, ukoliko njegovi dogovori sa ruskim predsednikom ne urode plodom. "Biću najgori neprijatelj kojeg je ikad imao", rekao je Donald Tramp u intervjuu za Si-En-Bi-Si. Američki predsednik je, međutim,... »

Tehničaru sa VMA potvrđena zatvorska kazna

RTS pre 2 sata
RTS: Tehničaru sa VMA potvrđena zatvorska kazna
Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara tehničara sa Vojnomedicinske akademije, Ljubišu Pavlovića, jer je nelegalno prodavao anestetik "propofol" od kog je u decembru 2014. preminula Ivana Bodrožić. "Odlukom Višeg suda odbijene su... »

Uručeni ključevi 40 stanova za izbegle

RTS pre 7 sati
RTS: Uručeni ključevi 40 stanova za izbegle
U Sremskoj Mitrovici je podeljeno 40 stanova za izbeglice, a ključeve im je uručio prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je tom prilikom istakao da za njega lično ovaj dan ima posebnu simboliku i budi lepe emocije na veliki uspeh koji je postignut za kratko... »

Darku Kostiću produžen pritvor za još 30 dana

RTS pre 6 sati
RTS: Darku Kostiću produžen pritvor za još 30 dana
Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor modnom kreatoru Darku Kostiću osumnjičenom za polno uznemiravanje maloletnika L. J. (15), koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22). "Rešenjem dežurnog sudije za prethodni... »

Skandal u Francuskoj, uhapšen Makronov pomoćnik koji je tukao demonstranta

RTS pre 4 sata
RTS: Skandal u Francuskoj, uhapšen Makronov pomoćnik koji je tukao demonstranta
Pomoćnik francuskog predsednika Emanuela Makrona zadužen za bezbednost, koji je tukao jednog demonstranta, uhapšen je i nalazi se na ispitivanju. Prema navodima neimenovanog sudskog zvaničnika, Aleksandra Benalu ispituju po tačkama potencijalne optužnice, preneo je AP. Među tačkama... »

Vlada poziva preduzetnike da se registruju elektronskim putem

RTS pre 6 sati
RTS: Vlada poziva preduzetnike da se registruju elektronskim putem
Vlada Srbije pozvala je sve buduće preduzetnike da registruju svoju delatnost u Agenciji za privredne registre (APR) elektronskim putem, jer je to najbrža i najjeftinija procedura osnivanja privrednih subjekata. Kako se navodi u saopštenju Vlade, od početka ove godine, preduzetnici mogu da se... »

Mladić lakše ranjen u pucnjavi u Malom Mokrom Lugu

RTS pre 9 sati
RTS: Mladić lakše ranjen u pucnjavi u Malom Mokrom Lugu
Jedan mladić lakše je povređen kada je na njega pucano nešto posle ponoći u Malom Mokrom Lugu, nezvanično saznaje RTS. Do pucanjave je došlo, kako RTS nezvanično saznaje, nakon konflikta u saobraćaju i tom prilikom je muškarac ranjen u nogu. Njemu je lekarska pomoć ukazana u Urgentnom... »

NBS: Dijaspora poslala u Srbiju 1,33 milijarde evra za pet meseci

RTS pre 1 sat
RTS: NBS: Dijaspora poslala u Srbiju 1,33 milijarde evra za pet meseci
Tokom pet meseci 2018. godine, dijaspora je u Srbiju poslala jednu milijardu i 336 miliona evra, što je za 14,5 odsto više nego prošle godine, prema preliminarnim platnobilansnim podacima Narodne banke Srbije. Prema podacima o registrovanim doznakama za pet meseci ove godine, preko brzog... »

Savić: "Ne volim pauze, moram da nađem način za tenziju "

Sportske.net  pre 3 sata  još 19 povezanih

Pacoli sutra u Novom Pazaru, privatno?

Večernje novosti  pre 3 sata  još 18 povezanih

Haradinaj ponovo preti: Podela Kosova za mene znači rat

Večernje novosti  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.