RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Automobilom uleteo na Kopakabanu – beba poginula, 17 povređenih

RTS pre 20 sati
RTS: Automobilom uleteo na Kopakabanu – beba poginula, 17 povređenih
Jedna beba je poginula, a najmanje 17 osoba je povređeno na brazilskoj plaži Kopakabani kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sa ulice uleteo na šetalište. List Globo prenosi da je 41-godišnji vozač u pritvoru i da je policiji rekao da je imao epileptični napad dok je vozio, zbog... »

EK: Srbija nastavila ekonomski rast, investicije podstakle BDP

RTS pre 18 sati
RTS: EK: Srbija nastavila ekonomski rast, investicije podstakle BDP
Evropska komsija u svom poslednjem izveštaju o evropskoj ekonomiji ocenjuje da je u Srbiji u 2017. godini nastavljen ekonomski oporavak, a investicije podstakle rast BDP-a. Ekonomska ekspanzija ne jenjava, a realni rast BDP-a za 2017. godinu trebalo bi da bude 1,9 odsto, navodi se u izveštaju... »

Popović: Ruska IT kompanija želi da investira u Srbiji

RTS pre 18 sati
RTS: Popović: Ruska IT kompanija želi da investira u Srbiji
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović rekao je da najpoznatija ruska inovaciona i tehnološka kompanija "Jandeks" želi da dođe u Srbiju i u sve većoj meri investira u IT sektor. Popović je nakon sastanka sa predstavnicima te kompanije rekao da se radi o mladim ljudima koji su... »

Pljačka kladionice u Novom Pazaru

RTS pre 20 sati
RTS: Pljačka kladionice u Novom Pazaru
U Višegradskoj ulici u Novom Pazaru došlo je do oružane pljačke u sportskoj kladionici "Brazil". Pljačkaši su, prema izvorima Tanjuga iz tamošnje policije, odneli oko 200.000 dinara uz pretnju pištoljem. Ista kladionica bila je predmet pljačke pre devet meseci.... »

"Fronteks": Raste broj migranata, zaštita španske granice

RTS pre 9 sati
RTS: "Fronteks": Raste broj migranata, zaštita španske granice
Organizacija "Fronteks" saopštila je da je od početka ove godine porastao broj migranata i tražilaca azila koji prelaze zapadni Mediteran u pokušaju da dođu do Evrope. Izvršni inspektor "Fronteksa" Fabris Leđeri objavio je u Madridu da će ta organizacija povećati napore kako bi pomogla... »

Rusija zabranila uvoz jabuka iz BiH

RTS pre 13 sati
RTS: Rusija zabranila uvoz jabuka iz BiH
Ruska Federacija obustavila je uvoz jabuka iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje u reeksport, javlja sarajevski "Dnevni avaz". Kako nezvanično saznaje Avaz, voće je u Rusiju pokušalo da izveze jedno preduzeće iz Bijeljine. Ovo je drugi put u poslednjih nekoliko godina da Rusija obustavlja uvoz... »

Uklonjeni policijski kordoni u Londonu, paket nije sumnjiv

RTS pre 17 sati
RTS: Uklonjeni policijski kordoni u Londonu, paket nije sumnjiv
Britanska policija saopštila je da paket, koji je na kratko izazvao bezbednosnu uzbunu u blizini londonske železničke stanice "Kings Kros", nije sumnjiv i da su kordoni koji su blokirali to područje uklonjeni, prenosi "Rojters". "Ocenjeno je da paket nije sumnjiv, kordoni se sada uklanjaju",... »

Nedimović: Novac, nauka i mladi poljoprivrednici put za uspeh

RTS pre 10 sati
RTS: Nedimović: Novac, nauka i mladi poljoprivrednici put za uspeh
Za podršku mladim poljoprivrednim proizvođačima u 2018. biće izdvojeno tri puta više novca nego u prethodnoj godini, najavio je u Čačku ministar Branislav Nedimović. U prošloj godini, kada je ta mera prvi put primenjena, odobreno je i isplaćeno 459 miliona dinara. Nedimović je u Čačku... »

Put ka Peći blokiran zbog prevrtanja cisterne sa gasom

RTS pre 16 sati
RTS: Put ka Peći blokiran zbog prevrtanja cisterne sa gasom
Deonica puta Kosovo Polje - Priština u pravcu ka Peći je blokiran zbog prevrtanja cisterne sa 20 tona plina, objavio je prištinski portal "Gazetaekspres". Cisterna koja se kretala ka Peći se prevrnula sa 20 tona gasa iz za sada nepoznatih razloga, a povređeni vozač je prebačen na lečenje.... »

Novozelandska premijerka trudna, otac će brinuti o detetu

RTS pre 20 sati
RTS: Novozelandska premijerka trudna, otac će brinuti o detetu
Premijerka Novog Zelanda Džasinda Arden objavila je na Tviteru da u junu očekuje rođenje prvog deteta i da će sa funkcije odsustvovati šest nedelja nakon porođaja, a potom će brigu o detetu preuzeti njen životni partner Klark Gejford, prenosi AP. Navodi se da su se prošle godine, ubrzo... »

Poslanik: Vučićeva poseta Kosovu će uliti sigurnost

Blic  pre 7 sati  još 2 povezane

Alen Omić novi centar Crvene zvezde: Šta je to neprijateljski komšiluk?

Sportski žurnal  pre 5 sati  još 5 povezanih

Oblačno i hladnije, kiša i sneg, do sedam stepeni

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Upozorenje Stejt departmenta zbog boginja u Srbiji

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.