RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Umeren saobraćaj, povoljne vremenske prilike

RTS pre 22 sata
RTS: Umeren saobraćaj, povoljne vremenske prilike
U Srbiji se na autoputevima i državnim putevima saobraćaj se odvija umerenim intezitetom, bez zastoja i prekida, saopštio je AMSS. Promenljive vremenske prilike, ali uglavnom povoljne u toku današnjeg dana usloviće dobru prohodnost puteva. Nešto veći broj vozila očekuje se, shodno kraju... »

"Boing, boing" i u Knjaževsko-srpskom teatru

RTS pre 14 sati
RTS: "Boing, boing" i u Knjaževsko-srpskom teatru
Hit predstava šezdesetih godina prošlog veka "Boing, boing" Marka Kamoletija, u koprodukciji kragujevačkog i kraljevačkog pozorišta, premijerno je izvedena na sceni Knjaževsko-srpskog teatra. Pariz šezdesetih godina prošlog veka ovoj urnebesnoj komediji daje posebnu atmosferu. Neodoljivi... »

Ovo je moglo užasno da se završi

RTS pre 17 sati
RTS: Ovo je moglo užasno da se završi
Olujni vetrovi i jako nevreme izazvali su pravi haos u Holandiji, a na amsterdamskom aerodromu Shifol, koji je inače poznat po nezgodnim bočnim vetrovima, bilo je posebno napeto. Dramatičan snimak prikazuje sletanje propelerca na jednu od pista, a pilotu se mora odati priznanje kako je uspeo da... »

Merkelova i Makron za reformu evrozone

RTS pre 9 sati
RTS: Merkelova i Makron za reformu evrozone
Nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron razgovarali su o mogućnostima dogovora o reformi evrozone, ističući da su posvećeni jačanju monetarne unije i Evrope u celini. "Nemačka i Francuska mogu i treba da preuzmu liderstvo po više pitanja (u vezi sa Evropom) i... »

Preteći grafiti na kući Albanca u Crvenki, Mirović osudio

RTS pre 14 sati
RTS: Preteći grafiti na kući Albanca u Crvenki, Mirović osudio
U opštini Kula, na kući u Crvenki čiji je vlasnik albanske nacionalnosti, ispisani su preteći grafiti. Pokrajinska vlada najoštrije osuđuje događaj. U telefonskom razgovoru sa predsednikom opštine Kula Pericom Videkanjićem, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović naložio je hitno... »

Galerija Matice srpske obeležila 170 godina postojanja

RTS pre 10 sati
RTS: Galerija Matice srpske obeležila 170 godina postojanja
U Galeriji Matice srpske prikazana je dokumentarna emisija Radio-televizije Vojvodine autorke Sofije Ljukovčan iz ciklusa "Mati(ca) srpska" posvećena 170. godišnjici postojanja te galerije. Autorka emisije pratila je aktivnosti Galerije Matice srpske tokom godine jubileja i u polučasovnoj... »

Brnabićeva sa ambasadorom Belorusije

RTS pre 15 sati
RTS: Brnabićeva sa ambasadorom Belorusije
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je u razgovoru sa ambasadorom Belorusije Valerijom Briljovom da su odnosi dve države utemeljeni na tradicionalnom prijateljstvu i obostranoj težnji za unapređenje saradnje, saopštila je Vlada Srbije. Na sastanku je istaknuto da postoji interes obe... »

Mali: SNS brine o svim građanima i njihovim problemima

RTS pre 12 sati
RTS: Mali: SNS brine o svim građanima i njihovim problemima
Funkcioner SNS i treći na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Siniša Mali posetio je mladenovačko selo Šepšin gde je razgovarao sa meštanima i poručio im da SNS brine o svim građanima podjednako i da im je važan svaki problem koji imaju i koji treba rešiti.... »

Mali: Uskoro 200.000 korisnika senior kartica

RTS pre 14 sati
RTS: Mali: Uskoro 200.000 korisnika senior kartica
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se u projekat senior kartice uključilo oko 700 maloprodajnih objekata, a da će u narednih desetak dana biti uručena 200.000-ta senior kartica. Siniša Mali je u Mladenovcu bio u kupovini sa penzionerkom Ružicom Tanasković, a zatim i posetio... »

Hina: Nema zahteva za oduzimanje odlikovanja generalima

RTS pre 17 sati
RTS: Hina: Nema zahteva za oduzimanje odlikovanja generalima
Hrvatska Komisija za vojna odlikovanja i priznanja penzionisanim generalima nije do sada dobila zahtev za oduzimanje odlikovanja haškim osuđenicima, nakon što im je Haški tribunal potvrdio presude za zločine nad muslimanima tokom hrvatsko-bošnjačkog sukoba u poslednjem ratu. To je za Hinu... »

Vučić sa Srbima na Kosovu i Metohiji

RTV  pre 3 sata  još 2 povezane

Alen Omić novi centar Zvezde

B92  pre 4 sata  još 5 povezanih

Oblačno i hladnije, kiša i sneg, do sedam stepeni

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Upozorenje Stejt departmenta zbog boginja u Srbiji

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.