RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Bivšoj južnokorejskoj predsednici još osam godina zatvora

RTS pre 11 sati
RTS: Bivšoj južnokorejskoj predsednici još osam godina zatvora
Južnokorejski sud osudio je bivšu predsednicu te države Park Geon Hje na još osam godina zatvora nakon što je proglasio krivom za zloupotrebu vladinih fondova i mešanje u parlamentarne izbore 2016. godine. Glavni okružni sud u Seulu presudio je da je Park Geon Hje, koja je već na služenju... »

Sofija, zabrana vladi da potpisuje bilateralne sporazume o migrantima

RTS pre 2 sata
RTS: Sofija, zabrana vladi da potpisuje bilateralne sporazume o migrantima
Bugarski parlament podržao je rezoluciju kojom se vladi zabranjuje da potpisuje bilateralne sporazume sa drugim zemljama Evropske unije o readmisiji migranata koji su u Evropu ušli preko ove države. Rezoluciju je podržalo 177 poslanika parlamenta, koji je odlučio i da vlada premijera Bojka... »

Novi zakon o transplantaciji ne oduzima glas porodici

RTS pre 5 sati
RTS: Novi zakon o transplantaciji ne oduzima glas porodici
Direktor Očne klinike Kliničkog centra Srbije, profesor Milenko Stojković, kaže za RTS da je i u tekstu novog zakona o transplantaciji kristalno jasno da je porodica jedina koja odlučuje o donorstvu. Dodaje da negativni komentari na zakon potiču od osoba koje ga ili nisu pročitale ili nisu... »

Misteriozni crni „sarkofag apokalipse“ otvoren i svet nije prestao da postoji

RTS pre 9 sati
RTS: Misteriozni crni „sarkofag apokalipse“ otvoren i svet nije prestao da postoji
Pre dve nedelje, arheolozi u Egiptu pronašli su masivan sarkofag od crnog granita u Aleksandriji, netaknut 2.000 godina. Naravno, odmah su krenule razne glasine i teorije – od toga da se u njemu možda nalaze ostaci Aleksandra Makedonskog do toga da će njegovo otvaranje osloboditi strašnu... »

Zvezda protiv Vranjanaca počinje odbranu titule

RTS pre 19 minuta
RTS: Zvezda protiv Vranjanaca počinje odbranu titule
Nova sezona fudbalske Superlige Srbije počinje utakmicama između branioca titule Crvene zvezde i Dinama iz Vranja u Beogradu, kao i Vojvodine i lučanske Mladosti u Novom Sadu. Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 19.53 – Od 20 časova u Novom Sadu igraju i Vojvodina i Mladost.... »

Koncert za Jelisavetu u Mrčajevcima

RTS pre 3 sata
RTS: Koncert za Jelisavetu u Mrčajevcima
U Mrčajevcima kod Čačka sinoć je održan humanitarni koncert za Jelisavetu Stanojević, devojku povređenu u nedavnom udesu u Mojsinju, kada su četiri osobe stradale, a dve teško povređene. Jelisavetini prijatelji prikupljena sredstva namenili su za njeno lečenje i pomoć deci poginulih.... »

Posle problema u otkupu malina, gubitak voćara i na kupinama

RTS pre 4 sata
RTS: Posle problema u otkupu malina, gubitak voćara i na kupinama
U ariljskom kraju pojedine hladnjače prestale su da otkupljuju kupine, zbog lošeg kvaliteta, zbog čega je, tvrde proizvođači na pojedinim otkupnim mestima cena od 30 dinara prepolovljena. Za većinu voćara dalja berba je neisplativa. Porodica Aca Milosavljevića u Mirosaljcima živi od... »

Savić "nagradio" vaterpoliste: Imaćemo pet jakih treninga

RTS pre 5 sati
RTS: Savić "nagradio" vaterpoliste: Imaćemo pet jakih treninga
Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle ubedljive pobede nad Slovačkom 13:5 za overu plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni, izjavio je da će svoje vaterpoliste "nagraditi" sa pet jakih treninga. Branioci trofeja su sa maksimalna tri trijumfa u grupi (Rumunija, Rusija,... »

Blugras muzičara iz Tenesija u Smederevu

RTS pre 6 sati
RTS: Blugras muzičara iz Tenesija u Smederevu
Muzičari iz Tenesija, bračni par sa šestoro dece, koji su nastupali u smederevskom Centru za kulturu, u Srbiju su došli na poziv Darka Adameka. On već šest godina organizuje letnje kampove za mlade u Mrčajevcima koji uče da sviraju na ukuleleu. Kada su pre šest godina došli u Srbiju,... »

"Delfini" sigurni protiv Slovačke

RTS pre 7 sati
RTS: "Delfini" sigurni protiv Slovačke
Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivom pobedom nad Slovačkom 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0) overila je prvo mesto u grupi D za direktan plasman u četvrtfinale Evoropskog prvenstva u Barseloni. Po dva gola postigli su kapiten Filip Filipović, Milan Aleksić, Miloš Ćuk, Sava Ranđelović, Dušan... »

Srbija overila prvo mesto i plasirala se u četvrtfinale EP

Večernje novosti  pre 3 sata  još 19 povezanih

Pacoli ipak ne dolazi u Novi Pazar

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

Haradinaj:Podela Kosova za mene znači rat

IndeksOnline  pre 6 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.